Home HOMEECO LIVING Γνωρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις| To Τiny Whale αλλάζει την αισθητική των παιδικών δωματίων με τις δημιουργίες του!

Γνωρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις| To Τiny Whale αλλάζει την αισθητική των παιδικών δωματίων με τις δημιουργίες του!

by Ivi Chrysou Belesi

1.Πότε και πώς ιδρύθηκε η Tiny Whale ;    

Το Tiny Whale ξεκίνησε σε μια υπέροχη περίοδο  της ζωής μου! Όταν ήμουν έγκυος το 2016 και σταμάτησα την προηγούμενη δουλειά μου ως μαγείρισσα.

2. H Tiny Whale είναι μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα , eshop ή έχει και φυσική έδρα;

Προς το παρόν λειτουργούμε μόνον διαδικτυακά , εξυπηρετώντας τους πελάτες μας μέσω Instagram και facebook, σύντομα όμως θα έχει και το δικό του eshop!

3.Ποιος είναι ο στόχος της Tiny Whale; Τι το διαφορετικό μπορεί να βρει μια μαμά, έναντι άλλων brands ;

Στόχος μας είναι να αλλάξει η αισθητική του παιδικού δωματίου! Οτιδήποτε δημιουργούμε είναι βασισμένο στο Σκανδιναβικό στιλ με απλότητα και  καθαρές γραμμές! Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Σε εμάς μπορούν να βρουν τις κουνουπιέρες, που  είμαστε οι πρώτοι που τις κατασκευάσαμε στην Ελλάδα πριν 1,5 χρόνο , καθώς και τα κεφάλια των ζώων που μπαίνουν στον τοίχο (κάτι που ακόμη δεν έχουμε συναντήσει σε κανέναν Έλληνα σχεδιαστή!)

4. Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Παρατηρείτε αύξηση του αγοραστικού κοινού μέσω διαδικτύου  ή υπάρχει ακόμα μια σχετική ανασφάλεια;

Εάν μου έλεγε κανείς πριν 5 χρόνια πως θα μπορούσα να έχω δουλειά πουλώντας τα προϊόντα μου μόνον μέσω διαδικτύου θα έλεγα απίθανο! Ο κόσμος όμως πλέον έχει ξεπεράσει τους οποίους ενδοιασμούς μπορεί να είχε στο παρελθόν και οι ηλεκτρονικές αγορές είναι μια συνηθισμένη καθημερινή διαδικασία!

5.Πώς επιλέγετε τα προϊόντα σας ;

Τα προϊόντα μας θέλουμε να μπορούν να σταθούν όμορφα είτε ως σύνολο ενός παιδικού δωματίου, είτε ως μονάδα ! Κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και επιλέγετε μετά από πολλές δοκιμές .

6. Πώς επιλέγετε/ εμπνέεστε τα προϊόντα σας ;Τα προϊόντα τα επιμελείστε όλα εσείς;

Ακριβώς! Όλα τα προϊόντα όπως είπα και παραπάνω τα επιμελούμαστε εμείς! Από τον σχεδιασμό, την ραφή, την συσκευασία, μέχρι την αποστολή! Η βασική μας αρχή είναι πως ένα παιδικό δωμάτιο δεν πρέπει να έχει πολλή “φασαρία” στα διακοσμητικά και στα χρώματα …άλλωστε σαν μαμάδες ξέρουμε πως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα παιχνίδια με τα έντονα χρώματα θα κατακλύσουν τον χώρο.

7.Τί νέο να περιμένουμε από τη Tiny Whale;

Οι ιδέες μας δεν σταματούν πραγματικά ποτέ.Σύντομα θα υπάρξουν νέα σχέδια στα διακοσμητικά  κεφάλια  τοίχου, και στα χαλάκια δραστηριοτήτων!

Πίσω από τη Tiny Whale κρύβεται η Άννα, ας την γνωρίσουμε καλύτερα.

1.Άννα, η Tiny Whale πως προέκυψε ως ιδέα; Σχετίζεται με τις σπουδές ή το επάγγελμα σου  ; 

Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν έγκυος και  ετοίμαζα το δωμάτιο της κόρης μου! Δυσκολεύουν αρκετά να βρω στην Ελλάδα κάποια από τα πράγματα που ήθελα και έβλεπα στις σελίδες ξένων περιοδικών… Οι σπουδές μου με βοήθησαν εν μέρει και μπορεί να πει κανείς πως με κάποιον τρόπο συνδέονται! Είμαι απόφοιτη του τμήματος Συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης  (με χρόνια μαθημάτων σχεδίου,  υφάσματος , γλυπτικής , ψηφιδωτού….κλπ)! Επίσης έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στον κλάδο τις μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής πάνω στον οποίο εργαζόμουν μέχρι την στιγμή που ξεκίνησα το Tiny Whale!

2. Πώς προέκυψε η ιδέα του brand; Γιατί Tiny Whale;

Η αλήθεια είναι πως βγήκε σχεδόν αυθόρμητα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη! Ίσως ήμουν επηρεασμένη από την μεγάλη κοιλιά που είχα εκείνη την περίοδο.

3.Ποιες τάσεις επικρατούν στη διακόσμηση των παιδικών δωματίων αυτή την περίοδο, που θα μας πρότεινες;

Το Σκανδιναβικό στιλ  θεωρείτε αυτή την στιγμή το πιο δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο. Απλότητα στις γραμμές, όχι πολύ έντονα χρώματα, διαφορετικές υφές υφασμάτων και ξύλινα στοιχεία!  Ένα κρεβάτι montessori με μια όμορφη κουνουπιέρα,  μαξιλάρια σημαιάκια , ένα μεγάλο χαλί playmate ,  2 πίνακες ζωγραφικής  και ένα κεφάλι στον τοίχο είναι όλα όσα χρειάζονται.

4.-Ως μαμά με ποια κριτήρια έχεις διαμορφώσει τα παιδικά δωμάτια και τι θα συμβούλευες άλλες μανούλες;- Τι σε κάνει # businessmum; )

Ένα παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι λειτουργικό, και καλαίσθητο! Μην ξεχνάμε πως η αισθητική είναι κάτι που καλλιεργείται! Θέλω η κόρη μου μεγαλώνοντας να μπορεί να ξεχωρίζει το όμορφο και το ποιοτικό ανάμεσα στα πολλά που θα βλέπει! Οτιδήποτε φτιάχνω περνάει από τα χέρια της για τεστ.Βλέποντας την αντίδραση ενός δίχρονου  σε κάτι καινούργιο καταλαβαίνω εάν θα πάει καλά η όχι!

5.Ποια είναι τα 3 αγαπημένα προϊόντα σου αυτή τη περίοδο που θα βρούμε στη Tiny Whale;

Αν και είναι αλήθεια δύσκολο να αποφασίσω αν έπρεπε να βάλω μόνο 3 πράγματα από αυτά που φτιάχνω στο δωμάτιο της μικρής μου  θα επέλεγα με σιγουριά μια κουνουπιέρα, ένα κουνελάκι για τον τοίχο  και ένα μεγάλο χαλί δραστηριοτήτων!

6. Θύμισε μας τους τρόπους επικοινωνίας με τo Tiny Whale.

Μπορείτε να μας βρείτε στην σελίδα μας στον instagram και στο facebook καθώς και στο email tinywhale8887@gmail.com !!

Αφιερώστε λίγο χρόνο και γνωρίστε τον μαγικό κόσμο του Tiny Whale!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts