Home WONDERLANDBOOKS Top5 βιβλίων Νοεμβρίου από τις Εκδόσεις Μίνωας

Top5 βιβλίων Νοεμβρίου από τις Εκδόσεις Μίνωας

by Businessmum.gr

O Νοέμβριος επιφυλάσσει νέες και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από τις Εκδόσεις Μίνωας για δημιουργικό και διασκεδαστικό διάβασμα στους μικρούς αναγνώστες.

Αγαπημένες σειρές των Εκδόσεων Μίνωας αποκτούν νέους τίτλους με νέες περιπέτειες των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών όπως είναι ο Τίμος που αυτή τη φορά πηγαίνει βόλτα στο αγρόκτημα.

 

Ο Τίμος πηγαίνει στο αγρόκτημα

Κείμενα: Εμανιέλ Μασονό

Για παιδιά ηλικίας 2+

Γνωρίστε τον Τίμο, το χαριτωμένο λαγουδάκι που έχει γίνει ο αγαπημένος φίλος των παιδιών. Σε κάθε βιβλίο του Τίμου παρουσιάζεται ένα θέμα από την καθημερινότητα των μικρών μας φίλων. Στο τέλος κάθε ιστορίας θα βρείτε και ένα απίθανο δώρο-έκπληξη! Τα βιβλία της σειράς του Τίμου έχουν πουλήσει 150.000 αντίτυπα στη Γαλλία και έχουν μεταφραστεί ήδη σε πολλές γλώσσες.

Μια ιστορία, δραστηριότητες και ένα παιχνίδι ταιριάσματος εικόνων με κάρτες!

 

IMAGINE

ΤΖΟΝ ΛΕΝΟΝ

Για παιδιά ηλικίας 3+

Δίγλωσση έκδοση

Κυκλοφορεί σε 20 χώρες,

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη Διεθνή Αμνηστία.

«Φαντάσου όλους τους ανθρώπους με ειρήνη να ζουν. Μπορείς να πεις πως είμ’ ονειροπόλος,δεν είμαι όμως ο μοναδικός».

Κυκλοφορεί στις 17/9 από τις εκδόσεις Μίνωας ένα βιβλίο-σταθμός: το θρυλικό τραγούδι του Τζον Λένον για πρώτη φορά σε εικονογραφημένη έκδοση, μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον ταλαντούχο Φοίβο Δεληβοριά. Με πρόλογο της Γιόκο Όνο Λένον και με τη συνεργασία της Διεθνούς Αμνηστίας, αυτό το βιβλίο τολμάει να οραματιστεί έναν ειρηνικό κόσμο. Οι στίχοι του Τζον Λένον συνεχίζουν να μας εμπνέουν, να μας δίνουν ελπίδα και αποφασιστικότητα σήμερα, υπενθυμίζοντάς μας ότι ο κόσμος μας θα γίνει πραγματικά ένας μόνο όταν κάνουμε την ειρήνη πραγματικότητα. Θα το αγαπήσουν οι γονείς και θα το λατρέψουν τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Mόνο αν θέλω    

ΓΙΩΤΑ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Για παιδιά ηλικίας 3+

Κυκλοφορεί 1η Οκτωβρίου από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο πρωτότυπο παραμύθι της γνωστής και βραβευμένης συγγραφέως Γιώτας Αλεξάνδρου. Μια ιστορία για το δικαίωμα των παιδιών στο σώμα τους, το δικαίωμα να λένε όχι σε φιλιά, αγκαλιές και αγγίγματα που δεν επιθυμούν, ακόμα κι αν προέρχονται από οικεία και προσφιλή πρόσωπα. Μια ιστορία για τον σεβασμό στα παιδιά ως υποκείμενα με ελεύθερη βούληση.

 

Μικρές ιστορίες για παιδιά 3 ετών

Κείμενα: Στέφανο Μπορντιλιόνι  

Τα χρώματα της φαντασίας ντύνουν την καθημερινή ζωή των παιδιών, το φαγητό, το παιχνίδι, το μπάνιο και τον ύπνο τους… πιο συναρπαστικά!

 

Εκπαιδευτικά βιβλία

Μαθαίνω τους αριθμούς στο Πι και Φι

ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ

Συγγραφέας: Ελευθερία Βαρελά

Για παιδιά ηλικίας 4+

Μόλις κυκλοφόρησαν δύο νέα βιβλία από την εκπαιδευτικό Ελευθερία Βαρελά, τα οποία βασίζονται σε μια Νέα Πρωτοποριακή Μέθοδο. Τα παιδιά με μυαλό και φαντασία αυτενεργούν, συμπληρώνοντας τις δραστηριότητες των βιβλίων χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσουν τον γονιό ή τον εκπαιδευτικό. Χωρίς Βοήθεια, δηλαδή. Πρώτα παρατηρούν, μετά σκέπτονται και στο τέλος απαντούν! Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ δεν περιλαμβάνει καμία λέξη, καμία εκφώνηση. Οι ασκήσεις είναι δομημένες με τέτοιον τρόπο ώστε με προσεκτική παρατήρηση το παιδί να βρίσκει μόνο του τις απαντήσεις. Η νέα σειρά ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ καλλιεργεί:

  • την παρατηρητικότητα
  • τη σκέψη
  • τη φαντασία
  • την αυτοπεποίθηση
  • την πρωτοβουλία
  • την αυτοεκτίμηση
  • το ενδιαφέρον για εξεύρεση λύσεων

Τα παιδιά μαθαίνουν τους αριθμούς από το 1 έως το 10 μόνα τους: γράφουν με την ορθή φορά, ζωγραφίζουν και ακονίζουν το μυαλό.

*Καλή Ανάγνωση*

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts