Home WONDERLANDBOOKS Νέες προσθήκες παιδικών βιβλίων στη βιβλιοθήκη μας από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

Νέες προσθήκες παιδικών βιβλίων στη βιβλιοθήκη μας από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

by Ivi Chrysou Belesi

Αν με ρωτούσε κάποιος σαν μαμά ποιο θεωρώ το μεγαλύτερο υλικό αγαθό για ένα παιδί μετά τα άυλα που φυσικά χρειάζεται όπως υγεία, ασφάλεια και αγάπη , είναι χωρίς σκέψη το βιβλίο. Μπορεί τα χρόνια να περνούν, η τεχνολογία να εξελίσσεται, οι καιροί να αλλάζουν, το διαδίκτυο να σαρώνει την καθημερινότητά μας αλλά το βιβλίο, το κλασικό που μυρίζει χαρτί μετά το τυπογραφείο θα παραμένει πάντα διαχρονικό και ανεκτίμητο αγαθό για την ανατροφή ενός παιδιού από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. 

Δεν αρκεί όμως η προσφορά ενός βιβλίου αλλά και η σωστή επιλογή του. Και θα αναρωτηθείτε τι θα πει σωστή επιλογή. Ένα σύγχρονο αλλά και ένα ίσως πιο κλασικό βιβλίο με μια πιο νέα προσέγγιση,  με θεματολογία που ενδιαφέρει το παιδί και θα κεντρίσει την προσοχή του μέσα από μια δημιουργική και αποδοτική ανάγνωση προσαρμοσμένη στην ηλικία του είναι μια σωστή επιλογή βιβλίου. 

Ποτέ λοιπόν δεν σταματάμε να ανατροφοδοτούμε την παιδική βιβλιοθήκη μας με νέους τίτλους που θα παρασύρουν σε αναγνωστικά ταξίδια γεμάτα γνώσεις και εικόνες τους μικρούς αναγνώστες. 

3 νέες προσθήκες που αξίζει να κάνετε στη βιβλιοθήκη των παιδιών σας από τις Εκδόσεις Ψυχογιός είναι:

ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ

Είναι από αυτά τα βιβλία που λέω πως πρέπει να έχουμε στις βιβλιοθήκες μας για έμπνευση και ανακάλυψη! 

Είκοσι πέντε σπουδαίοι άνθρωποι εφευρέτες, επιστήμονες, μουσικοί μιλάνε για τα παιδικά τους χρόνια, δείχνουν πώς ήταν τότε, με τι τους άρεσε να παίζουν και ποια ήταν τα ενδιαφέροντά τους, αλλά δε θα αποκαλύψουν το όνομά τους. Ο καθένας από αυτούς δίνει κάποια στοιχεία για να σε βοηθήσει τους μικρούς αναγνώστε να ανακαλύψουν ποιοι είναι.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ

Οι μύθοι πάντα προσελκύουν το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών και ειδικά ότι στις θέσεις των πρωταγωνιστών κλέβουν τις εντυπώσεις αγαπημένα ζωάκια. Αυτό το βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση που ζωντανεύει κάθε μύθο υπόσχεται συναρπαστικά αναγνωστικά ταξίδια στα μικρά μας! 

Οι δώδεκα συναρπαστικοί μύθοι του Λαφονταίν και του Φαίδρου που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο είναι πολυαγαπημένοι και κλασικοί. Η πρωτότυπη και παραστατική εικονογράφηση της Μαρίσα Βεστίτα καταφέρνει, μέσω του σύγχρονου και αστείου ύφους της, να απεικονίσει με τρόπο αυθεντικό και διασκεδαστικό τους ήρωες των σπουδαίων αυτών μυθοποιών, που καταφέρνουν να ψυχαγωγούν εδώ και αιώνες μικρούς και μεγάλους, διδάσκοντας διαχρονικές αλήθειες της ανθρώπινης ψυχής με ένα παραμύθι… και ένα χαμόγελο.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

Αν βιώνετε τους πρώτους αποχωρισμούς με το σχολείο και την δουλειά σας φροντίστε να θέσετε τα σωστά θεμέλια για αποχωρισμούς χωρίς κλάματα και άγχος αλλά με χαμόγελο και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. 

Και όταν παίρνεις την τσάντα σου και πας, μαμά, πού είσαι;»

«Στ’ αμάξι, πάω στη δουλειά, μα σαν γυρίσω θα σου δώσω χίλια δυο φιλιά».

«…Και όταν τρώω πρωινό, μπαμπά, εσύ πού είσαι;»

«Κοντά σου. Ετοιμάζομαι να φύγω για δουλειά, μα πρώτα δίνω ένα φιλάκι στα μαλλιά σου».

«…Να ξέρεις, είτε είμαστε μαζί σου ή μακριά, εσένα έχουμε πάντα στο μυαλό και στην καρδιά!»

Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες αλλά και τις εκδηλώσεις των Εκδόσεων Ψυχογιός κάνοντας εγγραφή στο newsletter τους. 

Με ένα κλικ εύκολα και γρήγορα στο eshop ανακαλύψτε τίτλους για όλη την οικογένεια και απολαύστε μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων με ασφάλεια! 

Προσθέστε αυτούς τους νέους τίτλους στα ράφια της παιδικής βιβλιοθήκης, απολαύστε την ανάγνωση με τα μικρά σας και επανέρχομαι σύντομα με νέες προτάσεις από τις αγαπημένες Εκδόσεις Ψυχογιός.  

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts