Home HOMEFOOD #Cooking Class 29_September_21 | Ψητά φασολάκια πανέ

#Cooking Class 29_September_21 | Ψητά φασολάκια πανέ

by Businessmum.gr

Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για τη μαγειρική και τη διατροφή.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε :

  • ελαιόλαδο, για το λάδωμα του ταψιού
  • 50 γρ. πάνκο
  • 80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι
  • 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 2 αβγά, μεγάλα, ελαφρώς χτυπημένα
  • 350 γρ. φασολάκια, στρογγυλά, καθαρισμένα

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα.
  • Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψί.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το πάνκο, την παρμεζάνα, το πιπέρι καγιέν, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.
  • Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και σε ένα τρίτο μπολ τα αβγά.
  • Βουτάμε τα φασολάκια πρώτα στο μπολ με το αλεύρι, τα τινάζουμε ελαφρά, μετά στο μπολ με τα αβγά, και τέλος στο μείγμα με το πάνκο.
  • Τα τοποθετούμε στο ταψάκι σε μία στρώση, και ψήνουμε για 10-12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Σερβίρουμε.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts