Home CHILDBABY Βρες το κέντρο της δύναμής σου, στο πεπτικό, με το νέο Κρι Κρι Super SpoonActive Plus καθώς και τον σύμμαχο ανάπτυξης για τους μικρούς μας φίλους μέσω του Kρι Κρι Grow

Βρες το κέντρο της δύναμής σου, στο πεπτικό, με το νέο Κρι Κρι Super SpoonActive Plus καθώς και τον σύμμαχο ανάπτυξης για τους μικρούς μας φίλους μέσω του Kρι Κρι Grow

by Businessmum.gr

Νέο Super Spoon Active Plus με γεύση Σύκο, Δαμάσκηνο & Βρώμη και νέο Κρι Κρι Grow Φαρίν Λακτέ: Θρεπτικά φρούτα και δημητριακά, φυσικές αρωματικές ύλες και 100% ελληνικό γάλα ημέρας πρωταγωνιστούν στις νέες γεύσεις των προϊόντων γιαουρτιού της Κρι Κρι!

Σε δύο νέα λανσαρίσματα στις κατηγορίες των λειτουργικών και βρεφικών επιδόρπιων γιαουρτιού προχώρησε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι,παραμένοντας πιστή στη βασική της αρχή να παράγει προϊόντα με προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή. Το Super Spoon Active Plus με γεύση Σύκο, Δαμάσκηνο & Βρώμη και το Κρι Κρι Grow με γεύση Φαρίν Λακτέ αποτελούν τις δύο νέες προτάσεις της Κρι Κρι που πρόκειται να αναδειχθούν σε αγαπημένες γευστικές επιλογές.


Η Κρι Κρι
, προχώρησε το 2022 στην κυκλοφορία του Super Spoon Active Plus με overcup δημητριακών, το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό. Φέτος, η Κρι Κρι  εδραιώνεται και επεκτείνεται περαιτέρω στην κατηγορία των λειτουργικών γιαουρτιών, στην οποία κατέχει ήδη τη 2η θέση σε όγκο και σε αξία*, και καλεί για ακόμα μία φορά τους καταναλωτές να βρουν το κέντρο της δύναμής τους στο πεπτικό τους, με το νέο Super Spoon Active Plus με Σύκο, Δαμάσκηνο & Βρώμη.

Η νέα πρόταση Super Spoon Active Plus με το super active’” συνδυασμό του επιδόρπιου γιαουρτιού με Σύκο, Δαμάσκηνο & Βρώμη, φτιαγμένο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, θα αποτελέσει τη νέα αγαπημένη συνήθεια για τους σύγχρονους καταναλωτές που αναζητούν το «active plus» αποτέλεσμα στο πεπτικό τους. Εμπλουτισμένο με καλλιέργεια Bifidus & ασβέστιο, τα οποία συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος , είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.


Ακόμη, μ
έσα σε μόλις έναν χρόνο από την κυκλοφορία των αγαπημένων επιδορπίων για βρέφη και μικρά παιδιά Kρι Κρι Grow, η Κρι Κρι εμπλουτίζει τη σειρά με την υπέροχη και αγαπημένη γεύση Φαρίν Λακτέ. Το νέο Κρι Κρι Grow Φαρίν Λακτέ, κατάλληλο για βρέφη έξι μηνών και πάνω και μικρά παιδιά, παρασκευάζεται επίσης από 100% ελληνικό γάλα ημέρας,με φυσικές αρωματικές ύλες, χωρίς χρωστικές και συντηρητικάενώ ταυτόχρονα αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου, πρωτεΐνης και βιταμινών Β2 & Β12. Η σύνθεση του προϊόντος είναι προσαρμοσμένη στις γευστικές προτιμήσεις των μικρών μας φίλων, αποτελώντας ταυτόχρονα σπουδαίο σύμμαχο στην ανάπτυξή τους.

Η επέκταση της σειράς Κρι Κρι Grow αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την ήδη σημαντική θέση της Κρι Κρι στην κατηγορία των βρεφικών επιδορπίων γιαουρτιού**, αλλά και να συμπληρώσει την γκάμα της, προσφέροντας μια πλήρη ποικιλία επιλογών για όλες τις ηλικίες των παιδιών.

*2η θέση σε όγκο και σε αξία / μερίδιο σε όγκο πάνω από 26%, στοιχεία IRI Full Year 2022

** μερίδιο σε όγκο πάνω από 21%, IRI Full Year 2022


Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει σαν μάρκα τη δεύτερη θέση σε όγκο στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και παγωτού. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες: krikri.gr, facebook.com/krikri.gr, instagram.com/krikri.gr

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Θάλεια Θωμάτου, PitchPublicRelations and Strategic Communications, e: tthomatou@pitchpr.gr, t: 2168001595

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts