Home EDITORIAL 2020 | Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά!

2020 | Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά!

by Ivi Chrysou Belesi

Αυτή η χρονιά, το 2020 που σημάδεψε όλη την ανθρωπότητα με την εμφάνιση της πανδημίας σήμερα, σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά, αφήνοντας πίσω πλήθος έντονων συναισθημάτων.

Σαφώς και ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη και δύσκολη για όλους, με πρωτόγνωρες καταστάσεις, με έντονη αβεβαιότητα, αγωνία , φόβο και πολλές αλλαγές. Όλοι γίναμε ένα. Λειτουργήσαμε σαν ένα προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό που ήρθε και δέσμευσε τη ζωή μας , την καθημερινότητα μας, όσα κάναμε και όσα θέλαμε. Βιώσαμε για πρώτη φορά το φαινόμενο του εγκλεισμού, του αυτοπεριορισμού. Στερήθηκαν ελευθερίες. Αφήσαμε τις επαφές, τις αγκαλιές και παγώσαμε όλοι  μπροστά στην απειλή της υγείας μας. Και κάπως έτσι αυτή η χρονιά μας δίδαξε και πολλά!

Μάθαμε να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο για αύριο, γιατί μέσα σε μια στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν.

Μάθαμε να αρκούμαστε στα απλά, τα καθημερινά και τα λίγα. Σε αυτές τις μικρές χαρές μιας όμορφης μέρας, μιας συνομιλίας , μιας στιγμής χωρίς απαραίτητα την πολυκοσμία και την φασαρία. Μάθαμε να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο για αύριο, γιατί μέσα σε μια στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν. 

Και κάπου εκεί σε όλες αυτές τις δύσκολες μέρες αυτού του έτους σίγουρα κρύβονται για τον καθένα μας και όμορφες, προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές και οικογενειακές στιγμές που μας αφήνουν ωραίες αναμνήσεις από αυτή τη χρονιά. Ας κρατήσουμε λοιπόν αυτές τις όμορφες αναμνήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας μας και από τις άλλες τις πιο δύσκολες και δυσάρεστες ας κρατήσουμε τις εμπειρίες και την δύναμη που μας πρόσφεραν για να γίνουν καλύτεροι και πιο δυνατοί να τα αντιμετωπίσουμε όλα.

2020 μας έμαθες πολλά, μας έφερες πολλά αλλά και μας πήρες πολλά…ήρθε η ώρα να πούμε αντίο!

Εύχομαι σε όλους Καλή Πρωτοχρονιά! Με το καλό το νέο έτος και φέρει σε όλους όλα όσα επιθυμούν αλλά και όσα ίσως στερήθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Καλή Χρονιά, χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά!
Σας φιλώ,
Ήβη_businessmumgr

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts