Home FAMILY & HOME #Cooking Class #8_july_20 | Τορτίγιες με αβγό

#Cooking Class #8_july_20 | Τορτίγιες με αβγό

by Business Mum

#Cooking Class # 8_july_20

Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε:

  • 3 αβγά, βρασμένα
  • 50 γρ. σπιτική μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/4 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
  • 2 τορτίγιες
  • 100 γρ. σολομό, καπνιστό
  • 50 γρ. σπανάκι baby

Για το σερβίρισμα

  • σπανάκι baby
  • πάπρικα, γλυκιά
Εκτέλεση 
  • Καθαρίζουμε τα αβγά από τα τσόφλια τους. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα.
  • Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας. 
  • Μοιράζουμε το μείγμα των αβγών στο κέντρο κάθε τορτίγιας. 
  • Προσθέτουμε τον σολομό, το σπανάκι, και ρολάρουμε τις τορτίγιες.
  • Κόβουμε τις τορτίγιες σε μικρά ρολάκια.
  • Σερβίρουμε με σπανάκι baby και πασπαλίζουμε με πάπρικα.

Related Posts

Leave a Comment