Home LIFE VIEW Λέμε όχι στα κουνούπια με φυσικό τρόπο μαζί με τη Fleriana από την Power Health

Λέμε όχι στα κουνούπια με φυσικό τρόπο μαζί με τη Fleriana από την Power Health

by Ivi Chrysou Belesi

Το καλοκαιράκι έχει ξεκινήσει και μαζί τους έχουν καταφτάσει και τα ανεπιθύμητα κουνουπάκια. Κουνουπάκια επιθετικά, μολυσμένα απειλούν με τα τσιμπήματα τους μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι αναζητούν ένα τρόπο προστασίας από αυτά. Ο τρόπος υπάρχει και είναι τα φυτικά προϊόντα fleriana της Power Health που καλύπτουν και προστατεύουν όλη την οικογένεια.

Στη σειρά Fleriana θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία εντομοαπωθητικών προϊόντων.

Φυσικά εντομοαπωθητικά πλακίδια και υγρό Plug In. Με φυσική γερανιόλη για κουνούπια και σκνίπες. Κατάλληλα για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Το προϊόν έχει χρόνο δράσης περίπου 8 ωρών (όλη την διάρκεια της νύχτας).

Απολαύστε τις στιγμές στο μπαλκόνι σας, στη βεράντα σας ή στον κήπο σας, χωρίς την ενοχλητική παρουσία κουνουπιών και εντόμων με το εντομοαπωθητικό κερί Fleriana. Το πρώτο Εντομοαπωθητικό Κερί με έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το κάθε κερί περιέχει τη δραστική ουσία γερανιόλη μία φυσική πρώτη ύλη με εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Οι αναθυμιάσεις των αιθέριων ελαίων που παράγονται κατά την καύση του κεριού απομακρύνουν ή αδρανοποιούν τα κουνούπια και τις σκνίπες και δεν τσιμπούν. 100% καθαρό κερί χωρίς προσμίξεις για ομοιόμορφη και καθαρή καύση.

Το Fleriana είναι ένα μοναδικό αντικουνουπικό 100% φυσικό από ειδικά εκχυλίσματα λουλουδιών και ευκάλυπτο της λεμονιάς με έντονη αντικουνουπική δράση που απομακρύνει τα κουνούπια και προφυλάσσει 100% από κάθε επίθεσή τους. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, είναι βιοδιασπώμενο προϊόν, μεταβολιζόμενο και από τον ίδιο τον οργανισμό. Είναι απόλυτα φιλικό στο δέρμα, ιδανικό και για μικρά παιδιά. Διατίθεται σε spray και roll-on και αποτελεί το μοναδικό φυσικό εγκεκριμένο από το Yπουργείο Γεωργίας αντικουνουπικό.

Kαι για μετά το τσίμπημα…

Τα τσιμπήματα από κουνούπια, σκνίπες, τσούχτρες, μέλισσες και άλλους ιπτάμενους επισκέπτες του καλοκαιριού μπορούν να μας ταλαιπωρήσουν σε χρόνο μηδέν. Το Fleriana After Bite αποτελεί την ιδανική λύση για την άμεση και δραστική αντιμετώπιση στα πάσης φύσεως τσιμπημάτων.

Τα τσιμπήματα από κουνούπια, σκνίπες, τσούχτρες, μέλισσες και άλλους ιπτάμενους επισκέπτες του καλοκαιριού μπορούν να μας ταλαιπωρήσουν σε χρόνο μηδέν. Το Fleriana After Bite αποτελεί την ιδανική λύση για την άμεση και δραστική αντιμετώπιση στα πάσης φύσεως τσιμπημάτων. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια, και για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω

Και τώρα θα σου μιλήσω όχι απλά σαν ένας καταναλωτής που τα δοκίμασε και σου τα προτείνει αλλά ως μαμά που ξέρεις ότι πάντα αναζητάει λύσεις και θέλει τα καλύτερα για την φροντίδα του παιδιού της. Τα φυτικά συστατικά και η έλλειψη ποσότητας σιτρονέλας, που πλέον μελέτες έχουν καταδείξει ως καρκινογόνα ουσία, είναι οι λόγοι που αυτά τα προϊόντα με έκαναν να θέλω να τα δοκιμάσω για την προστασία όλης της οικογένειας μου από ανεπιθύμητα τσιμπήματα, όπως και έκανα. Τα δοκίμασα και να χρησιμοποιώ καθημερινά και είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη χρήση τους.

Καλοκαίρι χωρίς fleriana δεν γίνεται, για αυτό αναζήτησε κααι εσύ τα προϊόντα της σειράς σε φαρμακεία και super market και απομάκρυνε κάθε ανεπιθύμητο και επικίνδυνο ιπτάμενο επισκέπτη με φυσικό τρόπο.

Για άλλη μια φορά η Power Health  έχει τη λύση και μας την φέρνει απευθείας από τη φύση!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts