Home WONDERLANDBOOKS ΝΕΜΟ – Ο Πέτρινος Γίγαντας,  νέο βιβλίο περιπέτειας από τις Εκδόσεις Μίνωας !

ΝΕΜΟ – Ο Πέτρινος Γίγαντας,  νέο βιβλίο περιπέτειας από τις Εκδόσεις Μίνωας !

by Ivi Chrysou Belesi

Στην αγαπημένη σειρά παιδική σειρά περιπέτειας Νέμο από τις Εκδόσεις Μίνωας προστέθηκε πρόσφατα ο νέος τίτλο ΝΕΜΟ- Ο ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΓΙΓΙΑΝΤΑΣ. Πρόκειται για την δεύτερη ιστορία του αγοριού που μέσα από τις αναζητήσεις του θα γίνει ο θρυλικός καπετάνιος του Ναυτίλου. 

Εάν έχετε μικρούς αναγνώστες στην προεφηβία που επιλέγουν βιβλία μυστηρίου και περιπέτειας, αυτή η σειρά δεν πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη τους. Με εξαιρετική πλοκή, ενδιαφέρον κατά την ανάγνωση ακόμα και για έναν ενήλικα, με πλούσιο λεξιλόγιο αλλά και κατανοητή γραφή στις σελίδες του το νέο βιβλίο της σειράς ΝΕΜΟ – Ο ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΓΙΓΙΑΝΤΑΣ επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και στιγμές αγωνίας και μυστηρίου για τους αναγνώστες. 

Ο Νέμο μαζί με τους φίλους του και τον πιστό του σκύλο αναζητά τον μυστηριώδη θησαυρό για να σώσει το βασίλειο του Μπούντελκαντ. Θα ταξιδέψει πάνω από την  Ευρώπη και θα προσγειωθεί στην Πράγα προκειμένου να συναντήσει ένα ραβίνο που θα τον βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της έρευνάς του με σκοπό την ανακάλυψη του θησαυρού. Και όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν χωρίς να αποκαλυφθούν τα ίχνη του Νέμο και της παρέας του. Θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία αυτή την αποστολή;  

Η απάντηση κρύβεται στις σελίδες του βιβλίου. Δώστε την ευκαιρία στους νέους αναγνώστες να κάνουν τα πρώτα αναγνωστικά ταξίδια τους στην πεζογραφία με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, γεμάτες περιπέτεια, ιστορίες της σειράς ΝΕΜΟ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας!

To  βιβλίο “ΝΕΜΟ – Ο ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΓΙΓΙΑΝΤΑΣ”

κυκλοφορεί  από τις Εκδόσεις Μίνωας

Βρείτε το online !

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts