Home CHILD Ηχητικά Παραμύθια για παιδιά “Μαξ και Λούνα ” & “Ένας ασπρόμαυρος Κόσμος” με δική μας φωνή !

Ηχητικά Παραμύθια για παιδιά “Μαξ και Λούνα ” & “Ένας ασπρόμαυρος Κόσμος” με δική μας φωνή !

by Ivi Chrysou Belesi

Τα ηχητικά παραμύθια της Once Upon My Tale τα συγκαταλέγω πλέον στις πιο φανταστικές και καινοτόμες προτάσεις δώρων για μικρά παιδιά με διαχρονικότητα και προσωπικότητα!

Αφήνουμε στην άκρη για λίγο τα γνωστά “πλαστικά” παιχνίδια και επενδύουμε σε ένα δώρο που θα συντροφεύει το παιδί για πολλά χρόνια μέχρι και κατά την ενήλικη ζωή του με ένα ηχητικό παραμύθι με τη δική μας φωνή που θα περνάει από γενιά σε γενιά. 

Η Once Upon My Tale, η πρώτη ελληνική εταιρία με υπηρεσίες δημιουργίας και ηχογράφησης παραμυθιών, μας δίνει πολύ εύκολα τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από μια συλλογή παιδικών τίτλων το βιβλίο που θέλουμε στη συνέχεια να ηχογραφήσουμε οι ίδιοι την αφήγηση του παραμυθιού και μετά από την ανάλογη επεξεργασία από τους επαγγελματίες της ομάδας της Once Upon My Tale να παραλάβουμε έτοιμο το κουτί δώρο για το χαρίσουμε στο μικρό μας φίλο. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη και δεν θα πρέπει να σας αγχώνει καθώς η Once Upon My Tale διαθέτει τις γνώσεις και τα τεχνικά μέσα για να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο τρόπο την διαδικασία. Απλά εμπιστευτείτε την ομάδα και απολαύστε αυτό το ταξίδι δημιουργικότητας και φαντασίας!

Η Once Upon My Tale επενδύει πολύ και στην εικονογράφηση !

Είναι αξιοσημείωτο πως η Once Upon My Tale επενδύει πολύ στη συλλογή από τίτλους παιδικών τίτλων που διαθέτει και μας καλεί να επιλέξουμε και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των βιβλίων που προσελκύει και τους μικρούς αναγνώστες είναι η προσεγμένη και διαφορετική εικονογράφηση ανάλογα το ύφος, την υπόθεση και την εποχή στην οποία διαδραματίζεται το παραμύθι.  Κάθε εικονογράφηση έχει και ένα διαφορετικό στυλ σε κάθε βιβλίο.

Συγκεκριμένα: Η εικονογράφηση στις “Φούσκες” είναι στυλ εικόνων νερομπογιάς- ακουαρέλας με παλ χρώματα και περισσότερο λευκό φόντο. Στον Αλέξανδρο και την Βαλέρια είναι σαν το στυλ της Pixar με έντονα χρώματα και αρκετές γωνιές στα πρόσωπα των χαρακτήρων. Στον Aσπρόμαυρο Kόσμο είναι το στυλ εικονογράφησης με κάρβουνο, με την διαφοροποίηση ό,τι όσο προχωρά η ιστορία προστίθεται χρώμα μέχρι που το τέλος που καταλήγει έγχρωμη η εικονογράφηση. Τέλος στο παραμύθι  ” Μαξ και Λούνα” είναι συνδυασμός το στυλ της εικονογράφησης, συνδυάζεται το στυλ ξυλομπογιάς μαζί με νερομπογιά. 

Κάθε στυλ σε κάθε ιστορία είναι διαφορετικό, ώστε ο πελάτης να έχει την ευχέρεια να διαλέξει το στυλ που θέλει ή να συνδυάσεις στυλ εικονογράφησης από τις διάφορες ιδέες των παραμυθιών στην περίπτωση του custom fairytale. 

Ας γνωρίσουμε τα  δυο νέα παραμύθια που προστέθηκαν πρόσφατα στην συλλογή της Once Upon My Tale !

“Μαξ και Λούνα”

Η ιστορία του Μαξ και της Λούνα ξεκινά με ένα μυστηριώδη χάρτη που εμφανίζεται μία βροχερή νύχτα στην πόρτα τους στην καρδιά της πόλης. Ο Μαξ, μαζί με τη γάτα του Λούνα, επιβιβάζονται σε ένα ταξίδι στον Αμαζόνιο για να αναζητήσουν έναν αρχαίο θησαυρό. Αντιμετωπίζοντας πολλά εμπόδια στο δάσος, γνωρίζουν την αρμονία με τη φύση και τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Μετά από μια περιπέτεια, ανακαλύπτουν ότι ο πραγματικός θησαυρός είναι η φιλία και οι αναμνήσεις που δημιουργούν. Επιστρέφοντας στο σπίτι τους, κρατούν μαζί τους το πιο σημαντικό μάθημα της ζωής τους: η αξία της αλληλεγγύης και της αγάπης για τη φύση και τους ανθρώπους.

“Ένας ασπρόμαυρος Κόσμος” (Το βιβλίο ξεκινάει ασπρόμαυρο και καταλήγει έγχρωμο)

Η Εμιλία ξυπνάει σε έναν ασπρόμαυρο κόσμο χωρίς καμία ανάμνηση εκτός από το όνομά της και το γεγονός ότι ήταν πριγκίπισσα. Ανακαλύπτει ότι ζει σε ένα κάστρο, αλλά οι μνήμες της παραμένουν χαμένες. Σταδιακά, θυμάται μια πολύχρωμη ζωή με γονείς και ένα αγόρι, αλλά πλήττεται από τη σκοτεινή ατμόσφαιρα του νέου της κόσμου. Καθώς αναζητά τη λύση για να επιστρέψει στον κανονικό κόσμο, συναντά τον Έκτορα, τον φίλο της, ο οποίος την καθοδηγεί προς την ανακάλυψη της αλήθειας. Μέσα από την αντιπαράθεση με το σκοτάδι, αποκτά δύο αντικείμενα που της υπενθυμίζουν την πραγματική της ταυτότητα. Με τη βοήθεια των γονιών της, η Εμιλία συνειδητοποιεί ότι η πρόκληση που αντιμετώπισε ήταν μια εσωτερική δοκιμασία. Αν και ζούσε σε έναν φαινομενικά ασπρόμαυρο κόσμο, η αγάπη και η κατανόηση των αγαπημένων της την οδήγησαν στο φως. Τελικά, η Εμιλία ξυπνάει στον κανονικό κόσμο, εκφράζοντας τη χαρά της που ζει μια ζωή γεμάτη χρώματα και έχει ανθρώπους που την αγαπούν και τη στηρίζουν.

Αν και ο ασπρόμαυρος κόσμος ήταν μια προσωρινή πραγματικότητα, η εμπειρία της Εμιλίας αποδεικνύει ότι η αγάπη και η δύναμη της θέλησης μπορούν να νικήσουν το σκοτάδι.

Το Πάσχα πλησιάζει οπότε μήπως τα σκεφτούμε για δώρο και τα ηχητικά παραμύθια της Once Upon My Tale που αποτελούν ένα πρωτότυπο και προσωποιημένο δώρο για παιδιά ; 

Νονές και Νονοί εγώ το βάζω στη λίστα με τα προτεινόμενα, πασχαλινά δώρα και εσείς κάντε ένα κλικ εδώ να εξερευνήσετε την συλλογή και τις υπηρεσίες της Once Upon My Tale.

Μήπως να ηχογραφήσετε το επόμενο παραμύθι για το βαφτιστήρι σας ; 

Once Upon My Tale | Προσωποποιημένα και ηχητικά παραμύθια με αφηγητές εμάς τους ίδιους!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts