Home BEAUTIFUL YOU Τα απίστευτα sneakers της HOFF έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Τα απίστευτα sneakers της HOFF έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

by Businessmum.gr

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 350.000 sneakers σε περισσότερες από 70 χώρες, η μάρκα από την Elche συνεχίζει να ξεπερνά τις νέες προκλήσεις.

Τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ στο Barrio Salamanca της Μαδρίτης (συγκεκριμένα στο Velazquez 39) ήταν το τελευταίο επίτευγμα της HOFF. Η μπουτίκ της HOFF είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα, πιο συγκεκριμένα είναι ένας δημιουργικός χώρος όπου θα πραγματοποιούνται εργαστήρια, καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. 


Σύντομα θα λανσάρει τη νέα της σειρά TRIBE, εμπνευσμένη από απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Με αυτή τη σειρά TRIBE, εξερευνούμε τις απαρχές του πολιτισμού. Mπορείτε να ανακαλύψετε μοντέλα από εξωτικά μέρη όπως το Rapa Nui ή Papua και όχι μόνο. Επίσης μόλις παρουσίασε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία γυαλιών ηλίου KALEOS, η οποία σχεδίασε ένα μοντέλο για τη HOFF, επιβεβαιώνοντας πως αυτή δεν θα είναι η τελευταία συνεργασία, καθώς η HOFF έχει προγραμματίσει αρκετές εκπλήξεις για το μέλλον. 

Ετοιμάζουν επίσης το λανσάρισμα της συλλογής τους FW21, που θα μας ταξιδέψει ξανά στις πιο εμβληματικές πόλεις, γειτονιές και τοπία του κόσμου. Νέα σχέδια και πρωτότυπα χρώματα για να εκπλήξουν όλους. 


Η HOFF ξεκίνησε ως ένα brand αφιερωμένο στο γυναικείο κοινό, αλλά μετά από αμέτρητα αιτήματα από τους θαυμαστές της, λάνσαρε νέες αντρικές σειρές, με μεγάλη υποδοχή, πριν από δύο χρόνια. 

Αλλά η HOFF δεν αφιερώνει μόνο τις προσπάθειές της στην κατασκευή αθλητικών παπουτσιών. Τα εργαστήρια και οι συνεργασίες της με καλλιτέχνες είναι ήδη συχνό φαινόμενο για τους followers της στο Instagram. Το εργαστήρι εικονογράφησης του με την Perrine Honoré στη Βαρκελώνη είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Η μάρκα μετέτρεψε επίσης το κατάστημά της στη Μαδρίτη σε γκαλερί τέχνης, δίνοντας τον χώρο της σε κάθε είδους καλλιτέχνες που μπόρεσαν να εκθέσουν τα έργα τους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης. 


Πέρα από τη δημιουργικότητα, η φιλανθρωπία ήταν από την αρχή κεντρικής σημασίας για την ταυτότητα της HOFF. Το πρόγραμμά τους βασίζεται στην παροχή βοήθειας σε κάθε είδους αιτίες που έχουν ανάγκη. Ένα παράδειγμα αυτών ήταν η τελευταία τους Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία στην οποία δώρισαν 1.000 αθλητικά παπούτσια για παιδιά που κινδυνεύουν από τη φτώχεια σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. 


Φέτος στόχος τους είναι να λανσάρουν το βιώσιμο σχέδιο επωνυμίας τους, στο οποίο θα θέσουν συγκεκριμένους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα. Ήδη απέκτησαν φέτος το πιστοποιητικό Leather Working Group που πιστοποιεί τη βιώσιμη επεξεργασία του δέρματος. Ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και με την πρόθεση να κάνουν πολλά περισσότερα στο άμεσο μέλλον. 


Η εταιρεία έχει δημιουργήσει επίσης μια κοινότητα Instagram με την ονομασία #TheCitizensoftheWorld, η οποία δημιουργήθηκε από μια τεράστια ποσότητα δημιουργικών και διεθνών πελατών που μοιράζονται τις περιπέτειες και τις εμφανίσεις τους από πολλά διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο. 

Ανακαλύψτε τα Sneaker της HOFF στο https://www.digalakis.com/brands/hoff καθώς και στα καταστήματα DIGALAKIS Stores:

Κηφισιά: Παναγίτσας 6
Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5Α

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts