#Cooking Class #19_september_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 3 στικ σέλερι
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 3 καρότα
- 60 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κιλό μοσχάρι, κιλότο
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. κρασί κόκκινο
- 2 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 800 γρ. ντομάτες
- 1 κ.σ. κοφτή ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
- 300 γρ. ρύζι μπασμάτι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι