Home IVI’S VIEWTHOUGHTS Σκέψου θετικά και θα είναι μια καλή χρονιά το 2019!

Σκέψου θετικά και θα είναι μια καλή χρονιά το 2019!

by Ivi Chrysou Belesi

2019…μια νέα χρονιά μόλις έχει εμφανιστεί στον ορίζοντα μας για νέες εμπειρίες, ευκαιρίες, δημιουργίες, νέα όνειρα και νέους στόχους. Η ευχή για μια Καλή Χρονιά πρέπει να γίνει ο μεγαλύτερος στόχος μας για το νέο έτος. Και πώς ξεκινάμε αυτή τη νέα χρονιά; Με θετική σκέψη και αποβολή των αρνητικών στοιχείων και σκέψεων…

Η χρονιά μας ανήκει και μπορεί να είναι όχι απλώς μια καλή χρονιά αλλά μια απόλυτα ιδανική χρονιά για προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά και αποφασιστικά. Κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις του παλιού του χρόνου με σκοπό να δημιουργήσουμε νέες και περισσότερες αυτή τη χρονιά. Βάζουμε τάξη, πρόγραμμα και ξεκινάμε…!

Ας βάλουμε στόχους με τα θέλω μας, τα θέλω τα δικά μας και για εμάς όχι για το φαίνεσθαι και τους άλλους. Ας κάνουμε τις επιθυμίες μας πράξεις και όχι λέξεις. Ας προσπαθήσουμε με υγεία, τύχη και αλήθεια να δημιουργήσουμε για να ανθίσουμε όσα έχουμε ήδη και όχι απαραίτητα για να τα αυξήσουμε. Ας σαλπάρουμε για τη νέα χρονιά με αγάπη και σκοπό να απολαύσουμε κάθε στιγμή του ταξιδιού με συνεπιβάτες αγαπημένα πρόσωπα, την οικογένειά μας, φίλους, συνεργάτες και νέα πρόσωπα που μπορεί ίσως να μας φέρει η νέα χρονιά…Και ναι λοιπόν ας είναι καλή αυτή η χρονιά, γεμάτη θετικά vibes μόνο..!

Mε 2019 ευχές και χαμόγελα ευχόμαστε μια Καλή Χρονιά σε όλους!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts