Home EDITORIALBACK TO SCHOOL Γεμιστό κουλούρι Θεσσαλονίκης | Ιδέες για σχολικά σνακ

Γεμιστό κουλούρι Θεσσαλονίκης | Ιδέες για σχολικά σνακ

by Businessmum.gr

Τι θα λέγατε να φτιάξουμε γεμιστό κουλούρι Θεσσαλονίκης;

Υλικά που θα χρειαστούμε για την συνταγή:

100 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο
150 γρ. mix τυριών
150 γρ. τυρί κρέμα

Εκτέλεση της συνταγής:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στο γκριλ.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το ζαμπόν ψιλοκομμένο, 100 γρ. από το mix τυριών, το τυρί κρέμα, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, και αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε με ένα μαχαίρι το «καπάκι» από κάθε κουλούρι, φροντίζοντας να το αφαιρέσουμε διαγώνια.
Αφαιρούμε το καπάκι και αφήνουμε στη άκρη.
Πιέζουμε με τα δάχτυλά μας την ψίχα από το κουλούρι και το γεμίζουμε με τη γέμιση, με ένα κουταλάκι του γλυκού.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα κουλούρια και την υπόλοιπη γέμιση.
Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο mix τυριών και μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 8-10 λεπτά να πάρουν χρώμα και να λιώσουν τα τυριά.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.

Η συνταγή είναι του πολυγαπημένου chef Άκη Πετρετζίκη

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts