Home WONDERLANDBOOKS Once Upon My Tale | Προσωποποιημένα και ηχητικά παραμύθια με αφηγητές εμάς τους ίδιους!

Once Upon My Tale | Προσωποποιημένα και ηχητικά παραμύθια με αφηγητές εμάς τους ίδιους!

by Ivi Chrysou Belesi

Από τις φετινές γιορτές και έχοντας μεγαλώσει πλέον αρκετά η κόρη μου αποφασίσαμε ως γονείς να επιλέγουμε για εκείνη δώρα πιο ουσιαστικά και διαχρονικά εκτός από ένα εφήμερο παιχνίδι που θα την απασχολήσει για κάποιο καιρό και  μετά φυσικά θα το βαρεθεί και θα το αφήσει ξεχασμένο στο ντουλάπι.

Έτσι αναζητώντας αυτό το δώρο το πιο ξεχωριστό και διαχρονικό κατέληξα στο site της Once Upon My Tale Ο απόλυτος ορισμός του προσωποποιημένου, διαχρονικού δώρου μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Ξέρετε πως και λόγω της δουλειάς μου καθημερινά βρίσκω, βλέπω και ακούω πολλά αλλά επιλέγω αυστηρά ποια αξίζουν να σας παρουσιάσω. Οι υπηρεσίες της Once Upon My Tale είναι από αυτά που αξίζει να γνωρίσουμε μαζί!

Once Upon My Tale, παρουσιάζει την δημιουργία του πρώτου ηχητικού βιβλίου χρησιμοποιώντας την δική μας φωνή. Είναι το πιο προσωποποιημένο δώρο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά, τα ανίψια, τα βαπτιστήρια μας. Ένα δώρο με χαρακτήρα και διαχρονική αξία.

Πώς προέκυψε όμως η ιδέα της Once Upon My Tale ; 

Η ιδέα προήλθε από προσωπικές ανάγκες των ιδρυτών της εταιρίας που ήθελαν για τα ίδια τα παιδιά τους να ακούνε τις φωνές τους και να συμμετέχουν έστω κι από απόσταση οι ίδιοι όταν χρειαζόταν να λείψουν, στην όμορφη, καθημερινή συνήθεια  της αφήγησης παραμυθιού πριν από τον ύπνο τους. 

Ο περιορισμένος χρόνος των γονιών  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή η απόσταση από αγαπημένα πρόσωπα, όπως οι γιαγιάδες που ζουν στην επαρχία ή στο εξωτερικό, ενέπνευσαν τη δημιουργία της προσωποποιημένης  ηχογράφησης παραμυθιών. Στόχος των δημιουργών της Once Upon My Tale είναι να παρέχουν στους ανθρώπους έναν καινοτόμο τρόπο να προσωποποιούν τα δώρα τους, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια κληρονομιά και μια μοναδική εμπειρία για τον αφηγητή, αλλά και για τον παραλήπτη του δώρου.

Ποια είναι η πηγή έμπνευσης των παραμυθιών σε συνδυασμό με την προσωπική ιστορία κάθε φορά;

Η Once Upon My Tale διαθέτει δύο προϊόντα. 

Τα βιβλία – ηχητικά παραμύθια της Once Upon My Tale όπου μέσα από μια μεγάλη συλλογή οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να επιλέξουν το βιβλίο της αρεσκείας τους και το νόημα που θέλουν να περάσουν στην ιστορία,  (πχ. Το καλό νικάει στις Φούσκες)  και χτίζεται πάνω σε αυτό μία ιστορία από την ομάδα της Once Upon My Tale. Κάθε παραμύθι είναι ένας τρόπος να μοιραστούμε προσωπικές εμπειρίες και συναισθήματα με τους ακροατές. Έμπνευση της Once Upon My Tale για τα παραμύθια αυτά είναι ο ίδιος ο τρόπος που θα θέλαμε και οι ίδιοι ως ακροατές να ακούσουμε την ιστορία. Και ο αφηγητής, δίνει φυσικά τη δική του πινελιά και ταυτότητα στην κάθε ιστορία. Μετά την ηχογράφηση του παραμυθιού, η εξειδικευμένη ομάδα της Once Upon My Tale παίρνει το υλικό και το επεξεργάζεται, φροντίζοντας για την καλύτερη ποιότητα ήχου και προσθέτοντας μαγευτικά ηχητικά εφέ και μουσική, για να δημιουργήσει ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο. Το δώρο σας παραδίδεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ηχογράφησης.

Αν επισκεφτείτε το site θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις ιστοριών όπως είναι οι “Φούσκες”. Στην ιστορία “Φούσκες”, μια μαμά και το παιδί της φυσούν σαπουνόφουσκες για να διασκεδάσουν, αλλά ο άνεμος τις παίρνει μακριά. Οι φούσκες πετούν πάνω από το δάσος και τελικά καταλήγουν σε μια λίμνη. Μετά από περιπέτειες, ο άνεμος τις επαναφέρει πίσω στους φίλους τους. Η ιστορία υπογραμμίζει την αξία της καλοσύνης και το γεγονός ότι αυτή πάντα ανταμείβεται.

Το προσωποποιημένο παραμύθι είναι το δεύτερο προϊόν που μπορούμε να βρούμε στην Once Upon My Tale. Δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε τη δική μας ιστορία, τις εμπειρίες μας ή και οικογενειακές αναμνήσεις, τις οποίες θέλουμε να κρατήσουμε για πάντα στην μνήμη μας και να τις μοιραστούμε με τις επόμενες γενιές. Ποιος δεν θα ήθελε να ακούσει ξανά και να θυμηθεί τις ιστορίες του παππού του, και να τις μεταδώσει στην επόμενη γενιά; Η ομάδα της Once Upon My Tale αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη σύνταξη του δικού μας παραμυθιού, την εικονογράφηση, μέχρι και την ηχογράφηση στο στούντιο. Έτσι παραλαμβάνουμε έτοιμο το δικό μας μοναδικό και προσωπικό ηχητικό παραμύθι, ώστε να το προσφέρουμε στο πρόσωπο της επιλογής μας.

Αναρωτιέστε ακόμα γιατί τελικά να εμπιστευτείτε την Once Upon My Tale και να επιλέξετε ένα τέτοιο προσωποποιημένο δώρο για τα μικρά σας; 

Τα προϊόντα της Once Upon My Tale είναι ένα πρωτοποριακό δώρο για παιδιά στην Ελλάδα, αυτή την στιγμή μοναδικό. Το παραμύθι που θα δημιουργηθεί για κάθε προσωποποιημένη περίπτωση είναι διαχρονικό και θα προσφέρει στο παιδί μια σπάνια δυνατότητα να ακούει τη φωνή του αγαπημένου του ανθρώπου ακόμα και μετά από πολλά χρόνια.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν δώρα που ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα προσωποποίησης στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι μία εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να εμπλακούν στη δημιουργία του δώρου, δίνοντας την προσωπική τους πινελιά, σε ένα δώρο που θα μείνει για πάντα. Τα προσωποποιημένα παραμύθια της Once Upon My Tale αποτελούν μία μοναδική εμπειρία για τον αφηγητή που θα συμμετέχει στην ηχογράφηση τους αλλά και για τον παραλήπτη του δώρου που θα λάβει κάτι τόσο ξεχωριστό και ανεκτίμητο. 

Μην ξεχνάμε ακόμα πως η επιλογή ενός προσωποποιημένου παραμυθιού αποτελεί και μια μοναδική επιλογή δώρου με μεγάλη συναισθηματική αξία που θα κρατήσει για πάντα την ιστορία της οικογένειας  αναλλοίωτη στον χρόνο και θα περνάει από γενιά σε γενιά !

Η Once Upon My Tale φέρνει την μαγεία του προσωποποιημένου δώρου που πάντα ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους παραλήπτες και των παραμυθιών που λατρεύουν πάντα τα παιδιά κάθε γενιάς με την πιο σύγχρονη εκδοχή τους και με διαχρονική αξία.

Πραγματικά, πλέον ως μαμά, νονά και θεία θα είναι ένα από τα δώρα που θα θέλω πολύ να κάνω στα παιδιά  και να το προτείνω και σε άλλους γονείς, νονούς και θείους. Ας αφήσουμε λίγο τα υλικά, τον υπερκαταναλωτισμό σε εφήμερα δώρα με ημερομηνία λήξης και ας δώσουμε την ευκαιρία σε προσποιημένα, διαχρονικά δώρα με μεγάλη συναισθηματική αξία που θα έχουμε συμμετέχει ενεργά και στην δημιουργία τους όπως είναι τα προσωποποιημένα παραμύθια της  Once Upon My Tale !

Αφιερώστε λίγα λεπτά για ένα κλικ, ώστε να γνωρίστε το παραμυθένιο κόσμο που μας συστήνει η  Once Upon My Tale με τις υπηρεσίες της!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts