Home LIFE VIEW Το Kinder+SPORT βρέθηκε για 5η συνεχή χρονιά δίπλα στα παιδιά και τον αθλητισμό!

Το Kinder+SPORT βρέθηκε για 5η συνεχή χρονιά δίπλα στα παιδιά και τον αθλητισμό!

by Businessmum.gr

Το Kinder+SPORT, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ferrero, για άλλη μία χρονιά δήλωσε δυναμικό παρόν ως Χορηγός στους αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης», οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Αμαρουσίου, την Κυριακή 14 Απριλίου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του Olympians Run International. Διαχρονική δέσμευση του προγράμματος παραμένει το να προάγει μέσω της έμπρακτης υποστήριξης του, τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού μυώντας με αυτό τον τρόπο τα παιδιά σε έναν ενεργό τρόπο ζωής που θα τα συνοδεύει σε βάθος χρόνου στην πορεία της ζωής τους. Έτσι, ως Χορηγός των αγώνων δρόμου «Σπύρος Λούης», το Kinder +Sport προέτρεψε τα παιδιά να βάλουν – πάντα με χαμόγελο και θετική διάθεση – την κίνηση και την άθληση στην καθημερινότητά τους. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ενόργανη γυμναστική, ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ambassador του Kinder+SPORT στο Spiros Louis Run

Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους συμμετείχαν στον αγώνα running και δυναμικού βάδην των 2,5 km. Μετά την ολοκλήρωσή της διαδρομής, τα παιδιά παρέλαβαν το καπέλο, το «Ημερολόγιο του μικρού αθλητή» και το manifesto του K+S που επικοινωνεί με δημιουργικό τρόπο τις αξίες του Προγράμματος. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μαζί με τα παιδιά ήταν ο πρεσβευτής του Kinder+SPORT, Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής στην κατηγορία των Κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε και ενθάρρυνε τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, προωθώντας με την παρουσία του τις αξίες του αθλητισμού που ο ίδιος και το Πρόγραμμα πρεσβεύουν. Στο τέλος, μίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί με τους μικρούς του φίλους, ενώ συνεχάρη μαζί με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη τους νικητές των διαδρομών.  

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ενόργανη γυμναστική, με την Μαρίνα Πατούλη, σύζυγο του δημάρχου Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε θερμά που για άλλη μια φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» στηρίζοντας με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή. Το γεγονός ότι βλέπουμε για η συναπτή χρονιά μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά να συμμετέχουν με τέτοιο ζήλο σε μια αθλητική διοργάνωση όπως αυτή – που πλέον έχει γίνει θεσμός στην πόλη μας – μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Μαζί, σε κάθε ηλικία, μοιραζόμαστε τη χαρά, την ευεξία και τη διασκέδαση που προσφέρει ο αθλητισμός».

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager της Ferrero στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Με το πρόγραμμα Kinder+SPORT, η Ferrero και φέτος, συνεχίζει την ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή της σε αθλητικές διοργανώσεις έχοντας ως σκοπό να προωθήσει την άθληση στη καθημερινή ζωή των παιδιών. Οι αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης» πέρα από μία εξαιρετική αφορμή για τα παιδιά να διασκεδάσουν, να ανακαλύψουν τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού μέσα από στιγμές γεμάτες κίνηση και δράση, έχει ως σκοπό να προωθήσει τον αθλητισμό στην καθημερινή ζωή των παιδιών, μυώντας κατ’ αυτό τον τρόπο τα παιδιά σε έναν ενεργό τρόπο ζωής που θα τα ακολουθεί σε βάθος χρόνου . Από πλευράς μας, διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Με κεντρικό μήνυμα του Προγράμματος το «Joy of Moving», στόχος είναι να παρακινήσουμε τους μικρούς αθλητές να ακολουθήσουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής και τους προτρέπουμε να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν. 

Οι αξίες του Kinder+SPORT

Φιλία & Σεβασμός

Ενεργητικότητα & Διασκέδαση

Άμιλλα & Δίκαιο Παιχνίδι

Συμμετοχή & Ομαδικότητα

Προσπάθεια & Επιβράβευση

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts