fbpx
Home FAMILY & HOME #Cooking Class #25_March21 | Κροκέτες μπακαλιάρου

#Cooking Class #25_March21 | Κροκέτες μπακαλιάρου

by Business Mum

#Cooking Class 25_March_21

Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε :

  • 500 γρ. μπακαλιάρο, ξαλμυρισμένος
  • 100 γρ. παξιμάδι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1/4 κ.γ. τζίντζερ, σκόνη
  • 1 ασπράδι
  • ελαιόλαδο, για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μπλέντερ το παξιμάδι με το σκόρδο και τα αρωματικά μέχρι να γίνουν σχεδόν σκόνη.
  • Προσθέτουμε τελευταία στιγμή το ψάρι και το ασπράδι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπόλ, πλάθουμε μπαλάκια διαμέτρου 5 εκ.
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ριχνουμε λάδι και το ζεσταίνουμε για να τηγανίσουμε τις κροκέτες. Ρίχνουμε μέσα τις κροκέτες και μόλις πάρουν χρυσαφί χρώμα τις βγάζουμε. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

 

Related Posts

Leave a Comment