Home HOMEECO LIVING Ας γνωρίσουμε την Make my day k.k και την Κωνσταντίνα με τις πολύ πρωτότυπες δημιουργίες της!

Ας γνωρίσουμε την Make my day k.k και την Κωνσταντίνα με τις πολύ πρωτότυπες δημιουργίες της!

by Businessmum.gr

Αυτή τη περίοδο αναζητούμε πρωτότυπες διακοσμητικές προτάσεις και αναμνηστικά για το βρεφικό- παιδικό δωμάτιο και οι δημιουργίες της Make my day k.k μας κέρδισαν από τη πρώτη ματιά και θέλαμε πολύ να σας τις παρουσιάσουμε και να τις γνωρίσετε και εσείς.Χειροποίητες δημιουργίες με κεντήματα και με τόσο μεράκι! 

Σήμερα λοιπόν φιλοξενούμε στο blog μας την Make my day k.k  και την δημιουργό της , Κωνσταντίνα Κάραλη με τις υπέροχες και πρωτότυπες δημιουργίες της.

Πότε και πώς ιδρύθηκε η Make my day k.k ;
Τα παιδιά είναι η πιο αληθινή πηγή έμπνευσης οπότε και το Makemyday.kk δημιουργήθηκε μέσα από τα παιδιά. Η ιδέα του Makemyday τρύπωσε στο μυαλό μου πριν από τρία χρόνια όταν έγινα για πρώτη φορά θεία. Ήθελα η αδερφή μου να έχει κάτι μοναδικό για τη μικρούλα μας, κάτι που θα ήταν ειδικά φτιαγμένο για εκείνη. Για κάθε μανούλα το μωράκι της είναι μοναδικό γι’αυτό και δημιούργησα το κεντημένο μαξιλαράκι με τα πατουσάκια και τα προσωπικά στοιχεία του κάθε παιδιού. Η αγάπη μου για το κέντημα φαίνεται σε κάθε δημιουργία του Makemyday. Την αγάπη μου για το κέντημα και τις χειροποίητες δημιουργίες την χρωστάω στην μητέρα μου. Εκείνη με έμαθε να βάζω αγάπη και ψυχή σε ότι δημιουργώ και να εκτιμάω το χειροποίητο.

Ποιος είναι ο στόχος της Make my day k.k Τι το διαφορετικό μπορεί να βρει μια μαμά, έναντι άλλων καταστημάτων ;
Οι χειροποίητες δημιουργίες του Makemyday έχουν αγαπηθεί πολύ από τις μανούλες γιατί είναι ειδικά φτιαγμένες για το το δικό τους παιδάκι. Με τα στοιχεία του κάθε παιδιού, τις αποχρώσεις και τα θέματα επιλογής τους, τα μαξιλαράκια μας, τα καδράκια μας, οι πετσετούλες και τα μπουρνουζάκια μας αποτελούν ένα προσωποποιημένο δώρο για για τη γέννηση, βάπτιση και γενέθλια κάθε παιδιού που θέλει να ξεχωρίζει. Στόχος μου είναι να δημιουργώ όμορφους χώρους, μέσα στους οποίους θα ζουν τα αγγελούδια σας και να παίρνω χαμόγελα από τα παιδικά προσωπάκια.

Υπάρχουν χειροποίητα προϊόντα που επιμελείστε οι ίδιοι ;
Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο Makemyday είναι χειροποίητα. Το κέντημα είναι η μεγάλη μου αγάπη. Τα πατουσάκια που δημιουργήθηκαν με τόση αγάπη αποτελούν το σήμα κατατεθέν του Makemyday. Η χαρά που παίρνω κάθε φορά που τελειώνω μια δημιουργία μου είναι τόση μεγάλη που με κάνει να θέλω να συνεχίζω. Ο ενθουσιασμός και η αγάπη που βλέπω από τις μανούλες είναι πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσω νέα προϊόντα.

Πώς επιλέγετε/ εμπνέεστε τα προϊόντα σας ;
Πηγή έμπνευσης είναι τα ίδια τα παιδιά. Όταν γεννήθηκε η ανιψιά μου και την πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, βλέποντας εκείνα τα δύο μικρά πατουσάκια, θέλησα να τα αποτυπώσω στο ύφασμα και να τα διατηρήσω για πάντα στη μνήμη μας. Η επιθυμία της κάθε μανούλας να έχει τα καλύτερα για το μωράκι της , είναι εκείνο που με κάνει να δημιουργώ συνεχώς νέα χειροποίητα αντικείμενα.

Τι νέο να περιμένουμε από εσάς ;
Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το Makemyday με τόση αγάπη. Αυτό ίσως γιατί νιώθει τη δική μου αγάπη στα κεντημένα αντικείμενα που έχει στα χέρια του. Στο καθετί χειροποίητο κρύβεται ένα κομμάτι της ψυχής μου. Η ψυχή μου είναι τα πατουσάκια, που διακοσμούν τα δωμάτια των παιδιών σας. Θα συνεχίσω αυτό που κάνω με την ίδια αγάπη και την ίδια ποιότητα στα υλικά που χρησιμοποιώ και σίγουρα να περιμένετε πολλές νέες εκπλήξεις.   

Πίσω από τη Make my day k.k κρύβεται η Κωνσταντίνα ας την γνωρίσουμε καλύτερα.

Κωνσταντίνα, η Make my day k.k πως προέκυψε ως ιδέα; Σχετίζεται με τις σπουδές ή το επάγγελμα σου ;
Η ιδέα του Makemyday.kk προήλθε από την αγάπη μου για καθετί χειροποίητο και προσωποποιημένο. Διακοσμώντας το παιδικό δωμάτιο της ανιψιάς μου, εξαιτίας της ειδικότητάς μου (είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός), μου γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσω για τη μικρούλα μας κεντημένα αντικείμενα που θα διακοσμούν το χώρο της και θα μας θυμίζουν για πάντα την πρώτη μέρα που την αντικρίσαμε.

Πώς προέκυψε η ιδέα του brand; Γιατί Make my day k.k;
Είναι αληθινό όλο αυτό που μου συμβαίνει. Το όνειρό μου πήρε μορφή και ο κόσμος το αγκάλιασε. Σε κάθε δημιουργία μου αποτυπώνεται η αγάπη μου για τα παιδιά. Ο ερχομός ενός μωρού είναι αυτός που θα σου φτιάξει τη μέρα, που θα σου φτιάξει τη ζωή. Η μέρα αυτή μένει για πάντα κεντημένη στα μαξιλαράκια μου, στην ψυχή της κάθε μανούλας. Έτσι προέκυψε και το Makemyday.kk από αυτή τη μέρα και από τα αρχικά του ονόματος μου Κ.Κ

Ποιες τάσεις επικρατούν στη διακόσμηση των παιδικών δωματίων αυτή την περίοδο, που θα μας πρότεινες;
Το βρεφικό δωμάτιο είναι ο ιδιωτικός χώρος του μωρού σας, όπου θα περνά τις περισσότερες ώρες του από την στιγμή που θα έρθει στον κόσμο. Για αυτό θα πρέπει να είναι ιδανικά φτιαγμένο, ώστε να του προσφέρει άνεση, ασφάλεια και θαλπωρή. Τα χειροποίητα αντικείμενα αποτελούν τάση στη διακόσμηση των παιδικών δωματίων αυτή την περίοδο. Τα παστέλ χρώματα και η minimal διακόσμηση κυριαρχούν ενώ τα διακοσμητικά μαξιλάρια δίνουν χαρούμενες πινελιές στο χώρο σας.

Πώς επέλεξες να ασχοληθείς με αυτό το κλάδο ; Τι σου προσφέρει η επικοινωνία μέσω διαδικτύου με το κοινό τη Make my day k.k ;
Η αγάπη που είδα από τους ανθρώπους γύρω μου για τα κεντημένα μαξιλαράκια και σαλιάρες που ετοίμασα για την ανιψιά μου ήταν αυτό που με έκανε να ασχοληθώ πιο συστηματικά με την δημιουργία χειροποίητων παιδικών αντικειμένων. Η καθημερινή ανταπόκριση του κόσμου για τις δημιουργίες μου είναι αυτό που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Βέβαια με το Instagram ασχολήθηκα από την προτροπή μιας καλής μου φίλης από την Πάτρα, η οποία ασχολείται και η ίδια με το χειροποίητο και η οποία με βοήθησε πολύ στα πρώτα μου βήματα.

Ποια είναι τα 3 αγαπημένα προϊόντα σου αυτή τη περίοδο που θα βρούμε στη Make my day k.k ;
Το μαξιλαράκι με την ημερομηνία γέννησης του μωρού καθώς και το όνομά του αποτελεί το πρώτο δημιούργημά μου και το πιο αγαπημένο. Επίσης οι προσωποποιημένες σαλιάρες με το όνομα του μωρού τις αγαπάω τόσο πολύ που συνεχώς δημιουργώ καινούριες με διαφορετικά θέματα. Τέλος το κεντημένο ματάκι γούρι αποτελεί το αντικείμενο που βλέπω καθημερινά μπροστά μου, αφού το έχω στο σπίτι μου, στο αυτοκίνητο μου και στα κλειδιά μου.

Θύμισε μας τους τρόπους επικοινωνίας με τη Make my day k.k και εσένα. 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από email στο makemyday.kk@yahoo.com καθώς και στους λογαριασμούς μας στο instagram : @Makemyday.kk και fb : Makemyday

Ανακαλύψτε και εσείς τα υπέροχα , χειροποίητα δημιουργήματα της Makemyday.kk και χαρίστε στα μωράκια σας και σε εσάς ιδιαίτερα αναμνηστικά διακοσμητικά για το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο.

 

Επιμέλεια συνέντευξης: Ήβη Χρυσού

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts