Home MUM  4 ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 

 4 ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 

by Ivi Chrysou Belesi

Ο χειμώνας ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνει πολλές ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, γεννητούρια και φυσικά την πιο αγαπημένη περίοδο για μικρούς και μεγάλους, τα Χριστούγεννα! Αν λοιπόν αναζητάτε τα πιο πρωτότυπα αλλά και πιο χρήσιμα χειμερινά δώρα για μια νέα μαμά και το μωρό της δες τις παρακάτω  τέσσερις προτάσεις δώρων με την επιλογή των οποίων και θα ξεχωρίσεις για τη πρωτοτυπία αλλά και θα χαρίσεις χαρά στη μαμά και το μωρό της που θα τα εντάξουν στη καθημερινότητά τους κατά τη χειμερινή περίοδο!

1.Ποδόσακος για το καρότσι

Οι βόλτες με το καρότσι συνεχίζονται και το χειμώνα και ειδικά τις γιορτές. Ένα από τα πιο απαραίτητα εφόδια για τις κρύες μέρες του χειμώνα για τις βόλτες μιας νέας μαμάς με το μωρό της είναι ένας ζεστό, πρακτικός και αδιάβροχος ποδόσακος. Συνήθως τα περισσότερα καρότσια διαθέτουν ένα πολύ απλό και καθόλου ζεστό ποδόσακο για αυτό αν επιλέξετε ένα τέτοιο δώρο θα κάνετε πιο εύκολες και ζεστές τις βόλτες της νέας μαμάς και του μωρού της!

2. Κουβέρτα υπνόσακος

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη μιας μαμάς είναι να μην κρυώσει το μικρό της τις κρύες μέρες αλλά και νύχτες του χειμώνα στο σπίτι, στο αμάξι, στη βόλτα παντού. Μια κουβέρτα με κουμπώματα ή φερμουάρ που μπορεί να προσαρμοστεί στο σωματάκι του μωρού σε κάθε θέση που θα βρεθεί από το καναπέ του σπιτιού, στη κούνια ή και στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου είναι ένα από τα πιο πρακτικά δώρα για τη χειμερινή περίοδο. 

3.  Σετ σκουφάκια 

Η νέα μαμά λατρεύει το σετάρισμα με το μικρό της για αυτό τον λόγο θα ενθουσιαστεί με ένα σετ ίδια σκουφάκια, ζεστά και πρακτικά για τις βόλτες τους, όπως τα σκουφάκια της MR&SON. Το σκουφάκι είναι από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα αξεσουάρ για να προστατευτεί το μωρό από το κρύο. Βρείτε τα πιο χουχουλιάρικα και κομψά σκουφάκια για ένα υπέροχο δώρο.

4.Lunch box και θερμό

Όταν το μωράκι αρχίζει να τρώει ένα αξεσουάρ που χρειάζεται απαραίτητα η νέα μαμά είναι ένα lunch box και θερμό για την μεταφορά του φαγητού και ζεστού νερού για τη παρασκευή γάλακτος, αν δεν θηλάζει. Ένα τέτοιο δώρο όσο απλό και αν σας φαίνεται μπορεί να γίνει ιδιαίτερο επιλέγοντας ένα σετ με πρωτότυπη διακόσμηση και να διευκολύνει τη μανούλα στις βόλτες της να διατηρήσει ζεστό τόσο το νερό για το γάλα όσο και το φαγητό του μωρού ακόμα και στις πιο κρύες θερμοκρασίες.

Ελπίζω να βρείτε το δώρο που θα χαρίσει χαρά στη μανούλα και το μικρό της!

Διάβασε επίσης:

5 ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΩΣ ΝΕΑ ΜΑΜΑ

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts