Home MUM 4 απαραίτητα προϊόντα καθημερινής φροντίδας για την εγκυμοσύνη | Το must have kit της Frezyderm!

4 απαραίτητα προϊόντα καθημερινής φροντίδας για την εγκυμοσύνη | Το must have kit της Frezyderm!

by Ivi Belesi

Για να διαβάζεις αυτό άρθρο σημαίνει πως έχεις επιβεβαιώσει την έλευση του πελαργού σε λίγους μήνες στην ζωή σου και ξεκινάς το ταξίδι της εγκυμοσύνης και πολύ χαίρομαι για αυτό και σου εύχομαι τα καλύτερα! 

Αν είναι η πρώτη φορά που θα γίνεις μανούλα σίγουρα το άγχος είναι μεγαλύτερο και είναι λογικό αλλά θα σου πρότεινα να βρεις τρόπους να το διαχειριστείς, αν μπορείς και να το αποβάλεις σε μεγάλο βαθμό και να απολαύσεις αυτούς τους μήνες γιατί ο καιρός περνάει πραγματικά πάρα πολύ γρήγορα και δεν θα καταλάβεις πότε θα σου παραδώσουν στην αγκαλιά σου το μικρό σου αγγελούδι.

Αν είσαι ήδη μανούλα , σίγουρα πολλές απορίες είναι λυμένες αλλά άγχος να κυλήσουν και σε αυτή την εγκυμοσύνη όλα καλά πάντα υπάρχει, διαχειρίσου το και απόλαυσε το. Κάνε όσα δεν πρόλαβες ή δεν μπόρεσες στην προηγούμενη !

Είτε είναι η πρώτη είτε κάποια επόμενη εγκυμοσύνη σου, η πρώτη μεγάλη αλλαγή που βιώνουμε όλες οι γυναίκες από το πρώτο κι όλα τρίμηνο είναι φυσικά οι αλλαγές στο σώμα μας και οι νέες ανάγκες που προκύπτουν και οφείλονται σε ορμονικές αλλαγές και προετοιμασία του σώματος για την κύηση και την γέννηση του μωρού. Τι κάνουμε ; Ακούμε τις νέες ανάγκες μας και μας φροντίζουμε πάντα με την καθοδήγηση και τις συμβουλές του γιατρού και της μαίας μας.

Το σώμα στην εγκυμοσύνη αλλάζει και χρειάζεται φροντίδα. Φροντίδα στοχευμένη και εξειδικευμένη. Κατάλληλα για την εγκυμοσύνη προϊόντα για ασφαλή χρήση που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της εγκυμονούσας γυναίκας και δεν επηρεάζουν την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου.

Αφού συμβουλευτείς τον γιατρό σου προμηθεύσουν τα βασικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης που χρειάζεσαι. Το βασικό kit καθημερινής φροντίδας περιλαμβάνει: ένα σαπούνι καθαρισμού της ευαίσθητη περιοχής, μια κρέμα σώματος προληπτικής αγωγής ραγάδων , μια κρέμα προετοιμασίας των θηλών και μια οδοντόπαστα για πρόληψη και αντιμετώπιση προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας που μπορεί να επιφέρει η εγκυμοσύνη.

Το δικό μου αγαπημένο kit με αυτά τα προϊόντα προέρχεται από την ειδική σειρά της Frezyderm για την εγκυμοσύνη που όπως ο δικός μου γιατρός και πάρα πολλοί άλλοι προτείνουν από τον πρώτο μήνα της κύησης και για όλη την εγκυμοσύνη. Είναι απόλυτα ελεγμένα, πιστοποιημένα και ασφαλή προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες της μέλλουσας μανούλας, φροντίζοντας την και προστατεύοντας την από τυχόν προβλήματα και δυσκολίες που θα την ταλαιπωρήσουν σε αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι που ξεκινάει. Διαταραχές στην υγιεινή του κόλπου, της ευαίσθητης περιοχής , εμφάνιση ραγάδων ή προβλήματα στα ούλα και γενικότερα στην στοματική κοιλότητα είναι το τελευταίο που θέλει να την απασχολήσει κάθε νέα μανούλα τους μήνες της εγκυμοσύνης της!

Χρησιμοποίησα όλα τα αναφερόμενα προϊόντα και δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα με τις ραγάδες που ανησυχεί πολλές γυναίκες κατά της διάρκεια της εγκυμοσύνης με την αύξηση βάρους, ενώ χρησιμοποίησα και άλλα προϊόντα δεν σας κρύβω από την ανασφάλεια μου, κατέληξα με διαφορά στην Prevenstria, την κρέμα σώματος κατά των ραγάδων της Frezyderm γιατί με διαφορά προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα και τελικά δεν συναντηθήκαμε ποτέ με τις ραγάδες που ανησυχούσα! 

Την Nipple Care, την ειδική κρέμα προετοιμασίας των θηλών για τον θηλασμό της Frezyderm θα την συναντήσεις ως πρόταση πολλών εγκεκριμένων μαιών και σε σεμινάρια θηλασμού. Με φυτικά συστατικά , καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ενισχύει την μικροκυκλοφορία στο στήθος και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο, ελαστικό και ανθεκτικό για τον καθημερινό θηλασμό !

Επίσης απαραίτητη και η  Pregnancy ToothPaste της Frezyderm  για ολοκληρωμένη και ασφαλή φροντίδα της στοματικής κοιλότητας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού από τις ορμονικές αλλαγές ! 

Από το kit αυτών των τεσσάρων προϊόντων να σας πω ειλικρινά πως το πιο αγαπημένο μου από την πρώτη μου εγκυμοσύνη μέχρι και σήμερα είναι ο αφρός καθαρισμού και περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής, Intim Area της Frezyderm που δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Είναι το must have προϊόν για κάθε γυναίκα, πάντα με την έγκριση του γυναικολόγου , το οποίο γνώρισα με αφορμή την εγκυμοσύνη αλλά πλέον χρησιμοποιώ καθημερινά, όλο τον χρόνο και έχω ξενοιάσει από ανεπιθύμητες ενοχλήσεις, επιμολύνσεις και ερεθισμούς.

Ρώτησε λοιπόν τον γιατρό σου, προμηθεύσου τα απαραίτητα προϊόντα καθημερινής φροντίδας , φρόντισε το σώμα σου και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου! 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts