Home LIFE VIEWPSYCHOLOGY Το Psychological Center by Ioanna Skliami παίρνει «σάρκα και οστά» και είναι πλέον online!

Το Psychological Center by Ioanna Skliami παίρνει «σάρκα και οστά» και είναι πλέον online!

Μην θέτεις απλά στόχους!!

Κυνήγησέ τους!

2023 και το πρώτο μου εγχείρημα και δημιούργημα είναι γεγονός! Επιτέλους, το Psychological Center by Ioanna Skliami, πλήρως ολοκληρωμένο, κατάφερε να πάρει «σάρκα και οστά» με το site να βρίσκεται πλέον και επίσημα στον «αέρα» και online! «Πώς όμως έφτασα μέχρι εδώ;» , «Ποιος ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του νέου Κέντρου Ψυχικής Υγείας», «ποιοι είναι οι στόχοι;» και «ποιο το όραμά του»;….. Είναι λίγες από τις ερωτήσεις που σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς θα θέλατε να μου θέσετε και οι οποίες θα απαντηθούν εντός αυτού του άρθρου, παρουσιάζοντας με μεγάλη χαρά, ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη το Psychological Center by Ioanna Skliami.!

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα, πάντα έπαιρνα μία κόλλα χαρτί και κάθε αρχή του χρόνου έγραφα τους νέους μου στόχους, τα σχέδια αλλά και τι θα ήθελα να έχω εκπληρώσει στη χρονιά που ερχόταν με τις 365 ημέρες να με περιμένουν! Και αυτό, γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δημιουργικός, θέτοντας και υλοποιώντας, αν όχι πάντα έστω τις περισσότερες φορές, τους στόχους που θέτω ως Ιωάννα. Έτσι και τώρα! Όσα χρόνια θυμάμαι την Ιωάννα ως φοιτήτρια, πάντα λάτρευα να ακούω τους ανθρώπους να μιλάνε, τον τρόπο με τον οποίο μιλούσαν, τι υπήρχε πίσω από κάθε τους πρόβλημα το οποίο μου αφηγούνταν και ποιος ο ψυχικός τους κόσμος. Αγαπούσα να ανοίγω τον υπολογιστή μου και να αναλύω καθημερινά θέματα που μπορεί να απασχολούσαν τον κάθε άνθρωπο, γράφοντας με τη δική μου ξεχωριστή ‘‘πένα’’, όπως συνήθιζαν να λένε οι περισσότεροι που διάβαζαν και συνεχίζουν να διαβάζουν τα άρθρα μου.

Να θυμάσαι…. Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον σου είναι να το δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος!

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την μέχρι τώρα εκπαιδευτική μου πορεία, έχοντας αποκτήσει το δεύτερο μου πτυχίο στον Τομέα της Ψυχολογίας και μαζί με αυτό την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και λατρεύοντας να βοηθάω τον κάθε άνθρωπο σε δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες τον θέτουν δυσλειτουργικό στη καθημερινότητά του, αποφάσισα τη δημιουργία ενός Κέντρου Ψυχικής Υγείας που θα είναι ικανό να βοηθήσει το κάθε άτομο ξεχωριστά, με απόλυτο σεβασμό ως προς την προσωπικότητα και ιδιωτικότητά του.

Το Psychological Center, μέλος του Ομίλου Belrec Media Group by Nikos Belesis, με Ιδρύτρια και Επιστημονική Υπεύθυνη την Ψυχολόγο Ιωάννα Σκλιάμη, το οποίο εδρεύει στη Νίκαια, αποτελεί ένα σύγχρονο και εξελιγμένο χώρο ψυχικής υγείας και αποτελεί ένα νόμιμο κέντρο παροχής Ψυχολογικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Περιβάλλεται από μία ομάδα ειδικών επιστημόνων, οι οποίοι είναι εδώ για εσένα με σκοπό να σε διευκολύνουν ως προς την αναγνώριση των καταστάσεων που είναι δυσλειτουργικές για τη καθημερινότητά σου, συμβάλλοντας στην αντιμετώπισή τους με δέσμευση υπευθυνότητας και αποτελεσματικότητας, τηρώντας απόλυτα τους Κανόνες Δεοντολογίας.

Πρόκειται για ένα Κέντρο συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης, το οποίο έχει σκοπό την αφοσίωση στον άνθρωπο, στον ψυχικό του κόσμο, την προαγωγή της ψυχικής υγείας αλλά και βελτίωσης της ποιότητας ζωής του μέσω της παροχής πληθώρα υπηρεσιών σε κάθε άτομο – θεραπευόμενο που θα το επιλέξει και θα το εμπιστευτεί. Όλη η λειτουργία του κέντρου διέπεται από σεβασμό ως προς την πολυπλοκότητα του ανθρώπινου ψυχισμού και τις ανάγκες που έχει ο κάθε θεραπευόμενος, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαφύλαξη του προσωπικού απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων.

Να θυμάσαι…. Η ζωή δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς αλλαγές! Η αλλαγή συνδέεται με την εξέλιξη και η εξέλιξη με την επιβίωση! Αγκάλιασε την αλλαγή, ώστε να αγκαλιάσει και αυτή εσένα!Μη φοβάσαι την αλλαγή στη ζωή σου! Θα έρθει όταν σταματήσεις να τη φοβάσαι…. Και όταν έρθει, ακολούθησέ την!

Το Psychological Center παρέχει πλήθος υπηρεσιών μέσα σε ένα άρτιο, εξοπλισμένο και υγιές περιβάλλον, παρέχοντας καθοδήγηση και υποστήριξη σε θέματα που αφορούν την Ψυχική Υγεία για μια πιο άρτια διαχείριση των καταστάσεων που δυσκολεύουν τη ζωή του κάθε ανθρώπου, δημιουργώντας ένα ασφαλές πλαίσιο αντιμετώπισης αυτών. Κάποιες από τις Υπηρεσίες που διαθέτει το Psychological Center by Ioanna Skliami είναι :

  • Οι Online Συνεδρίες
  • Η Συμβουλευτική και Ψυχολογική Υποστήριξη
  • Η Συμβουλευτική ζεύγους
  • Η Διαχείριση άγχους και φοβιών
  • Η Διαχείριση θυμού
  • Η Διαχείριση εργασιακού στρες
  • Τα Δια ζώσης σεμινάρια
  • Η ασύγχρονη εκπαίδευση

Ακόμη, στο site του Psychological Center μπορείς να βρεις διάφορα επιστημονικά άρθρα, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και έχουν να κάνουν με καθημερινά βιώματα και καταστάσεις, αλλά και με πιο εξειδικευμένα ζητήματα ψυχικής υγείας, αυτοβελτίωσης και αντιμετώπισης διάφορων καταστάσεων.   

Στην εποχή που ο ειδικός Ψυχικής Υγείας θεωρείται ένα είδος «ταμπού», ότι είσαι τρελός, ανίκανος και θεωρείται μη φυσιολογικό και είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια, είμαι εδώ για να σου πω με απόλυτη σιγουριά ότι το να ασχολείσαι με την Ψυχική σου Υγεία είναι κάτι το άκρως φυσιολογικό και απολύτως δεκτικό! Όλοι οφείλουμε να βάζουμε σε προτεραιότητα τον ψυχικό μας κόσμο και όχι μόνο όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα. Για να μπορέσεις να έχεις μια υγιή διαπροσωπική σχέση με κάποιο άλλο άτομο, πρώτα θα πρέπει να έχεις αγαπήσει τον εαυτό σου και να τον έχεις «αποδεχτεί», εξελίσσοντας και βελτιώνοντάς τον καθημερινά.

Κάνε λοιπόν το πρώτο βήμα και το Psychological Center είναι εδώ, δίπλα σου, για να σε βοηθήσει σε αυτό σου το βήμα!  Ξέρω είναι δύσκολο…. Αλλά κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και θα δεις ότι θα είναι το καλύτερο που θα έχεις κάνει για εκείνον! Σε περιμένουμε!

Αλλάζοντας ο ίδιος, αλλάζει και η ζωή σου!

Είμαι μαζί σου σε κάθε βήμα αυτού του θεραπευτικού σου ταξιδιού!

close

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts