Home BEAUTIFUL YOUBEAUTY  Νέα σειρά Wine Elixir από την Apivita | Santorini and Apivita you both amazed us again!  

 Νέα σειρά Wine Elixir από την Apivita | Santorini and Apivita you both amazed us again!  

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν την αδυναμία που τρέφω στη Σαντορίνη για πολλούς λόγους, ενώ είναι το αγαπημένο μου μέρος προς επίσκεψη το καλοκαίρι και μάλιστα με διαφορά. Εκτός από την ξεχωριστή ομορφιά του, αυτό το νησί λόγω της ιδιαίτερης μορφολογίας του προσφέρει εξίσου ξεχωριστά και ποιοτικά προϊόντα, όπως τα διάσημα κρασιά του, που προέρχονται από τα εξίσου ιδιαίτερα άνυδρα και μικρά σε μέγεθος αμπέλια του.

Τι γίνεται λοιπόν όταν συνδυάζεις έναν ευλογημένο τόπο, όπως η Σαντορίνη και μια από της καλύτερες εταιρίες σε επίπεδο skincare, όπως την Apivita? 

Θα σας απαντήσω θαύματα και για να είμαι πιο συγκεκριμένη: η νέα σειρά Wine Elixir, με προϊόντα εμπλουτισμένα με πολυφαινόλες από τρείς ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης (από τις οποίες προέρχεται και το διάσημο κρασί Vinsanto), τα οποία είναι γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση. 

Πάμε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα όμως τα προϊόντα της σειράς. 

  • Αντιρυτιδική Κρέμα για Σύσφιξη & Lifting (ελαφριάς υφής & πλούσιας υφής): Η συγκεκριμένη κρέμα μέρας εκτός από την ορατή μείωση των ρυτίδων, την αναζωογόνηση του δέρματος, αλλά και την ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότατης της επιδερμίδας, βοηθά και στην βαθιά ενυδάτωση της λόγω του υαλουρονικού οξέως που περιέχει. Διατίθεται σε ελαφριά και πλούσια υφή για να καλύπτει τόσο τις ξηρές όσο και τις λιπαρές επιδερμίδες, ενώ περιέχει 97% φυσικά συστατικά. 
  • Κρέμα Νύχτας για Ανανέωση & Lifting: Και αφού καλύψαμε το θέμα μέρα περνάμε σε μια κρέμα νύχτας που πραγματικά πρέπει να δοκιμάσετε, αφού τα αποτελέσματα της είναι καταπληκτικά ειδικά αν συνδυαστεί και με τα υπόλοιπα προϊόντα τη σειράς. Περιέχει 99% (!) φυσικά συστατικά και χαρίζει ακόμα πιο ανανεωμένη και νεανική όψη σε κάθε εφαρμογή της. 
  • Αντιρυτιδικός Ορός για Σύσφιξη & Lifting: Το συγκεκριμένο προϊόν της Apivita αποτελεί έναν ενισχυμένο ορό, που στόχο έχει να εισχωρήσει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας ώστε να δράσει ακόμα πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί-βράδυ σε καθαρό πρόσωπο, ενώ η εφαρμογή του καλό είναι να ακολουθείται από την χρήση μια κρέμας μέρας και νύκτας αντίστοιχα.
  • Αντιρυτιδική Κρέμα Lifting για τα Μάτια & τα Χείλη: Εάν έχετε λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια ή γύρω από τα χείλη αυτό είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς, αφού στοχεύει σε αυτές ακριβώς τις περιοχές με καταπληκτικά αποτελέσματα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το προϊόν ταμποναριστά με τον παράμεσο σας στις συγκεκριμένες περιοχές πρωί- βράδυ. Για τα υπόλοιπα έχει φροντίσει η Apivita για εμάς!  
  • Λάδι Προσώπου για Αναδόμηση & Σύσφιξη: Το εν λόγω λάδι αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων ελαφριάς υφής και ελαίου σταφυλιού, που βοηθούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας. Δεν θα το πρότεινα τόσο στις λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες βέβαια καθώς μπορεί να επιβαρύνει το δέρμα και να φράξει τους πόρους, αλλά σίγουρα στις ξηρές και κανονικές θα ταιριάξει τέλεια. Μερικές σταγόνες το πρωί ή και το βράδυ αρκούν, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μόνο του, όσο και κάτω από την κρέμα μας.

Santorini and Apivita you both amazed us again!  

Επιμέλεια άρθρου: Ειρήνη Νικολάου 

 

https://www.businessmum.grloreal-paris-les-chocolats-12-nees-apoxrwseis/

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts