Home LIFE VIEW Μιχάλη Σεβαστέρης | Πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Είμαι (ακόμα) vegan» και μας μιλάει για το stand up στην εποχή μας ! !

Μιχάλη Σεβαστέρης | Πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Είμαι (ακόμα) vegan» και μας μιλάει για το stand up στην εποχή μας ! !

by Businessmum.gr

“Είμαι (ακόμα) vegan”

Πού: Λοσάντζελε Comedy Club, Κορυζή 4, Αθήνα 117 43, τηλ.: 210 9215740
Πότε: Κάθε Παρασκευή στις 21:00

Εισιτήριο: 10 €
Κρατήσεις εισιτηρίων: more.com & στο τηλέφωνο 210 9215740
Διάρκεια: 90’

Το μοναδικό νέο ταλέντο της κωμωδίας επιστρέφει στη σκηνή του Λοσάντζελε κάθε Παρασκευή με 6 ενεργειακά ποτά (απαραίτητα ώστε να μείνει εντελώς ακίνητος για 90’), κωμικά one liners και οικογενειακές ιστορίες (λίγο χειρότερες απ’ τις τηλεοπτικές).Ένα stand up γεμάτο ανατροπές! Είναι στ’ αλήθεια άνθρωπος ο Μιχάλης Σεβαστέρης; Mήπως είναι απλά ένα τζογαδόρικο ρομπότ με μοναδικό σκοπό να μας κάνει όλους να τρώμε χόρτα; Ποια είναι η τακτική επιβίωσής του στο λεωφορείο;  Άραγε, έχει μειώσει τις φορές ανά λεπτό που αναφέρει ότι είναι βίγκαν; (μπα!) Του λένε ψέματα στις καφετέριες πως τον ξέρουν για να του αποσπάσουν την προσοχή και να του κλέψουν την τσάντα;


Πες μας λίγα λόγια για την παράστασή σου «Είμαι (ακόμα) vegan». Για ποια θέματα μιλάς σ’ αυτή;Είναι ένα συνονθύλευμα όλης μου της ζωής. Βιγκανισμός, σχέσεις, μπούλινγκ, δαγκώματα ροτβάιλερ και περιέχει και αρκετά θέματα που τώρα τα φτιάχνω. Μου αρέσει μέσα στα ήδη δοκιμασμένα μου κείμενα να εντάσσω και μερικά καινούρια – υπό κατασκευή θέματα- για να συνεχίζει η παράσταση να αλλάζει και να εξελίσσεται. Υπάρχει πάντα η αστεία πλευρά πίσω από τα πράγματα, ακόμη και αν σε πρώτο επίπεδο είναι στενάχωρα; Και αν ναι, πώς την αναδεικνύεις μέσα από τα κείμενά σου;Διάφορα τραυματικά γεγονότα που έχω ζήσει τα κάνω κείμενα για την παράσταση. Ήταν αρκετά ψυχοθεραπευτικό για μένα και πιστεύω πως και στο κοινό αρέσει να ανοίγεσαι και να ακούνε πιο προσωπικά κείμενα. Αυτό δεν σημαίνει πως όλα τα τραυματικά γεγονότα της ζωής μου έχω καταφέρει να τα δω με χιούμορ και να τα μοιραστώ στη σκηνή. Αν κάτι κάνει το stand up τόσο ξεχωριστό είναι η αμεσότητα με το κοινό.Πώς ξεπέρασες την πρώτη κρυάδα του να είσαι απόλυτα εκτεθειμένος απέναντι σε άγνωστο κόσμο;Αν σου αρέσει το σταντ απ πρέπει να αποδεχθείς πως τις πρώτες φορές θα ανέβεις στη σκηνή με το ζόρι αλλά κάποια στιγμή το άγχος υποχωρεί. Απ’ ό,τι μου έχουν πει (Γέλια).Πόσο επηρεάζουν την απόδοσή σου οι θεατές; Τι κάνεις αν κάτω από τη σκηνή βρίσκεται ένα κρύο κοινό;Κανονικά θα έπρεπε να παίζεις ανεπηρέαστος είτε γελάει το κοινό, είτε όχι. Εγώ δε το έχω καταφέρει ακόμα αυτό. Αν μια παράσταση δεν πάει καλά αρχίζω αγχώνομαι, κάνω σαρδάμ, και νιώθω πως γερνάω στην εκατονταπλάσια ταχύτητα. Μια φορά μετά από παράσταση είδα μια άσπρη τρίχα που θα ορκιζόμουν πως δεν την είχα εκείνο το πρωί. Τα τελευταία χρόνια, το stand up γνωρίζει μεγάλη άνθιση, με το κοινό να αυξάνεται αλλά και νέους ανθρώπους να δοκιμάζονται. Πού οφείλεται αυτό, κατά τη γνώμη σου;Ίσως γοητεύει τον κόσμο αυτή η αμεσότητα. Βλέπεις κατευθείαν έναν άνθρωπο χωρίς φανφάρες, μόνο με τη φωνή του, και σε δύο λεπτά έχεις καταλάβει αν είναι αστείος ή όχι. Επίσης για τον νέο κωμικό είναι άμεσο. Θες να δοκιμάσεις να παίξεις για πρώτη φορά; Σε μερικές μέρες μπορείς να ετοιμάσεις κάτι και να δεις πώς θα πάει σε κάποια βραδιά open mic. Τα social media είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο προώθησης της δουλειάς των καλλιτεχνών. Εσύ είσαι ιδιαίτερα ενεργός. Έχουν όμως και τη σκοτεινή τους πλευρά. Εσύ, πώς διαχειρίζεσαι τα hate comments;Δε θεωρώ τα hate comments σκοτεινά. Έχουν πολύ πλάκα και συχνά μοιράζομαι τα πιο ευφάνταστα με το κοινό! Πχ αναφέρω στην παράσταση “ένας έγραψε “μέχρι και στην παρέα μου λέμε καλύτερα αστεία”. Εντωμεταξύ είναι ο κολλητός μου.”

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts