Home HOMEECO LIVING Γνωρίζουμε ελληνικές επιχειρίσεις| Efi tc, μια οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία χρόνων στο κέντημα.

Γνωρίζουμε ελληνικές επιχειρίσεις| Efi tc, μια οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία χρόνων στο κέντημα.

by Ivi Chrysou Belesi

Το κατάστημα Efi tc στο Βόλο αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας στο κέντημα. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής και παρουσιάζει πρωτότυπες ιδέες δώρων με χειροποίητα κεντήματα που κάνουν την κάθε δημιουργία μοναδική και τόσο ιδιαίτερη.

Μέ ένα κλικ σε Instagram ή Facebook ,αξίζει να γνωρίστε το Efi tc  και τα τόσο ξεχωριστά προϊόντα του!

Εμείς φιλοξενήσαμς και γνωρίσαμε καλύτερα το Efi tc και τη φιλοσοφία του, και σας παρουσιάζουμε όσα μάθαμε!

1.Πότε και πώς ιδρύθηκε το Efi tc ; 

Το κατάστημα Efi tc δραστηριοποιείται στο χώρο του κεντήματος για περισσότερο από 30 χρόνια και είναι μια ελληνική-οικογενειακή επιχείρηση.

2. Το Efi tc είναι μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα , eshop ή έχει και φυσική έδρα; 

Το κατάστημα μας Efi tc έχει φυσική έδρα στο Βόλο, Παύλου Μελά 61

3.Ποιος είναι ο στόχος του Efi tc ; Τι το διαφορετικό μπορεί να βρει ένας πελάτης, έναντι άλλων καταστημάτων ; 

Στόχος μας είναι να προσελκύουμε συνεχώς νέους πελάτες που αγαπάνε το χειροποίητο και το ξεχωριστό δώρο. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι πως όλες μας οι δημιουργίες είναι χειροποίητες, φτιαγμένες με πολύ αγάπη και μεράκι και φυσικά σας δίνουμε τη δυνατότητα να κεντήσουμε το όνομα ή το σχέδιο που επιθυμείτε πάνω σε οποιαδήποτε δημιουργία μας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στον σχεδιασμό του κεντήματος ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

4. Τις συλλογές ή κάποιες από αυτές του Efi tc τις επιμελείστε οι ίδιοι ; 

Οι συλλογές ή καλύτερα οι δημιουργίες μας επιμελούνται από εμένα, τη Λιλού.

5.Πώς επιλέγετε/ εμπνέεστε τα προϊόντα σας για το κατάστημα ; 

Από τότε που απέκτησα δικά μου παιδιά λατρεύω να δημιουργώ ότι τους κάνει να χαμογελάνε. Τα παιδιά μου είναι η κυρία πηγή έμπνευσης μου. Επίσης σε κάποια δημιουργία μας την ιδέα μπορεί να τη δώσει και ο ίδιος ο πελάτης ανάλογα με το τι θέλει να φτιάξουμε.

6.Τι νέο να περιμένουμε από το κατάστημά σας ;

Έχουμε φέρει πρώτοι στην ελληνική αγορά τα χειροποίητα λούτρινα ζωάκια που γίνονται μοναδικά μιας και έχουμε τη δυνατότητα να κεντήσουμε επάνω το όνομα που εσείς επιθυμείτε. 

Πίσω από τη Efi tc κρύβεται η #businessmum και σχεδιάστρια κεντήματος Λιλού, ας  την γνωρίσουμε καλύτερα.

1.Η Efi tc  πώς προέκυψε ως ιδέα; Σχετίζεται με τις σπουδές ή το επάγγελμα σας  ;  

Το κατάστημα μας Efi tc είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας στο κέντημα. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής. Οι σπουδές μου δεν σχετίζονται με το επάγγελμα μου.

2. Πώς προέκυψε η ιδέα του brand; Γιατί Efi tc;  

Το ολοκληρωμένο όνομα μας είναι efi tattoo clothing και για να είναι πιο σύντομο έγινε Efi tc . Καθότι οικογενειακή επιχείρηση επιλέχθηκε το όνομα της κυρίας Έφης στην αρχή μιας και εκείνη ξεκίνησε την επιχείρηση και μας έμαθε όλα όσα ξέρουμε για το κέντημα. Τα τελευταία 9 χρόνια το όνομα μας εξελίχθηκε σε efi tattoo clothing γιατί θεωρούμε πως όπως το τατουάζ δεν φεύγει από δέρμα, έτσι και το κέντημα δεν φεύγει από εκεί που θα γίνει.

3.Ποιες τάσεις επικρατούν στη διακόσμηση αυτή την περίοδο, που θα μας πρότεινες; 

Ο καθένας δημιουργεί τη διακόσμηση που ταιριάζει στο δικό του χαρακτήρα και στο δικό του γούστο. Μπορώ να πω με σιγουριά πως η vintage τάση ξαναγίνεται μόδα.

4. Πώς επέλεξες να ασχοληθείς με αυτό το κλάδο ; Τι σου προσφέρει η επικοινωνία μέσω διαδικτύου με το κοινό της Efi tc  ;

Όπως προείπα είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και κάποια στιγμή ήταν φυσιολογικό να τη δουλέψω και εγώ Το να δημιουργώ υπήρχε πάντα σαν μικρόβιο μέσα μου οπότε και έγινε πράξη. Η επικοινωνία που έχουμε μέσω Διαδικτύου με το κοινό του efi tc είναι ένας τρόπος να πραγματοποιούμε τις ιδέες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας στο ακέραιο. Είναι άμεση και μας δίνει τη δυνατότητα να γινόμαστε γνωστοί και να εξελισσόμαστε όσο καλύτερα γίνεται.

5. Ποια είναι τα 3 αγαπημένα προϊόντα σου αυτή τη περίοδο που θα βρούμε στη Efi tc ;

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω τρεις δημιουργίες μου…σίγουρα η μια θα είναι οι πετσέτες μου. Είναι σαν ένας καμβάς που επάνω μπορείς να δημιουργήσεις ότι έχεις φανταστεί! Η άλλη η δημιουργία που θα μπορούσα να ξεχωρίσω είναι η νέα μας σειρά από τα λούτρινα ζωάκια που πρώτοι φέραμε στην ελληνική αγορά και μπορείς να κεντήσεις επάνω το όνομα που επιθυμείς! Μαγικό? Και μια τρίτη δημιουργία μου θα ήταν το σετ βάπτισης με το θέμα που έχει επιλέξει η μαμά σε συνεργασία με τη νονά όπως και οι ποδιές για την ημέρα της βάπτισης της νονάς και του νονού.

6. Τι ιδέες θα πρότεινες ως δώρο Πάσχα για νονούς, γονείς και φυσικά παιδιά ; 

Για το Πάσχα προτείνω για τους νονούς και για τους γονείς ένα σετ πετσέτες κεντημένες με τα μονογράμματα τους. Όσο για τα παιδιά τα λούτρινα ζωάκια μας σίγουρα είναι η πρώτη μου επιλογή.

7. Θύμισε μας τους τρόπους επικοινωνίας με το Efi tc  και εσένα. 

Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook , στο Instagram καθώς και στο φυσικό μας κατάστημα στο Βόλο, Παύλου Μελά 61.

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts