Home BEAUTIFUL YOUBEAUTY Aγαπημένο σαμπουάν της Apivita για συχνά λουσίματα!

Aγαπημένο σαμπουάν της Apivita για συχνά λουσίματα!

Τα συχνά λουσίματα πολλές φορές έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε, καθώς αντί να κάνουν καλό στα μαλλιά μας, προκαλούν αρνητικές συνέπειες, όπως ερεθισμούς, λιπαρότητα ή ακόμα και τριχόπτωση σε πιο σπάνιες περιπτώσεις. Ωστόσο πολλές φορές λόγω της έντονης καθημερινότητας μας, τα συχνά λουσίματα είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε και αποτελούν αναγκαίο κακό.

Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν είναι καλό να χρησιμοποιούμε ειδικά σαμπουάν με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που δεν αλλοιώνουν την φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής, αλλά ταυτόχρονα καθαρίζουν σε βάθος αφαιρώντας όλους τους ρύπους και την λιπαρότητα από τα μαλλιά μας. Πρόσφατα αποφάσισα να δοκιμάσω τα σαμπουάν της εταιρίας Apivita, και πιο συγκεκριμένα το σαμπουάν με χαμομήλι και μέλι ιδανικό ακόμα και για καθημερινά λουσίματα και μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα από το καταπληκτικό του αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο προϊόν ενώ καθαρίζει απίστευτα τα μαλλιά και αφαιρεί όλους τους ρύπους από αυτά, τα αφήνει απαλά, ενυδατωμένα , ελαστικά και απίστευτα λαμπερά λόγω του μελιού και της πανθενόλης που περιέχει. Ακόμα λόγω των εκχυλισμάτων χαμομηλιού και καλέντουλας που περιέχει, προλαμβάνει την εμφάνιση ερεθισμών, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι περιβαλλοντικοί ρύποι και το styling και προλαμβάνει την εμφάνιση της ψαλίδας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και περιέχει 93% φυσικά συστατικά τα οποία σέβονται απόλυτα τη φυσιολογία της χλωρίδας του τριχωτού της κεφαλής. Ανέφερα ότι μυρίζει και απίστευτα?

Apivita did it again!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts