Home HOMEFOOD Ας δοκιμάσουμε | French Bloom , αφρώδες κρασί χωρίς αλκοόλ,από 100% φυσικά και βιολογικά συστατικά!

Ας δοκιμάσουμε | French Bloom , αφρώδες κρασί χωρίς αλκοόλ,από 100% φυσικά και βιολογικά συστατικά!

by Businessmum.gr

H Constance Jablonski και η Maggie Frerejean-Taittingerζούσαν σε αντίθετες πλευρές του Ατλαντικού, μέχρι που συναντήθηκαν ξανά στο Παρίσι το 2019. Η Maggie, Διευθύντρια του Michelin Guide και η Constance, top model. Και οι δύο καθοδηγούνταν από μια αναζήτηση ευεξίας,ενάντια σε κάθε πιθανή δυσκολία. Κατά τη διάρκεια των κοινωνικών συναναστροφών τους, συνειδητοποίησαν πως τα μη αλκοολούχα και εκλεπτυσμένα ποτά είναι ανύπαρκτα. Έτσι η ιδέα για το French Bloom γεννήθηκε!

Το αφρώδες κρασί χωρίς αλκοόλ, French Bloom,εκπροσωπείται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία All About Gourmets.

Μέσω της καινοτόμου γυναικείας επωνυμίας τους, το βραβευμένο ως το καλύτερο παγκοσμίως ρόφημα χωρίς αλκοόλ στα World Sparkling Wine Awards 2023, French Bloom, αποτελεί ένα εναλλακτικό και ελκυστικό ποτό για όσους θέλουν να γιορτάσουν την κάθε περίσταση κομψά και διαφορετικά, αξιοποιώντας στο έπακρο τις πολύτιμες στιγμές που μοιράζονται με φίλους και οικογένεια. Ένα μπουκέτο με όσα δημιουργούν οι αναμνήσεις!

Το French Bloom είναι σχεδιασμένο σε αρμονία με την φύση,φτιαγμένο από 100% φυσικά και βιολογικά συστατικά, ενώ αποτελεί ένα ιδανικό κρασί χαμηλό σε θερμίδες. Από την συγκομιδή μέχρι την εμφιάλωση, είναι το αποτέλεσμα ενός ακριβούς μείγματος βιολογικών κρασιών Chardonnay και Pinot Noir και φυσικών συστατικών όπως το λεμόνι. Με την πεποίθηση ότι τα καλύτερα προϊόντα προέρχονται από την καλοσύνη της Γης, το French Bloom είναι απαλλαγμένo από χρωστικές, συντηρητικά, θειώδη και πρόσθετη ζάχαρη. Χάρη σε ένα εξαιρετικά τεχνικό αρωματικό μείγμα, προσφέρεται μια μοναδική γευστική εμπειρία. Πρόκειται για μια σύνθετη εξίσωση φυσικών συστατικών και την επίτευξη αρμονίας μεταξύ ορυκτότητας, έντασης, βάθους και φρεσκάδας. Ένα ταξίδι ευχαρίστησης όπου κάθε βήμα αποκαλύπτει μια νέα πτυχή τόσο τολμηρή όσο και ισορροπημένη. Πολλοί sommelier και mixologist έχουν ήδη ενσωματώσει το French Bloom στη συλλογή αναφορών τους για να δημιουργήσουν διαφορετικές, καινοτόμες και τολμηρές συνταγές. Τέλος, τα αρώματά του, συνδυάζονται τέλεια με τα πιο εκλεπτυσμένα γεύματα για εξαιρετικές συγκεντρώσεις με καλή παρέα.

Η Φιλοσοφία

Δημιουργήθηκε για να επιτρέπει σε όλους να γιορτάζουν μεγάλες και μικρές στιγμές με την ίδια ευχαρίστηση. Το French Bloom είναι αφιερωμένο σε όσους θέλουν να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να διασκεδάσουν. Φιλοδοξία των δύο γυναικών είναι το FrenchBloom, να βρίσκεται στο επίκεντρο των στιγμών ευχαρίστησης, που επιτρέπουν σε όλους να επιβεβαιώσουν τη μοναδικότητά τους, χωρίς συμβιβασμούς, ενώ απολαμβάνουν πραγματικά αυθεντικές στιγμές με τους άλλους.

Για την υποστήριξη του φιλόδοξου και επαναστατικού αυτούέργου, οι συνιδρυτές του French Bloom ήρθαν σε επαφή με δύο ειδικούς από τον κόσμο των γαλλικών κρασιών και σαμπανιών.

Ο Rodolphe Frerejean-Taittinger, Διευθύνων Σύμβουλος της Champagne Frerejean Freres, επιχειρηματίας και σύζυγος της Maggie, φέρνει την τεχνογνωσία του στην ανάπτυξη των τρύγων και στην τεχνική οινοποίηση που απαιτείται για την ανάπτυξη της υψηλής γεύσης του French Bloom.

Ο Carl Héline, πρώην επικεφαλής της Champagne Krug στη Γαλλία και τις ΗΠΑ, συμμετείχε στην περιπέτεια αυτής της νέας καινοτομίας χωρίς αλκοόλ, φέρνοντας μαζί του τη γνώση της γαλλικής πρωτοπορίας στις διαδικασίες αφρώδους οίνου για να αναπτύξει μια νέα αριστεία!

Λίγα λόγια για την All About Gourmets.
Η All About Gourmets, ιδρύθηκε το 2011 με κύριο στόχο την εισαγωγή ελληνικών και διεθνών προϊόντων στις παγκόσμιες αγορές. Δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή, παρέχοντας εκλεκτά προϊόντα στον τελικό καταναλωτή καθώς, επίσης και σε επιχειρήσεις χονδρικής ή λιανικής που σχετίζονται με υπηρεσίες φιλοξενίας, εστίασης και όσους κλάδους σχετίζονται με τρόφιμα. Η εταιρεία εστιάζει σε μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που αποτελούν τη βάση της μεσογειακής κουζίνας.  Μια σειρά προϊόντων που απαρτίζεται από ποικιλίες ελιών, ελαιόλαδου, βαλσάμικου ξυδιού, μελιού, τυριών και κρασιών, βοτάνων και μπαχαρικών όπως και πολλά άλλα από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.Ως premium προϊόντα διατροφής θα κερδίσουν αμέσως την εμπιστοσύνη σας, καθώς επικεντρώνονται στην άριστη ποιότητα, τη θρεπτική αξία και τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, παραγωγής και συσκευασίας.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts