Home BEAUTIFUL YOUBEAUTY ΤΑ 4 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FREZYDERM ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΤΑ 4 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FREZYDERM ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

by Ivi Chrysou Belesi

  Από τη πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης αναζητάμε τη φροντίδα όλων γύρω μας. Θέλουμε να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας και τις έντονες αλλαγές που βιώνουμε σωματικά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Φροντίδα αναζητάμε και από όσα προϊόντα χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους μήνες.

  Η Frezyderm γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μιας  γυναίκας στην εγκυμοσύνη έχει δημιουργήσει μια τόσο φιλική και αποτελεσματική σειρά προϊόντων, εξειδικευμένων σε κάθε πρόκληση και αλλαγή που θα βιώσουμε.

  Θα σας παρουσιάσω τα δικά μου 4 αγαπημένα προϊόντα της Frezyderm  που χρησιμοποίησα πριν και μετά την κύηση.

1. INTIM AREA FOAM, 150ml

Από τον πρώτο υπέρηχο ο γυναικολόγος μας τονίζει πόσο σημαντική και απαραίτητη κρίνεται η φροντίδα και η υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής στην εγκυμοσύνη. Είναι απαραίτητο να προστατευόμαστε από πιθανές μολύνσεις και λοιμώξεις που είναι άκρως ανεπιθύμητες κατά την διάρκεια της κύησης τόσο για την δική μας ασφάλεια όσο και του εμβρύου. Για αυτό και σας προτείνω τον εξαιρετικά απαλό και τόσο δραστικό και παράλληλα ελεγμένο καθαριστικό αφρό της Frezyderm. Παρέχει ήπια αντισηπτική προστασία, ενισχύει την άμυνα του δέρματος και μας προστατεύει από τοπική ξηρότητα, επιμολύνσεις και κολπίτιδες. Προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Εύκολος στην εφαρμογή χωρίς τρίψιμο. Τον χρησιμοποίησα πρώτη φορά στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μου μετά από οδηγία του γυναικολόγου μου και έκτοτε δεν τον αλλάζω με κανένα άλλο καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή. Δοκιμάστε το!

2. INTIM AREA LIQUID 200ml 

Στην ίδια σειρά θα βρείτε και αυτό το καθαριστικό υγρό, το οποίο έχει ακριβώς τις ιδέες ιδιότητες με τον αφρό αλλά διαφέρει μόνο στην μορφή του. Η υγρή μορφή του θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα μετά την γέννα, όπου τα ράμματα του φυσιολογικού τοκετού ή ουλή της καισαρικής δημιουργούν μια περίεργη αίσθηση ως και πόνο που δύσκολα θα σας αφήσουν εύκολα τις πρώτες μέρες να φροντίσετε την ευαίσθητη περιοχή. Στο μαιευτήριό, στο οποίο εγώ γέννησα το Intim Area Liquid με περίμενε ήδη στο δωμάτιο, όπου ορθώς οι νοσηλεύτριες που πρότειναν να χρησιμοποιήσω αποκλειστικά μέχρι την επούλωση των ραμμάτων. Πραγματικά θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτή τη φάση της επούλωσης και ίσως σας βολέψει τόσο που συνεχίστε και μετά να το χρησιμοποιείτε!

3. PREVENSTRIA CREAM, 150ml 

Στο τέλος του πρώτου τριμήνου της εγκυμοσύνης με τις πρώτες σωματικές αλλαγές που νιώθουμε, αρχίζουμε να προβληματιζόμαστε για τον ενδεχόμενο εμφάνισης ραγάδων. Θεωρούμε ότι θα γεμίσει όλο μας το σώμα με δεκάδες μικρές, μεγάλες ραγάδες. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο ότι κάθε γυναίκα θα εμφανίσει ραγάδες γιατί εξαρτάται από την ποιότητα της επιδερμίδας της αλλά και από τον τρόπο που την φροντίζει. Η Prevenstria ήρθε για να δώσει τη πιο αποτελεσματική και ασφαλή λύση πρόληψης των ραγάδων μετά τον τρίτο μήνα. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την δερματική υφή και αυξάνει την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματος στις αλλαγές που βιώνει με την αύξηση βάρους. Προλαμβάνει την αποδυνάμωση του δερματικού ιστού και τη δημιουργία των ανεπιθύμητων ραβδώσεων.

4.REFORM ABDOMEN CARE CREAM, 150ml

Επειδή όσο τακτική και αν είναι η φροντίδα της επιδερμίδας για τη πρόληψη των ραβδώσεων, οι αλλαγές που επιφέρει η εγκυμοσύνη στο σώμα είναι τόσο μεγάλες και κατά την διάρκειά της αλλά και μετά τον τοκετό. Για την φροντίδα του δέρματος μετά την απώλεια βάρους και την αντιμετώπιση της χαλάρωσης της κοιλιάς και άλλων σημείων, η Frezyderm μας προτείνει την εξειδικευμένη και βραβευμένη κρέμα σύσφιξης, τη Reform Abdomen Care Cream, η οποία είναι κατάλληλη και ασφαλής για χρήση και κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts