Home WONDERLANDBOOKS KID’S LIBRARY 4-5 ετών| 3 νέα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Διόπτρα με σημαντικά νοήματα απλοποιημένα στη γλώσσα των παιδιών

KID’S LIBRARY 4-5 ετών| 3 νέα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Διόπτρα με σημαντικά νοήματα απλοποιημένα στη γλώσσα των παιδιών

by Businessmum.gr

Τα παιδιά μαθαίνουν και διασκεδάζουν μέσα από το διάβασμα και εμείς αναζητάμε ποιοτικά βιβλία με σημαντικά νοήματα αλλά και διασκεκαστικές ιστορίες! Η Μαρίνα Γιώτη για άλλη μια φορά θέτει ένα θέμα που φαντάζει “δύσκολο” αλλά με ένα σουπερ μελίσσι μεταφράζεται εύκολα στη γλώσσα των παιδιών. Για την αξία της φιλίας, της συγγνώμης, της επικοινωνίας αλλά και για τα οφέλη του ύπνου μας μιλάει ένα νυσταγμένο τερατάκι που είναι λιγότερο ζωηρό από ένα τιγράκι! Ανακαλύψτε τις νέες παιδικές κυκλοφορίες των Εκδόσεων Διόπτρα σε όλα τα βιβλιοπωλεία αλλά και στο eshop.

  Δώσε λύση στο μελίσσι

Κρίση μέσα στο Μελίσσι, ποιος το πρόβλημα θα λύσει; Μεγάλη συμφορά έπεσε στην Κυψέλη και πρέπει το συντομότερο να βρεθεί νέα βασίλισσα. Γιατί όμως βασίλισσα; Γιατί όχι βασιλιάς; Ή ακόμα καλύτερα να υπάρχει πρόεδρος ή μπορεί να μην είναι κανείς αρχηγός! «Ας κάνουμε εκλογές!» αποφάσισαν τότε οι μέλισσες και ξεκίνησαν τον προεκλογικό αγώνα. Οι τσακωμοί έδιναν κι έπαιρναν στο Μελίσσι,με αποτέλεσμα όλοι να παραμελούν τις δουλειές τους. Θα βρει ο Μίλτος και η Μελίνα τη λύση ή θα αφήσουν να καταστραφεί η Κυψέλη; Ένα βιβλίο για τις εκλογές, τη δημοκρατία, την αξιοκρατία και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τους ηγέτες μας.

 

Νυσταγμένο τερατάκι

Πώς θα καταφέρει το Νυσταγμένο Τερατάκι να απαλλαγεί από τις αϋπνίες; Πώς θα μάθει να κοιμάται στο κρεβατάκι του τη νύχτα; Και γιατί αναστατώνει μια ολόκληρη πόλη; Το Νυσταγμένο Τερατάκι θα μπλέξει σε μια ξεκαρδιστική περιπέτεια παρέα με τη Νεφέλη, τη νέα του φίλη! Μια ιστορία που μιλά για την ωφέλεια του βραδινού ύπνου στην ανάπτυξη των παιδιών, αλλά και για την αξία της φιλίας, της συγγνώμης, της επικοινωνίας.

 

Αν ήμουν τιγράκι… γκρόαρ!

Ο Τέρι είναι ένα τιγράκι! Είναι σίγουρος γι’ αυτό, επειδή η μαμά του λέει συνεχώς πόσο ζωηρός είναι…Και τα τιγράκια είναι ζωηρά, έτσι ο Τέρι πιστεύει ότι είναι σαν κι αυτά.Μα τι θα συμβεί αν γίνει στ’ αλήθεια ένα τιγράκι;Μια αστεία ιστορία, γεμάτη φαντασία, για ένα πολύ ζωηρό αγόρι.
Καλή Ανάγνωση!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts