Home WONDERLANDPLAY TIME Mare West | Θερινό σινεμά, βραδιά αστρονομίας, δράσεις για παιδιά… Δωρεάν καλοκαιρινό πρόγραμμα στο γνωστό εμπορικό κέντρο στην περιοχή της Κορίνθου!

Mare West | Θερινό σινεμά, βραδιά αστρονομίας, δράσεις για παιδιά… Δωρεάν καλοκαιρινό πρόγραμμα στο γνωστό εμπορικό κέντρο στην περιοχή της Κορίνθου!

by Businessmum.gr

Αυτό το καλοκαίρι, το καλύτερο σκηνικό το φτιάχνει η φύση και οι εκδηλώσεις του εμπορικού πάρκου Mare West. Με επιλογές για κάθε ηλικία, το Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής, γίνεται για ακόμα μία χρονιά σημείο συνάντησης και διασκέδασης με φόντο το πράσινο και τη θάλασσα. Έχοντας ξεκινήσει από τις 7 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τις 13 Αυγούστου αλλά και την Κυριακή 10 Ιουλίου, η διασκέδαση δίνει ραντεβού με όλους στο Mare West.


Αθλητισμός Powered by Decathlon: Τα παιδιά κάθε ηλικίας εξερευνούν διαφορετικά αθλήματα, κάθε Πέμπτη από τις 7 Ιουλίου μέχρι και τις 11 Αυγούστου στις 20.00, ανακαλύπτοντας τις διαφορετικές πτυχές του αθλητισμού μέσα από ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα από τη Decathlon στο Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής.
• 7/7: Fitness – Aerobic.
• 14/7: Αγώνας-Τουρνουά ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση των έμπειρων αθλητριών της Decathlon.
• 21/7: Μάθημα αναρρίχησης στον τοίχο του πάρκου (για παιδιά από 6 ετών και πάνω).
• 28/7: Εκδήλωση με πατίνια στο πάρκο** Για την δράση αυτή τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικό τους πατίνι και για τη συμμετοχή είναι υποχρεωτικός ο προστατευτικός εξοπλισμός.**
• 4/8: Taekwondo επίδειξη και πρώτες γνώσεις.
• 11/8: Μίνι τουρνουά Beach tennis και ping pong.

Medasset: Περιβαλλοντική Δράση για παιδιά με τη Νιρέττα την Καρέττα την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 19.30.
Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας και σε αυτό είμαστε όλοι υπεύθυνοι! Παρέα με τη Medasset, τα παιδιά ευαισθητοποιούνται μέσα από το παιχνίδι για τη σημασία του σεβασμού του περιβάλλοντος και της προστασίας των ειδών που ζουν σε αυτό. Μεταξύ αυτών και της θαλάσσιας χελώνας καρέττα καρέττα. Η μασκότ Νιρέττα η Καρέττα είναι μαζί μας για μία βιωματική δράση και ομαδικό παιχνίδι.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ: κάθε Σάββατο από τις 9 Ιουλίου έως και τις 13 Αυγούστου στις 21:00.
Οι προβολές στο θέατρο του Πάρκου Δραστηριοτήτων και Αναψυχής ξεκινούν στις 21.00, και προτείνεται η προσέλευση νωρίτερα για την διασφάλιση θέσης στη δημοφιλή αυτή εκδήλωση. Η πρώτη προβολή θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουλίου και μετά, κάθε Σάββατο μέχρι και τις 13 Αυγούστου, μία νέα ταινία θα περιμένει τους θεατές στο θέατρο του Πάρκου Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του Mare West.
• 09/07 Η Ράια και ο δράκος
• 16/07 Λούκα
• 23/07 Ενκάντο
• 30/07 Ο Ρον Χάλασε
• 06/08 Πήτερ Ράμπιτ
• 13/08 Κοντορίτο

Βραδιά αστρονομίας «Ταξίδι στα αστέρια» την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 21.30:
Μία δράση για ενήλικες και μεγαλύτερα παιδιά. Με ξεναγούς τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου, θα ταξιδέψουμε στον νυχτερινό ουρανό, θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε αστερισμούς και θα παρατηρήσουμε την επιφάνεια της Σελήνης με τα τηλεσκόπια της Ομάδας. Στο τέλος, θα παίξουμε αξιοποιώντας τις πληροφορίες που θα συλλέξουμε από την ουράνια περιπλάνησή μας.

Κατασκευές, Ζωντανά Παραμύθια, Πειράματα και Δρόμος Εμποδίων για παιδιά, Παρασκευή 15 & 29 Ιουλίου και 5 & 12 Αυγούστου στις 19.30
Οι μικροί φίλοι του Mare West διασκεδάζουν με ένα πολυσχιδές πρόγραμμα που θα τους εντυπωσιάσει. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου δίνουν ζωή στο παραμύθι «οι καλοί και οι κακοί πειρατές» του Αντώνη Παπαθεοδούλου, στις 29 Ιουλίου εντυπωσιάζονται με διασκεδαστικά πειράματα, στις 5 Αυγούστου μαθαίνουν την τέχνη του origami και μεταμορφώνονται με face painting και στις 12 Αυγούστου δοκιμάζουν τις δεξιότητές τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δρόμο εμποδίων.

Τουρνουά Σκάκι, επίσημο Rapid με διαιτησία, την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 19.30:
Παρακολουθείστε τη δεξιοτεχνία των συμμετεχόντων σε αυτό το τουρνουά στρατηγικής. Οι παίκτες όλων των ηλικιών του σκακιστικού συλλόγου Κορίνθου, Αργοναύτης, θα βάλουν τα δυνατά τους και εμείς θα τους υποστηρίζουμε.. χαμηλόφωνα σεβόμενοι την προσπάθειά τους.

Η βόλτα το καλοκαίρι στο Mare West γεμίζει διασκέδαση και εμπειρίες με δωρεάν πρόγραμμα δράσεων για όλους. Απολαύστε την και συνδυάστε την με χαλάρωση στους ανοιχτούς χώρους με την ομορφότερη θέα, παιχνίδι στην παιδική χαρά αλλά και εκπτωτικές αγορές!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το MARE WEST:

– Διεύθυνση: 5ο χλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
– Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
– Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
– Parking: 800 δωρεάν θέσεις
– Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
– Πάρκο Δραστηριοτήτων και Αναψυχής: 7000τ.μ. με πίστα skateboard, pump track, τοίχο αναρρίχησης, χώρο πικ-νικ, υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων και ποδηλατόδρομο
– Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
– Parking ποδηλάτων
– Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα με Αναπηρία

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑREWEST / www.marewest.gr / 27410 25374

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts