Home IVI’S VIEW Τα 3 must have memories books που πρέπει να αποκτήσει κάθε μαμά για το παιδί της! 

Τα 3 must have memories books που πρέπει να αποκτήσει κάθε μαμά για το παιδί της! 

by Ivi Chrysou Belesi

Πολλές φορές σαν μαμά προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να κρατάω όσο γίνεται ανεξίτηλες τις αναμνήσεις από την παιδική ηλικία του παιδιού μου. Περνάει τόσο γρήγορο ο χρόνος και οι στιγμές που θες κάπως να τις παγιδεύσεις και να τις κρατήσεις ζωντανές όταν αργότερα θα τις αναπολείς μαζί με το μικρό σου θησαυρό. 

Από την εγκυμοσύνη μάλιστα έψαχνα να δημιουργήσω μια συλλογή από όλες τις σημαντικές και αξέχαστες στιγμές αυτού του ταξιδιού αλλά και μετά την άφιξη του μωρού μου στη ζωή. Τότε δεν είχα βρει αυτό που ήθελα, σήμερα όμως το λατρεμένο μου και τόσο καινοτόμο eshop, το δικό μας Makemyday φρόντισε για να έχουμε τον τρόπο να καταγράψουμε και να κρατήσουμε κάθε στιγμή ζωντανή από την πρώτη μέρα που μαθαίνουμε για την έλευση του παιδιού στη ζωή μας.

Ανάμεσα στα δεκάδες προϊόντα και τις συλλογές του, το Makemyday διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά από βιβλία αναμνήσεων που χωρίζονται σε 3 θεματικές ενότητες, την εγκυμοσύνη , τον πρώτο χρόνο του μωρού και τα γενέθλια του μέχρι την ενηλικίωσή του. Το καθένα όμως είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο οπότε πάμε να τα γνωρίσουμε μαζί ένα – ένα !Αυτή η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι τόσο ιδιαίτερη και μοναδική για κάθε γυναίκα όπως και αν την βιώσει γιατί σηματοδοτεί την μεγαλύτερη αλλαγή της ζωή της! Το χειροποίητο βιβλίο του Makemyday που θα συντροφεύσει τη μέλλουσα μανούλα στο πιο υπέροχο ταξίδι της ζωή της που ξεκινά τώρα, θα την βοηθήσει να καταγράψει κάθε πολύτιμη στιγμή της εγκυμοσύνης, να κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις από το πρώτο υπερηχογράφημα μέχρι την ημέρα την γέννησης. Με προσωπικές σημειώσεις, καταγραφή συναισθημάτων και σκέψεων αλλά και ενσωματώνοντας φωτογραφικό υλικό και υπερήχους δημιουργείς ένα πολύτιμο λεύκωμα αναμνήσεων για όλη την οικογένεια και ένα ανεκτίμητο δώρο για το ίδιο το παιδί. Το βιβλίο περιλαμβάνει 38 σελίδες και είναι διαστάσεων 20×20 εκ και σίγουρα αποτελεί τέλεια ιδέα δώρου για κάθε μέλλουσα μανούλα. Το βρίσκω μοναδικό να μπορείς τόσο απλά και δημιουργικά να αποκτήσεις το δικό σου βιβλίο για τον ερχομό του παιδιού σου και να του το χαρίσεις λίγα χρόνια μετά! 

Tip: για να συμπληρώσεις το book μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τις φωτογραφίες και τις κάρτες εγκυμοσύνης του Makemyday! 

Η μαγεία όμως των αναμνήσεων δεν τελειώνει εδώ καθώς μπορείς να καταγράψεις και τον πρώτο χρόνο του μωρού σου που είναι απίστευτα διαδραστικός και παραμυθένιος μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο βιβλίο της Makemyday. Mέσα σε αυτό το βιβλίο μπορείς να καταγράψεις καθημερινά κατορθώματα,  τις μικρές και μεγάλες κατακτήσεις του, αλλά και τις σκέψεις, τις αγωνίες και τα συναισθήματα που γεννά η ανατροφή του. Μέσα από σημειώσεις και φωτογραφίες ο πιο ξεχωριστός χρόνος της ζωής του παιδιού θα αναβιώνει ξανά και ξανά και θα αποτελεί το πιο γλυκό αναμνηστικό για το μωρό σας! Το βιβλίο περιλαμβάνει 38 σελίδες και είναι διαστάσεων 20×20 εκ και έρχεται στο ατομικό του κουτί. Ποια νέα μανούλα δεν θα θέλει να το κάνει το δικό της ;

Tip: για να συμπληρώσεις το book μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τις φωτογραφίες και τις προσωποποιημένες κάρτες φωτογράφισης μωρού του Makemyday!

Και η σειρά αυτών των προσωποποιημένων αναμνηστικών βιβλίων ολοκληρώνεται με το τελευταίο της σειράς στο οποίο μπορείς να καταγράψεις κάθε χρόνο τα γενέθλια του παιδιού μέχρι να συμπληρώσει και το 18 έτος της ηλικίας τους και περάσει στην ενηλικίωση ! Στις σελίδες του  θα μπορείς να καταγράψεις τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα από τα πρώτα γενέθλια του παιδιού, τις γιορτινές στιγμές, κάθε στάδιο της ανάπτυξής του μέσα από φωτογραφίες και σημειώσεις. Σε αυτό το βιβλίο θα συνυπάρξουν αξέχαστα χρόνια από την παιδική ηλικία, την εφηβεία μέχρι και την ενηλικίωση του παιδιού. Το βιβλίο περιλαμβάνει 40 σελίδες και είναι διαστάσεων 20×20εκ. Έχω ξεκινήσεις να το συμπληρώνει και τα συναισθήματα που σου γεννά είναι μοναδικά ήδη ενώ το γεμίζεις με αναμνήσεις και φαντάζομαι μετά από χρόνια η αξία των συναισθημάτων που θα σου προκαλεί θα είναι ανεκτίμητη. 

Τόσο απλά και δημιουργικά μπορούμε να κρατήσουμε ζωντανά και αναλλοίωτα κάποια από τα ομορφότερα χρόνια της ζωή μας με το παιδί ! 

Και τα 3 αυτά υπέροχα βιβλία αναμνήσεων τα βρίσκετε με ένα κλικ στο eshop του makemyday!

Σας φιλώ,

Ήβη_businessmumgr

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts