Home CHILD Once Upon My Tale | Προσωποποιημένα παραμύθια με έκπτωση 30% !

Once Upon My Tale | Προσωποποιημένα παραμύθια με έκπτωση 30% !

by Ivi Chrysou Belesi

H Once Upon My Tale έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της παρουσιάζοντάς μας καινοτόμες και πολύ ιδιαίτερες υπηρεσίες για την δημιουργιά προσωποποιημένων δώρων.

Συγκεκριμένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Once Upon My Tale προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα παραμύθι που θα ηχογραφήσουμε οι ίδιοι για τα παιδιά σας. Είναι ένας τρόπος να τους προσφέρουμε μια μοναδική ανάμνηση που θα τους συνοδεύει για πάντα. Μην μου πείτε πως θα σας ενθουσιάζει η ιδέα να κληροδοτήσετε μια τέτοια ανάμνηση στα παιδιά σας και πως δεν θα θέλατε να μπορούσαν να είχαν κάνει το ίδιο και οι δικοί σας γονείς ; 

Σκεφτείτε πόσο όμορφο θα ήταν να μπορούσαν τα παιδιά να διατηρούν στη μνήμη τους την φωνή της γιαγιάς και του παππού είτε γιατί εκείνοι ζουν μακριά είτε ακόμα και για μετά από χρόνια που ίσως θα  έχουν φύγει από την ζωή και θα τους λησμονούν. 

Ποιος δεν θα ήθελε να κρατήσει ζωντανή την αφήγηση του παραμυθιού από τα χείλης της γιαγιάς και του Παππού για πάντα;

Πριν λίγο καιρό στο στούντιο της Once Upon My Tale βρέθηκε μια γιαγιά ώστε να γράψει ένα παραμύθι για την εγγονή της που ζει μόνιμα στο εξωτερικό και ήθελε με αυτό τον τρόπο να είναι παρούσα στη ζωή της και στην καθημερινότητα του παιδιού, προσφέροντας ένα ηχητικό βιβλίο Once Upon My Tale. Ήθελε η εγγονή της να έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει την αφήγηση ενός παραμυθιού από τη γιαγιά της κάθε βράδυ έστω και αν εκείνη βρισκόταν μίλια μακρυά της.‘Θέλω να ακούει η εγγονή μου τη φωνή της γιαγιάς” είπε στην ομάδα της Once Upon My Tale , “μένουμε μακριά και είναι σημαντικό για εμένα να με ακούει και να με θυμάται”.

Επιπλέον με ένα κλικ στο website της Once Upon My Tale θα βρείτε και την υπηρεσία My Exclusive Custom Fairytale, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να γράψουμε το δικό μας παραμύθι, ένα παραμύθι που μας έλεγαν οι παππούδες μας και θέλουμε να το διατηρήσουμε ζωντανό και να το αφηγηθούμε και εμείς στα παιδά μας, μία αστεία ιστορία από ένα μια ανάμνηση , ένα ταξίδι που θυμόμαστε ως οικογένεια.

Ο καθένας μας λοιπόν μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ιστορία, την οποία η ομάδα της Once Upon My Tale μεταμορφώνει σε παραμύθι με την επιμέλεια του κειμένου και της εικονογράφησης και εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες για το ηχογραφήσουμε και οι ίδιοι αν θέλουμε σε επαγγελματικό στούντιο ηχογράφησης. Μετά την επεξεργασία του παραμυθιού, παραλαμβάνουμε σε ένα όμορφο κουτί δώρου το δικό μας προσωποιημένο και μοναδικο βιβλίο και ένα USB με το ηχητικό βιβλίο με τη δική μας φωνή!

Αν σκεφτούμε πόσα χρήματα δαπανούμε σε παιχνίδια με ημερομηνία λήξης αφού μεγαλώνοντας το παιδί παύει να παίζει με τα παιχνίδια αυτά και οι επιλογές του διαμορφώνονται ανάλογα την ηλικία του, η δημιουργία ενός προσωποποιημένου παραμυθιού και με την δυνατότητα ηχογράφησης από εμάς τους ίδιους είναι μια εξαιρετική πρόταση δώρου με διαχρονική αξία και μοναδικότητα για κάθε παιδί.

Τα χρόνια θα περάσουν, τα παιδιά θα μεγαλώσουν, τα παιχνίδια θα αλλάξουν αλλά η παιδική ανάμνηση της αφήγησης του παραμυθιού με την φωνή της μαμάς, του μπαμπά, της γιαγιάς και του παππού θα παραμένει εκεί αναλλοίωτη στον χρόνο. Και δεν θα είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά κάθε ηλικίας θα νιώσουν την ανάγκη ανατρέξουν σε αυτό το δώρο, στη βιβλιοθήκη τους για να διαβάσουν ή να πατήσουν ξανά και ξανά το play για να ακούσουν τη φωνή του αγαπημένου τους προσώπου μέσα από το δικό τους προσωποποιημένο παραμύθι της Once Upon My Tale

Σας προτείνω λοιπόν να εμπιστευτείτε την Once Upon My Tale και να επωφεληθείτε με την έκπτωση που υπάρχει στο site  της Once Upon My Tale αυτό το διάστημα για να δημιουργήσετε το προσωποιημένο παραμύθι για τον δικό σας μικρό αναγνώστη, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία παραμυθιών και να παραλάβετε ένα υπέροχο κουτί δώρου με το βιβλίο. Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται οι υπηρεσίες της βιντεογράφησης και η η υπηρεσία Together.

Καινοτομία, μοναδικότητα, εμπειρία ζωής και ένα κληροδότημα στα παιδιά είναι όσα προσφέρει με τις υπηρεσίες της η Once Upon My Tale. 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts