Home IVI’S VIEWTHOUGHTS  Όσα θέλω να κάνω το 2019!

 Όσα θέλω να κάνω το 2019!

by Ivi Chrysou Belesi

Σίγουρα από την αρχή της νέας χρονιάς μέχρι και σήμερα διαβάζετε  στα site συνεχώς από αγαπημένους bloggers λίστες με στόχους και αλλαγές που θέλουν να έχει η καινούρια χρονιά. Λατρεύω αυτού του είδους τα δημοσιεύματα καθώς με βοηθούν τόσο να οργανώσω τις σκέψεις και τα θέλω όσο και να σκεφτώ κάτι που δεν είχα σκεφτεί ή δεν είχα σκεφτεί έτσι. Σήμερα λοιπόν οργάνωσα και σας παρουσιάζω τους δικούς μου στόχους και αλλαγές που θέλω για το 2019. 

Έλα κάτσε στη παρέα μας, θα είμαι σύντομη, γιατί όλο και κάτι θα σκεφτείς διαβάζοντας τις δικές μου προσδοκίες για αυτή τη χρονιά….Ξεκινάω!

1.Να ασχοληθώ λίγο περισσότερο και πιο ουσιαστικά με εμένα

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια με το πλήθος των υποχρεώσεων κάπου χάνομαι και αφήνομαι πνευματικά και σωματικά. Χρειάζομαι και πρέπει να βρω λίγο περισσότερο και πιο ουσιαστικό χρόνο για μένα. Λίγο γυμναστική δεν θα μου έκανε κακό;  Λίγη περισσότερη φροντίδα στην επιδερμίδα μου ; Λίγες ώρες χαλάρωσης χωρίς σκέψεις και σκοτούρες;

2.Να οργανώσω πιο αποτελεσματικά τη δουλειά μου

Τη δουλειά μου, όποια και αν είναι αυτή – Γραφείο- Blog- Events -την αγαπώ και δεν την αλλάζω. Δεν μπορώ να φανταστώ την Ήβη χωρίς μια ατζέντα αγκαλιά με πλάνα. Όμως νιώθω πολλές φορές να καταναλώνομαι χωρίς ουσία. Άρα κάτι πρέπει να αλλάξει ώστε οι ώρες που διαθέτω να έχουν πιο άμεσο αποτέλεσμα και στις φετινές διακοπές να διακοπάρω νου και σώματι από κάθε επαγγελματική υποχρέωση

3.Να βγάλω τις ιδέες από το συρτάρι και να τις κάνω πράξη

Πολλές φορές απογοητεύομαι ότι δω μια ιδέα που μπορεί να είχα να πραγματοποιείται από κάποιον άλλο. Οι φίλοι και οι συνεργάτες μου με κοροϊδεύουν κάθε φορά που γίνεται αυτό και μου φωνάζουν “αφού το σκέφτηκες, κάντο!” Για αυτό το λόγο, συρτάρι τέλος! Για να βγαίνουν οι ιδέες on the desk σιγά -σιγά !

4.Παιδικό Δωμάτιο τέλος 

Και αυτό είναι από τα θέματα που με κάνουν να νιώθω τύψεις ως μαμά. Μα τι μαμά είμαι εγώ που παλεύω να ολοκληρώσω ένα παιδικό δωμάτιο ένα χρόνο τώρα; Λοιπόν μέχρι και το καλοκαίρι θα το έχω ολοκληρώσει και υπόσχομαι ότι όποια απόφαση και επιλογή κάνω θα είναι και η τελική. 

5.Λίγο πιο πολύ χρόνο ως ζευγάρι

H χρονιά που πέρασε με διάφορες δυσκολίες που είχε με έκανε να νιώσω περισσότερο την ανάγκη να περνάμε χρόνο με τον άντρα μου όχι μόνο ως γονείς αλλά και ως ζευγάρι. Πλέον γνωρίζοντας τις δυνατότητες και τις αντοχές της μικρής μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα τον χρόνο και να απολαύσω και μια βόλτα με τον σύντροφο μου χωρίς παιδί μαζί.

6.Να μην την πατήσω πάλι με λάθος ανθρώπους

Λένε ότι τα παθήματα της ζωής είναι τα καλύτερα μαθήματα. Δεν αντιλέγω αλλά θα προτιμούσα αυτή την χρονιά να μην γεμίζω το βιβλίο της ζωή μου και με άλλες λάθος επιλογές ανθρώπων. Αρκετοί ήρθαν, έφυγαν και με απογοήτευσαν. Αυτή τη χρονιά λοιπόν θα είμαι πιο προσεκτική και αποφασιστική στις διαπροσωπικές μου σχέσεις και στις αποστάσεις που θα κρατάω. Θέλω κοντά μου μόνο αληθινούς και δημιουργικούς ανθρώπους με όνειρα και θετική σκέψη!

7.Να περάσω χρόνο με τη παρέα

Την έννοια της παρέας και τα πραγματικά της οφέλη, η αλήθεια είναι πως άργησα να τα μάθω. Τώρα όμως που γνώρισα την μαγεία του να ανήκεις και να λειτουργείς με παρέα, θέλω να απολαύσω περισσότερες στιγμές με το παρεάκι μου. Από ένα απόγευμα στο σπίτι με καφέ μέχρι μια εκδρομή, με την παρέα.

8.Να στηθεί το νέο μας γραφείο

Το γραφείο πάντα το θεωρούσα δεύτερο σπίτι μου και εξακολουθώ να το νιώθω έτσι. Θέλω να είναι εξίσου οργανωμένο, τακτοποιημένο και όμορφο με το σαλόνι του σπιτιού μου. Ναι μια μανία τελειότητα την έχω και αυτό είναι που με καθυστερεί. Εύχομαι όμως ότι μέχρι το τέλος της χρονιά αυτής, θα σας παρουσιάσω εικόνες του νέου επαγγελματικού μου χώρου!

9.Να μεγαλώσει  και άλλο το blog

Σε λιγότερο από μήνα, το διαδικτυακό παιδάκι μου γίνεται 2 χρονών, Την ευτυχία και την περηφάνια που νιώθω δεν χρειάζεται να σας την περιγράψω. Θέλω φυσικά και το 2019 και για πολλά πολλά χρόνια ακόμα , όσο το διαβάζετε και το θέλετε και εσείς, το www.businessmum.gr να μεγαλώνει συνεχώς από αναγνώστες και συνεργάτες και να εξελίσσεται γιατί η χαρά που μου δίνει με τα κατορθώματα του είναι απερίγραπτα μεγάλη!

10.Να έχουμε υγεία

Και για να μπορέσουν να γίνουν όλα τα παραπάνω ή έστω κάποια από αυτά, το μόνο που χρειαζόμαστε σίγουρα είναι υγεία. Αν έχουμε υγεία εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα όλα κάπως και κάποτε μπορούν να γίνουν.

Εύχομαι και σε όλους εσάς να πραγματοποιήσετε ό,τι μα ό,τι θα σας κάνει ευτυχισμένους και το 2019!

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts