Home HOMEECO LIVING Γνωρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις| Mini Fee®, ένα διεθνές και πρωτότυπο ελληνικό eshop που πρέπει να γνωρίσεις !

Γνωρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις| Mini Fee®, ένα διεθνές και πρωτότυπο ελληνικό eshop που πρέπει να γνωρίσεις !

by Businessmum.gr

1.Πότε και πώς ιδρύθηκε η Mini Fee®;
Η εταιρία μας Mini Fee® ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2018 και από τον Ιούνιο του 2018 είμαστε επίσημα online! Ήταν μια ιδέα που εξελίχθηκε αρκετά γρήγορα, όπως η ζωή μας τα τελευταία 3 χρόνια! Μένοντας έγκυος στο πρώτο μας παιδάκι, έψαχνα πράγματα για το παιδικό δωμάτιο, καθημερινά χρηστικά αντικείμενα αλλά και για τη βόλτα και ήταν πολύ δύσκολο να βρω την ποιότητα, τα χρώματα και την τιμή που να με καλύπτουν.    

Έτσι άρχισα να τα κατασκευάζω και να τα ράβω μόνη μου! Στην αρχή το μάθανε οι φίλοι μου και εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ώσπου 1,5 χρόνο αργότερα και μετά τη γέννηση του δεύτερου μας παιδιού, είχα ήδη ετοιμάσει ολόκληρες συλλογές από τα ξύλινα κλιπ πιπίλας, μασητικά, κρεμαστά διακοσμητικά, μαξιλάρια, αλλά και πολλά άλλα! Ήταν θέμα χρόνου για μένα να το δω πιο επαγγελματικά και να το στήσω.Επιθυμία μου ήταν να μπορέσω να προωθήσω ελληνικές εταιρίες στο εξωτερικό, αλλά και να γνωρίσω στην ελληνική αγορά, ξεχωριστά και ψαγμένα προϊόντα από όλον τον κόσμο!Ήδη έχουμε κάποιες ελληνικές εταιρίες που ταιριάξαμε στη φιλοσοφία και το κοινό του εξωτερικού τις έχει λατρέψει! Αντίστοιχα έχουν ξετρελαθεί μικροί μεγάλοι με όλα μας τα προϊόντα από άλλες χώρες!

  2. Το Mini Fee®; είναι μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα , eshop ή έχει και φυσική έδρα;
Το Mini Fee® θα το βρείτε για την ώρα μόνο ηλεκτρονικά στο www.minifee-shop.com και με πολύ άμεσο στόχο την υλοποίηση και του φυσικού μας καταστήματος. Η έδρα μας είναι στη Γερμανία, όμως αποστέλλουμε σε όλο τον κόσμο! Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση η οποία έχει αρκετά μεγάλο κοινό από πολλές χώρες! Για την ώρα στην Ελλάδα πραγματοποιούνται μόνο οι επιστροφές, αλλά ένα φυσικό κατάστημα και εκεί, είναι στο πρόγραμμά μας.

3.Ποιος είναι ο στόχος της Mini Fee®; Τι το διαφορετικό μπορεί να βρει μια μαμά, έναντι άλλων καταστημάτων ;
Ο στόχος της Mini Fee® είναι να μετατρέψουμε το καταναλωτικό κοινό σε πιο συνειδητοποιημένο κοινό. Να επιλέγουν τα παιχνίδια, αλλά και όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα με βάση την καταλληλότητα τους, την ποιότητα τους, αλλά και την κατασκευή τους. Να μπορούν αρκετές γενιές να χαρούν ένα παιχνίδι! Να μην αγοράζουν κάτι το οποίο φαίνεται αρχικά ‘σωστό ‘, αλλά ταυτόχρονα να μην πληροί τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς και τις προϋποθέσεις. Είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι πως απευθυνόμαστε σε πολύ μικρή μερίδα της αγοράς, όμως ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει! Εμείς δε θα δίναμε ποτέ κάτι που δεν είναι ελεγμένο, πιστοποιημένο, κατάλληλο και αμφιβόλου προελεύσεως στα παιδιά μας. Εσείς;

4.Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Παρατηρείτε αύξηση του αγοραστικού κοινού μέσω διαδικτύου ή υπάρχει ακόμα μια σχετική ανασφάλεια;
Σαφώς και υπάρχει αύξηση του αγοραστικού κοινού μέσω του διαδικτύου! Δυστυχώς το ελληνικό καταναλωτικό κοινό δεν είναι εξοικειωμένο με όλους τους ευρωπαϊκούς τρόπους πληρωμής και το βρίσκουμε αρκετά δύσπιστο ακόμα. Θέλει το σωστό marketing και τη σωστή πληροφόρηση. Όπως μάθαμε πριν λίγα χρόνια να χρησιμοποιούμε την κάρτα για τις συναλλαγές μας, έτσι πρέπει ο κόσμος να μάθει να χρησιμοποιεί το PayPal, αλλά και την πιστωτική. Όχι μόνο την αντικαταβολή. Είναι ως ένα σημείο κατανοητό, όμως εμείς ελπίζουμε και μέχρι στιγμής δείχνει να αλλάζει η νοοτροπία του Έλληνα καταναλωτή.Όταν μια επιχείρηση είναι σωστά δηλωμένη, δεν έχει τίποτα να κρύψει και είναι δίπλα στον πελάτη, τότε δε βρίσκουμε το λόγο να υπάρχει ανασφάλεια.

5.Πώς επιλέγετε τα προϊόντα σας για το κατάστημα ;
Το μότο μας είναι ‘ Χαρούμενες μαμάδες, χαρούμενα παιδιά’! Θέλουμε να παρέχουμε προϊόντα τα οποία είναι όπως τα φανταστήκατε! Είτε τα δημιουργούμε μαζί, μέσω του δικού μας brand Mini Fee® είτε τα έχουμε επιλέξει από τις συνεργαζόμενες εταιρίες για εσάς. Οι εταιρίες που ανήκουν στην ομάδα μας δεν είναι καθόλου τυχαία επιλεγμένες. Εστιάζουμε στην ποιότητα και την προέλευση των προϊόντων, αλλά και τη φιλοσοφία της κάθε εταιρίας. Σε εμάς δε θα βρείτε πλαστικά παιχνίδια, αλλά ούτε και ‘ψεύτικα’. Είναι όλα από φυσικά υλικά, 100% βαμβάκι, τα περισσότερα χειροποίητα και φυσικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον.Εστιάζουμε στο κοινωνικό έργο των εταιριών, στη φιλοσοφία τους, στα άτομα που τις έχουν δημιουργήσει, αλλά και στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας και καταλληλότητας για βρέφη και παιδιά.

6.Τι νέο να περιμένουμε από το κατάστημά σας ;
Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να μας έρθουν ακόμα περισσότερα ξύλινα παιχνίδια, διακοσμητικά, είδη ρουχισμού και πολλά άλλα μοναδικά προϊόντα που η χαρά μας όταν τα προετοιμάζουμε για εσάς, δεν περιγράφεται! Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και sneak peek μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα Social Media για να μη χάνετε τίποτα!

 

Πίσω από το Mini Fee®κρύβεται η Φαίη, ας την γνωρίσουμε καλύτερα.

1.Φαίη, η Mini Fee®πως προέκυψε ως ιδέα; Σχετίζεται με τις σπουδές ή το επάγγελμα σου ;
Στην αρχή ξεκίνησε ως χόμπι και ως διαφυγή από τους έντονους ρυθμούς της δουλειάς( γραφείο, εργοτάξιο, πελάτες) και της φορτωμένης καθημερινότητας. Έχω σπουδάσει Αρχιτεκτονική και έχω μεγάλο έρωτα με τη δουλειά μου. Το να σχεδιάζω και να δημιουργώ όμως για παιδάκια είναι πολύ πιο απαιτητικό και ακόμα πιο δημιουργικό! Ξεφεύγει εντελώς από τους κανόνες και σε κρατάει σε εγρήγορση! Sky is the limit!

2. Πώς προέκυψε η ιδέα του brand; Γιατί Mini Fee®;
Mini Fee® σημαίνει μικρή νεράιδα στα γερμανικά, αλλά σχετίζεται και με το όνομα μου. Εκπληρώνουμε λοιπόν τις επιθυμίες των πελατών και φτιάχνουμε αντικείμενα ακριβώς όπως τα έχει φανταστεί. Είμαστε ένα personalized family concept store και όλα τα προϊόντα με την επωνυμία Mini Fee®, που είναι και επίσημα καταχωρημένο εμπορικό σήμα, έχουν στόχο να ικανοποιήσουν τόσο τους γονείς, νονούς, συγγενείς και φίλους, όσο και τα ίδια τα παιδιά!

3.Ποιες τάσεις επικρατούν στη διακόσμηση των παιδικών δωματίων αυτή την περίοδο, που θα μας πρότεινες;
Οι μαμάδες πλέον είναι πιο ενημερωμένες και μέσω των Social Media, αλλά και των διάφορων εφαρμογών και επιζητούν το ψαγμένο, το διαφορετικό, αλλά και το διαχρονικό.Αρχίζουν και ξεφεύγουν από το κλασσικό μπλε και ροζ. Όχι ότι δε θα το προτιμήσουν, αλλά πλέον θα στραφούν και στο πιο φυσικό, γκρι, απαλό χρώμα.Αυτήν την περίοδο στα παιδικά δωμάτια επικρατούν τα φυσικά υλικά, απαλά χρώματα, λευκά και παστέλ υφάσματα και ρομαντικά φωτάκια! Είμαι υπέρ αυτής της αρμονίας των υλικών και χρωμάτων!

4. Επιλέγεις να κάνεις αρκετές αγορές μέσω διαδικτύου ;
Πάντα μου άρεσε να ψωνίζω μέσα από το διαδίκτυο, καθώς με χαλαρώνει! Μπορώ να οργανώσω καλύτερα το budget που θα διαθέσω, αλλά και να συγκρίνω. Ιδίως μετά τα παιδιά που ο χρόνος είναι περιορισμένος αρκετά, οι αγορές μέσω διαδικτύου μου λύνουν τα χέρια!

5.Eίσαι μαμά.Πώς επιλέγεις προϊόντα για τα παιδιά σου ; -Ως μαμά με ποια κριτήρια έχεις διαμορφώσει τα παιδικά δωμάτια και τι θα συμβούλευες άλλες μανούλες;- Τι σε κάνει # businessmum;
Είμαι μαμά ενός μικρού κυρίου 3 ετών και μιας μικρής δεσποινίδας 1,5 έτους! Όταν διαλέγουμε παιχνίδια με τον άντρα μου(ο οποίος είναι και ο αφανής ήρωας και το στήριγμα μας!) προσέχουμε τα υλικά, την ποιότητα και την αντοχή. Πλέον διαλέγουμε αυτόματα, προϊόντα από ξύλο και οικολογικά υλικά. Έτσι θα μπορέσουν τα παιδιά μας να τα χαρούν περισσότερο, να τα κρατήσουμε για μελλοντική χρήση και αργότερα να τα χαρίσουμε. Δε μπορείς να κάνεις το ίδιο με τα πλαστικά παιχνίδια.

Το δωμάτιο των παιδιών το έχουμε διακοσμήσει σε λευκούς και φυσικούς τόνους, έτσι ώστε να λειτουργεί ουδέτερα και για τα δύο φύλα. Οι διακοσμητικές πινελιές είναι αυτές που δίνουν το χρώμα! Στο δωμάτιο τους δε θα βρεις παιχνίδια πεταμένα, γιατί έχουν μάθει και τα μαζεύουν τόσο από το νηπιαγωγείο όσο και από εμάς. Τα δωμάτια πρέπει να είναι λειτουργικά και τα παιχνίδια/βιβλία/αγαπημένα τους αντικείμενα προσβάσιμα. Είναι ο χώρος τους, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ανήκει στο υπόλοιπο του σπιτιού.

Businessmums είμαστε όλες όσες έχουμε παιδάκια, γιατί καλούμαστε να κάνουμε 100 επαγγέλματα ταυτόχρονα μέσα στη μέρα. Ακόμα και αν μία μαμά δε δουλεύει, είναι το ίδιο(και περισσότερο) απαιτητικό, όσο το να κάνει μια δουλειά γραφείου. Προσπαθήστε να πείσετε ένα 3χρονο στις 7 το πρωί να βάλει τα ζεστά του ρούχα με -10 βαθμούς έξω, ενώ έχει ήδη ντυθεί με μαγιό και να μην εκνευριστείτε. Businessmum είναι μια μαμά που έχει στο μυαλό της πολλά παράθυρα υπολογιστή ανοιχτά και πρέπει όλα να έχουν κλείσει επιτυχώς πριν πάει για ύπνο!

6. Ποια είναι τα 3 αγαπημένα προϊόντα σου αυτή τη περίοδο που θα βρούμε στο Mini Fee®;
Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω τα αγαπημένα μου! Είναι όλα ένα και ένα!Επειδή έχω θέμα με την οργάνωση και καθαριότητα, θα σου πω πώς τα αποθηκευτικά καλάθια από ανακυκλωμένο χαρτί έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, αλλά και στο σπίτι μας! Συνδυάζουν την πρακτικότητα και τη φιλοσοφία της επιχείρησης που τα κάνουν μοναδικά! Σίγουρα αγαπημένα είναι και ο ξύλινος υπολογιστής με κιμωλία, αλλά και το ξύλινο παιχνίδι Memory που μας έχουν σώσει στις βόλτες μας με τα παιδιά!

7. Θύμισε μας τους τρόπους επικοινωνίας με το Mini Fee®και εσένα. 
Όλες οι παραγγελίες γίνονται μέσω της σελίδας μας www.minifee-shop.com.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω
E-Mail info@minifee-shop.com, είτε μέσω των Social Media:
Instagram @minifee.shop
Facebook @minifeeshop

“Ήβη μου σε ευχαριστώ πολύ! <3”

 

Επιμέλεια συνέντευξης: Ήβη Χρυσού

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts