Home BEAUTIFUL YOUBEAUTY Δοκιμάζουμε τον νέο ορό Even Better Clinical Dark Spot Corrector + Interrupter για μείωση των σκούρων κηλίδων, σημάδια από ατέλειες και δυσχρωμίες!

Δοκιμάζουμε τον νέο ορό Even Better Clinical Dark Spot Corrector + Interrupter για μείωση των σκούρων κηλίδων, σημάδια από ατέλειες και δυσχρωμίες!

by Businessmum.gr

Ο νέος και βελτιωμένος ορός μας, βοηθά στην ορατή μείωση των σκούρων κηλίδων, στα σημάδια από ατέλειες και δυσχρωμίες, βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει τον ερεθισμό για να βοηθήσει στην πρόληψη δημιουργίας νέων σκούρων κηλίδων.Τώρα με διπλάσια συγκέντρωση από το απαλό αλλά ταυτόχρονα ισχυρό κατοχυρωμένο μας μόριο φωτεινότητας.

Οι γυναίκες που το χρησιμοποίησαν λένε πως σε 4 εβδομάδες, το 76% * παρατήρησε μειωμένη όψη στις σκούρες κηλίδες και στα σημάδια από ατέλειες. Σε 4 εβδομάδες το 81% * παρατήρησε μείωση στην αντίθεση των κηλίδων και συνολικά βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας. Σε 4 εβδομάδες το 81% * παρατήρησε διόρθωση στον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Σε 4 εβδομάδες, το 90% * παρατήρησε πιο φωτεινή όψη επιδερμίδας.
* Βάσει αισθητηριακής μελέτης σε 160 γυναίκες, ηλικίας 25-65 ετών, μετά από χρήση του προϊόντος δύο φορές την ημέρα για 4 εβδομάδες.

Το σύμπλοκο CL302 βοηθά στην ορατή μείωση των σκούρων κηλίδων και δυσχρωμιών.

>Το UP302 είναι το απαλό αλλά ταυτόχρονα ισχυρό, κατοχυρωμένο μας μόριο φωτεινότητας.
>Γλυκοσίδιο Ασκορβυλίου για μείωση της όψης των δυσχρωμιών.
>Γλυκοζαμίνη για την απολέπιση και την ομαλοποίηση του κύκλου ανανέωσης των κυττάρων.
>Μαγιά για να βοηθήσει στη διάσπαση των μεγάλων, ορατών σκούρων κηλίδων σε μικρότερα, λιγότερο ορατά σωματίδια.

Σαλικυλικό οξύ για την απολέπιση της επιδερμίδας και την επιτάχυνση της απομάκρυνσης των δυσχρωμιών από την επιφάνειά της.

Το Σύμπλοκο Interrupter προσφέρει ένα κοκτέιλ από καταπραϋντικά συστατικά για την επιδερμίδα.

Εκχύλισμα Gyokuro, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ενάντια στον ερεθισμό.
>Το Γλυκυρριζικό Δικάλιο δρα ως παράγοντας κατά του ερεθισμού, μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις του στρες και της ρύπανσης.
> Εκχύλισμα Ρίζας Μορέας, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση των βλαβών από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες προκαλούν ερεθισμό.
> Πίτυρο Ρυζιού, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και ενάντια στον ερεθισμό το οποίο βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών σκούρων κηλίδων, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.
> Συνδυασμός από συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως Σκουαλένιο Ελιάς, Εκχύλισμα από Κριθάρι και από Φύτρο Σιταριού ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους επιδερμίδας 

Εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Ποσότητα ίση με 1 έως 2 πατήματα της αντλίας στα ακροδάχτυλα. Απλώνετε τον ορό σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό. Συνεχίζετε με την ενυδατική σας κρέμα. Καθημερινή αντηλιακή προστασία θεωρείται απαραίτητη για τα αποτελέσματα.

Δημιουργείστε ένα ισχυρό δίδυμο.

 

Το Even Better Makeup με SPF 15 φωτίζει άμεσα και βελτιώνει τον ανομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας, με 24 ώρες αψεγάδιαστη κάλυψη. Επιπλέον, βελτιώνει ενεργά την επιδερμίδα κάτω από το μακιγιάζ σας και μειώνει ορατά τις σκούρες κηλίδες σε 12 εβδομάδες. Με δείκτη προστασίας SPF, αυτό το ευεργετικό για την επιδερμίδα foundation προλαμβάνει μελλοντικές φθορές και δυσχρωμίες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ EVEN BETTER CLINICAL RADICAL DARK SPOT CORRECTOR + INTERRUPTER:

Εάν έχετε σκούρες κηλίδες, μπορεί συχνά να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα φαύλο κύκλο. Μόλις εξαφανιστεί κάποια, μια άλλη εμφανίζεται. Σπάστε τον κύκλο των σκούρων κηλίδων με το Even Better Clinical Radical Dark Spot Corrector + Interrupter. Το ονομάζουμε “γόμα φθορών” επειδή αυτός ο συμπυκνωμένος ορός στοχεύει στις υπάρχουσες, δύσκολα αντιμετωπίσιμες, σκούρες κηλίδες μειώνοντας την εμφάνισή τους μακροπρόθεσμα και βοηθώντας στην πρόληψη μελλοντικής μελάγχρωση.

Διαθέτει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Τεχνολογία Equalizer CL-302, η οποία εμπεριέχει γλυκοζαμίνη που αποδυναμώνει τους δεσμούς αυτούς που συγκρατούν μαζί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, σαλικυλικό οξύ που αφαιρεί απαλά τις ανώτερες στιβάδες τους από την επιδερμίδα και μαγιά που διασπά μεγάλες συσσωματώσεις χρωστικής σε μικρότερα σωματίδια έτσι ώστε να γίνονται λιγότερο ορατά. Αυτή η σύνθεση περιλαμβάνει διπλάσια συγκέντρωση του μορίου φωτεινότητας για την επιδερμίδα στο σύμπλοκο CL-302, που βοηθά αισθητά στη μείωση εμφάνισης σκούρων κηλίδων, ατελειών και κηλίδων γήρανσης. Το κομμάτι “διακοπής” αφορά στο ότι ο ορός αυτός βοηθά στη διατήρηση της ηρεμίας της επιδερμίδας, έτσι ώστε να μπορεί να αντισταθεί καλύτερα σε μελλοντικές μελαγχρώσεις. Το εκχύλισμα Gyokuro είναι ένα εξαιρετικό πράσινο τσάι, η συγκομιδή του οποίου γίνεται με το χέρι στην Ιαπωνία και βοηθά στον κατευνασμό του ερεθισμού.

Ενώ αυτή η σύνθεση είναι ισχυρή, είναι επίσης πολύ απαλή με την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρατεταμένη χρονική περίοδο, χωρίς ερεθισμό. Όπως όλα τα προϊόντα Clinique, είναι δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία. 100% Χωρίς άρωμα.

Δοκιμάζουμε τον νέο ορό Even Better Clinical Dark Spot Corrector + Interrupter και αποχαιρετούμε τις σκούρες κηλίδες, ατέλειες  και κηλίδες γήρανσης για πιο φωτεινή όψη της επιδερμίδας μας!

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts