Home HOMEDECO Γραφείο για τα παιδιά, γραφείο και για τη μαμά! Τα βρήκαμε όλα στο ΔΙΑΦΑΝΟ!

Γραφείο για τα παιδιά, γραφείο και για τη μαμά! Τα βρήκαμε όλα στο ΔΙΑΦΑΝΟ!

Κείμενο: Ελευθερία Ιωάννου

by Businessmum.gr

Η εποχή της ανανέωσης είναι εδώ. Καινούρια σεζόν, νέα σχολική χρονιά. Το σχολείο αρχίζει και πρέπει να προετοιμαστούμε αναλόγως. Η μυρωδιά του καινούριου θα συνοδεύει για πάντα τις αναμνήσεις μας. Καινούρια τετράδια, καινούρια βιβλία και φυσικά καινούριο γραφείο.

Η μετά τις διακοπές περίοδος… Ξεκούραστοι και απαλλαγμένοι από τοξίνες, ανανεωμένοι και αισιόδοξοι κάνουμε τις αγορές που χρειάζεται. Για το παιδί, για τον φοιτητή, για εμάς τους ίδιους.

Ο χώρος που το παιδί διαβάζει, εκεί που ο φοιτητής προετοιμάζεται, το γραφείο που έχουμε στο σπίτι για να δουλεύουμε όποτε χρειαστεί, πρέπει να μας εκφράζει αισθητικά. Πρέπει να είναι φυσικά λειτουργικό, πρακτικό, να καλύπτει τις ανάγκες μας και να μας διευκολύνει. Είναι πολύ σημαντικό όμως να εκφράζει και το γούστο μας, να έχει στιλ και η ατμόσφαιρά του να ξεχωρίζει για την αισθητική της, αφού αυτό αντανακλάται άμεσα στη διάθεσή μας.

Η δημιουργικότητα, το διάβασμα, η προετοιμασία χρειάζονται “εύφορο” και διακοσμητικά ενδιαφέρον περιβάλλον για να ευδοκιμήσουν. Η εικόνα του χώρου που χρησιμοποιούμε επηρεάζει απόλυτα την ψυχολογία μας και αυτό ακριβώς αναλαμβάνουμε να κάνουμε εμείς εδώ στο ΔΙΑΦΑΝΟ. Φροντίζουμε ο χώρος όπου προετοιμάζεται το μέλλον να είναι αισθητικά ξεχωριστός και υπέροχος.

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Το παιδικό γραφείο πρέπει να είναι θελκτικό. Τα χρώματα, τα έπιπλα, η διακόσμηση πρέπει να ενθουσιάζουν, να εντυπωσιάζουν, να κάνουν το διάβασμα απολαυστικό. Το παιδικό γραφείο θέλει χρώμα, χαριτωμένα διακοσμητικά που κλείνουν το μάτι στους μικρούς μαθητές. Χαρούμενα καδράκια, φωτιστικά, συρταριέρες, μολυβοθήκες, διακοσμητικά μικροπράγματα που νοστιμίζουν τον χώρο και κάνουν το διάβασμα να μοιάζει ευχάριστη διαδικασία.  Όσο περισσότερη διακοσμητική σημασία δώσετε τόσο περισσότερο το παιδί θα θέλει να βρίσκεται στο γραφείο του.

Extra tip! Φροντίστε να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή της κατάλληλης καρέκλας γιατί -ειδικά για τα παιδιά που βρίσκονται ακόμα στην ανάπτυξη- είναι πολύ σημαντική η σωστή στάση του σώματος.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν ευχάριστα δημιουργικό χώρο. Έπιπλα και διακοσμητικά που θα κάνουν τις ώρες μετά το σχολείο ευχάριστες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΥΛ

Το περιβάλλον στο οποίο διαβάζουμε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πέρα από λειτουργικό, πρέπει να μας εκφράζει κιόλας. Η αισθητική του επηρεάζει τη διάθεση και για αυτό οφείλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στον χώρο που στην ουσία προετοιμάζεται το μέλλον μας.

Οι γονείς οφείλουν να ακολουθήσουν τις επιθυμίες του φοιτητή και ο φοιτητής οφείλει να δημιουργήσει ένα γραφείο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Η καρέκλα πρέπει να είναι εργονομική, το γραφείο πρακτικό και χρηστικό. Είναι ένας πολύ προσωπικός χώρος και πρέπει να φροντίσουμε η διακοσμητική του κατεύθυνση να συμμαχεί με την ψυχολογία μας. Από το καλάθι μέχρι τα καδράκια, τα πάντα πρέπει να ακολουθούν το προσωπικό γούστο και στιλ.

Το διάβασμα, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, είναι μια απαιτητική διαδικασία και πρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που βοηθάει. Άνεση και λειτουργικότητα συνδυάζονται με διακοσμητικές, σύγχρονες πινελιές σε ένα μοντέρνο γραφείο, που θα αποτελέσει το “εργαστήριο” στο οποίο σχεδιάζουμε τον μελλοντικό μας εαυτό.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ η εργονομία συνδυάζεται με το σύγχρονο design, για να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο όπου θα δημιουργήσετε, θα εμπνευστείτε, θα προετοιμαστείτε

ΗΟΜΕ OFFICE

Οι ήδη επαγγελματίες γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικό είναι το design του γραφείου. Είναι ο προσωπικός χώρος όπου δημιουργούμε, εκφραζόμαστε, πιεζόμαστε. Είναι ο χώρος που φιλοξενεί το έντονο στρες μας και τις απαιτήσεις της δουλειάς. Η διακόσμηση είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε.

Τα έπιπλα πρέπει να είναι χρηστικά και άνετα, πρέπει όμως να παρουσιάζουν και ένα διακοσμητικό ενδιαφέρον.  Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν πρέπει να είναι ευχάριστη, όμορφη, με στιλ. Να μας ανεβάζει και όχι να μας επηρεάζει αρνητικά. Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά ένα απεριποίητο γραφείο, ένας χώρος χωρίς προσωπικότητα μπορεί να πολλαπλασιάζει το στρες.

Design διακοσμητικά, λεπτομέρειες με αισθητικό ενδιαφέρον, μαξιλάρια, χαλιά, κάδρα, ράφια, φυτά εσωτερικού χώρου, ευχάριστες μυρωδιές είναι απαραίτητα για να συνθέσουν έναν χώρο – σύμμαχο στις καθημερινές απαιτήσεις.

Τα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ ξεχωρίζουν για το στιλ, το design, τη σύγχρονη οπτική στη διακόσμηση.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ – ΡΑΦΙΕΡΕΣ

Οι βιβλιοθήκες και οι ραφιέρες είναι από τα έπιπλα που έχουν δημιουργηθεί για χρηστικούς λόγους. Η σύγχρονη αισθητική όμως έχει καταφέρει να τα ενσωματώσει στη διακόσμηση με στιλ. Και πια αποτελούν ένα υπέροχο διακοσμητικό εργαλείο που θα προσθέσει στο γραφείο, αλλά και σε ολόκληρο το σπίτι, attitude και ενδιαφέρον.

Πέρα λοιπόν από τα βιβλία, στη ραφιέρα και στη βιβλιοθήκη μην βάλετε μόνο τα βιβλία σας. Διακοσμητικά αντικείμενα, φωτιστικά, φυτά εσωτερικού χώρου, καδράκια προσθέτουν στιλ και μεταμορφώνουν τον χώρο.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε βιβλιοθήκες και ραφιέρες, στο design, στο χρώμα, στο ύφος που θέλετε, για να δημιουργήσετε έναν χώρο με υψηλό διακοσμητικό ενδιαφέρον.

Δείτε όλες τις χρηστικές βιβλιοθήκες και ραφιέρες εδώ:

https://www.diafanostores.gr/vivliothikes-grafeio-2

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ!

Έπιπλα αποθήκευσης. Το A και το Ω στη σωστή εικόνα ενός σπιτιού. Εκεί όπου θα μπούνε όλα εκείνα τα μικροπράγματα που διαταράσσουν την αισθητική ισορροπία του σπιτιού. Εκεί όπου θα αποθηκευθούν σωστά τα παπούτσια. Εκεί όπου τα ρούχα θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει. Εκεί όπου θα τοποθετήσετε την τηλεόραση.

Χρήσιμα έπιπλα που παίζουν σημαντικό ρόλο και στον διακοσμητικό χαρακτήρα του χώρου. Το έπιπλο της τηλεόρασης θα προσθέσει ενδιαφέρον στο καθιστικό, οι συρταριέρες θα προσθέσουν στιλ στην κρεβατοκάμαρα, στο γραφείο, στο χολ. Η παπουτσοθήκη θα αποτελέσει την πρώτη καλή εντύπωση μπαίνοντας στο σπίτι.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε όλα εκείνα τα χρηστικά έπιπλα που θα ολοκληρώσουν με στιλ τον χώρο σας. Design που ξεχωρίζει, χρώματα που ιντριγκάρουν, μοντέρνα υλικά.

Δείτε τα πάντα για την οργάνωση και την αποθήκευση εδώ:

https://www.diafanostores.gr/organosi-spitiou-2

ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ!

Το φοιτητικό σπίτι. Το πρώτο σπίτι. Τα πρώτα ενήλικα βήματα. Η στιγμή που σχηματοποιείται το προσωπικό στιλ. Ο καναπές, η πολυθρόνα, τα διακοσμητικά στοιχεία που θα συνθέσουν το πρώτο περιβάλλον με στιλ και άποψη.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε συμβιβασμούς. Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ μπορείτε να βρείτε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που θα “χτίσουν” έναν υπέροχα κομψό και μοντέρνο χώρο, σε προσιτές τιμές.

Πολυθρόνες με ιδιαίτερο design, σε αμέτρητες αποχρώσεις. Άνετοι καναπέδες σε κλασικό και σύγχρονο στιλ. Οτιδήποτε ένας φοιτητής χρειάζεται για να ξεκινήσει το μέλλον του με το δεξί. Με στιλ και design ατμόσφαιρα.

Δείτε όλους τους καναπέδες και τις πολυθρόνες  εδώ:

https://www.diafanostores.gr/epipla-saloniou-2

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε όλα εκείνα τα χρηστικά έπιπλα που θα ολοκληρώσουν με στιλ τον χώρο σας. Design που ξεχωρίζει, χρώματα που ιντριγκάρουν, μοντέρνα υλικά.

Το ΔΙΑΦΑΝΟ γνωρίζει τις απαιτήσεις σας και τις ικανοποιεί με στιλ και σύγχρονη άποψη!

Δείτε τα πάντα για το σπίτι εδώ: https://www.diafanostores.gr/

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts