Home HOMEECO LIVING Γνωρίζουμε Έλληνες δημιουργούς | Handmade by Antonia Armeni, χειροποίητες δημιουργίες και προσωποποιημένες ιδέες δώρων.

Γνωρίζουμε Έλληνες δημιουργούς | Handmade by Antonia Armeni, χειροποίητες δημιουργίες και προσωποποιημένες ιδέες δώρων.

by Ivi Chrysou Belesi

1. Πότε και πώς ιδρύθηκε η Handmade_by_a_armeni;

Η σελίδα Handmade_by_a_armeni είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με χειροποίητες δημιουργίες της καλλιτέχνιδας Αρμένη Αντωνίας. Η σελίδα ξεκίνησε το 2013 σταsocial media και από εκεί και έπειτα έχει ξεκινήσει η ενεργή παρουσίαση όλων των δημιουργιών της.

2. Η Handmade_by_a_armeni  είναι μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα , e-shop ή έχει και φυσική έδρα; 

Η φυσική έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Κέρκυρα, στην οδό Γκύλφορδ 12. Το καλλιτεχνικό εργαστήρι βρίσκεται μέσα στα μαγευτικά καντούνια της Κέρκυρας, ιδανικό σημείο που προσφέρει έμπνευση σε κάθε καλλιτέχνη. Το e-shop δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη, αλλά είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο διάστημα.

3.Ποιος είναι ο στόχος της Handmade_by_a_armeni ; Τι το διαφορετικό μπορεί να βρει ένας πελάτης, έναντι άλλων καταστημάτων ; 

Το βασικότερο στοιχείο διαφοροποίησης έναντι των υπολοίπων αντίστοιχων καταστημάτων είναι ότι όλες οι δημιουργίες είναι πρωτότυπες, χειροποίητες και προσωποποιημένες για τον κάθε ένα πελάτη.

Επιπλέον, κάθε δημιουργία της γίνεται με τόση αγάπη και προσοχή στην λεπτομέρεια, κάτι που είναι αντιληπτό από την ανταπόκριση των πελατών και τα συγκινητικά τους λόγια. Αυτός, λοιπόν, είναι ο βασικός στόχος της Handmade_by_a_armeni, να συνεχίσει να προσφέρει πρωτότυπες δημιουργίες, με αγάπη προς όσους την εμπιστεύονται.

4. Τις συλλογές ή κάποιες από αυτές της Handmade_by_a_armeniτις επιμελείστε οι ίδιοι ; 

Όλες τις δημιουργίες της σελίδας Handmade_by_a_armeni τις επιμελείται αποκλειστικά η καλλιτέχνιδα Αρμένη Αντωνία. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα εξ ολοκλήρου από την ίδια, διαθέτοντας το κάθε ένα τη δική του μοναδικότητα. 

5.Πώς επιλέγετε/ εμπνέεστε τα προϊόντα σας για το κατάστημα ;

Κάθε ιδέα και έμπνευση προέρχεται από τα παιδιά, συνεπώς οι περισσότερες δημιουργίες της Αρμένη Αντωνίας είναι προσανατολισμένη προς τα παιδιά. Όντας μαμά και η ίδια, πολλές φορές χρειάστηκε δώρα για παιδικά πάρτι, βαπτίσεις, δώρα Χριστουγέννων. Στις μέρες μας, οι εργαζόμενες μητέρες δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο ώστε να πηγαίνουν σε διάφορα μαγαζιά για κάθε αγορά, συνεπώς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πληθώρα ποιοτικών αλλά και οικονομικών επιλογών σε κάθε είδος δώρου είναι κάτι που θα τους έλυνε τα χέρια. Και αυτό έγινε…

6.Τι νέο να περιμένουμε από τη Handmade_by_a_armeni ;

Θα τη χαρακτήριζε κανείς αστείρευτη πηγή ιδεών, μιας και οι δημιουργίες της ανανεώνονται συνεχώς. Μέσα στο 2019 θα δούμε καινούρια και δημιουργικά σχέδια. Η βάπτιση και ο γάμος θα αποτελέσουν κεντρικά σημεία του ενδιαφέροντος της, οπότε επιφυλάσσεται για πολλές πρωτότυπες ιδέες.

Πίσω από τη Handmade_by_a_armeniκρύβεται η  business mum Αρμένη Αντωνία, ας την γνωρίσουμε καλύτερα.

Η Handmade_by_a_armeni πως προέκυψε ως ιδέα; Σχετίζεται με τις σπουδές ή το επάγγελμα σας;

Ξεκίνησα το 2005 έχοντας ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι ζωγραφικής για μικρά παιδιά στην πόλη της Κέρκυρας. Μερικά χρόνια αργότερα, μετά από πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες με τα παιδιά, αποφάσισα να ξεκινήσω τις δικές μου χειροποίητες δημιουργίες. Έχοντας πάντα ως πηγή έμπνευσης τα παιδιά, ξεκίνησα να δημιουργώ πίνακες ζωγραφικής με παιδικούς ήρωες, παλάτια, πρίγκιπες, αποτυπώνοντας, έτσι, τον πιο μαγικό και πολύχρωμο κόσμο των παιδιών.

Πλέον, οι πίνακες μου είναι τόσο ιδιαίτεροι, διακοσμημένοι με αληθινά υλικά όπως κορδέλες & φιόγκους, κάνοντάς τους σαν ζωντανές απεικονίσεις.

Πώς προέκυψε η ιδέα του brand; Γιατί Handmade_by_a_armeni;  

Το χαρακτηριστικό ενός καλλιτέχνη είναι το όνομα του. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε μαμά να γνωρίζει ότι όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί από μια άλλη μαμά που είχε τις ίδιες ανάγκες μερικά χρόνια πριν. Συνεπώς, ο συνδυασμός του ονόματος, αλλά και του χειροποίητου οδήγησαν στο όνομα του brand.

3.Ποιες τάσεις επικρατούν στα αξεσουάρ, στη διακόσμηση και την εποχή αυτή την περίοδο, που θα μας πρότεινες;

Γενικότερα είμαι λάτρης του minimal & elegant. Θεωρώ ότι είναι διαχρονική τάση, οπότε όλες οι δημιουργίες μου είναι βασισμένες στην τάση αυτή.

4. Τι σου προσφέρει η επικοινωνία μέσω διαδικτύου με το κοινό;

Η επικοινωνία μέσω διαδικτύου προσφέρει τη δυνατότητα να γίνουν ευρέως γνωστές όλες οι δημιουργίες μου και να υπάρχει η επαφή με τις μαμάδες και τις ανάγκες τους. Είναι πολύ ευχάριστο και μοναδικό συναίσθημα να αγοράζουν όλα τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους από την σελίδα μου στο Instagram & στο Facebook και όταν τα λαμβάνουν να με ευχαριστούν γιατί δεν περίμεναν ποτέ ότι θα ήταν τόσο όμορφα από κοντά.

5.Eίσαι μαμά; Πώς επιλέγεις ρούχα, παπούτσια αξεσουάρ και προϊόντα για τα παιδιά σου; Ως μαμά με ποια κριτήρια επιλέγεις ρούχα, παπούτσια και τι θα συμβούλευες άλλες μανούλες; Τι σε κάνει # businessmum;

Είμαι μαμά και πάντα ο σημαντικότερος παράγοντας για όλες τις αγορές μου είναι η ποιότητα για την επιλογή προϊόντων για τα παιδιά μου. Αυτό ακριβώς συμβουλεύω κάθε μανούλα, να αγοράζει μόνο ποιοτικά προϊόντα.

Businessmum με κάνει η καθημερινή και αδιάλειπτη ενασχόλησή μου με τα παιδιά μου, σε συνδυασμό με τη συνεχή εξέλιξη στη δουλειά μου.

6. Ποια είναι τα 3 αγαπημένα προϊόντα σου αυτή τη περίοδο που θα βρούμε στη Handmade_by_a_armeni;

Τα 3 δικά μου αγαπημένα προϊόντα νιώθω ότι έχουν γίνει ήδη αγαπημένα και στις μανούλες που με εμπιστεύονται και αυτό με χαροποιεί ακόμη περισσότερο.

Τα ξύλινα δεντράκια με ευχές, οι Χριστουγεννιάτικες μπάλες μονόκερος και οι χριστουγεννιάτικοι πίνακες με ματάκι και ευχές αποτελούν τις αγαπημένες μου δημιουργίες.

7. Θύμισε μας τους τρόπους επικοινωνίας με την Handmade_by_a_armeniκαι εσένα. 

Instagram: @handmade_by_a_armeni

&

Facebook “Handmade by Armeni Antonia”

Email: Antonia.armeni@hotmail.gr

Διεύθυνση: Γκύλφορδ 12, Κέρκυρα

Τηλ. 2661049095 & 6936691372

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts