fbpx
Home FAMILY & HOME #Cooking Class #27_december_19 Σαλάτα με γαλοπούλα

#Cooking Class #27_december_19 Σαλάτα με γαλοπούλα

by Business Mum

#Cooking Class #27_december_19

Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά,  απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Τέλος στον πονοκέφαλο της κουζίνας και τις γιορτινές ημέρες!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε :

  • 500 γρ. μαγειρεμένο φιλέτο στήθος γαλοπούλας
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό μήλο, κομμένο σε κυβάκια 1 εκ.
  • 100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 150 γρ. γιαούρτι 2% ή στραγγιστό
  • χυμός από 1 μικρό λεμόνι
  • 1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο + έξτρα για το σερβίρισμα
  • 10 μικρά φύλλα από καρδιές μαρουλιού

Εκτέλεση

  • Κόβουμε τη γαλοπούλα σε κυβάκια 1 εκ., και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι, το μήλο, τα ντοματίνια, το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το εστραγκόν.
  • Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μεταξύ τους και γεμίζουμε τις καρδιές μαρουλιού.
  • Σερβίρουμε με εστραγκόν αποξηραμένο ή και με φρέσκο αν έχουμε.  

Related Posts

Leave a Comment