Home HOMEECO LIVING ΤΑ 4 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ PHILIPS AVENT

ΤΑ 4 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ PHILIPS AVENT

by Businessmum.gr

Η PHILIPS AVENT είναι η σειρά των βρεφικών προϊόντων της γνωστής και με πολυετή εμπειρία PHILIPS. Η σειρά αυτή μας έχει εντυπωσιάσει τόσο για την εύκολη χρήση και πρακτικότητα των προϊόντων της όσο και για τον κομψό και εύχρηστο σχεδιασμό και την καινοτομία τους.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν 4 αγαπημένα μας προϊόντα που καλό θα ήταν να προμηθευτεί κάθε μέλλουσα ή νέα μανούλα καθώς θα επενδύσει σε εξαιρετικά χρήσιμα και ανθεκτικά προϊόντα για την καθημερινή φροντίδα, την διατροφή και την ασφάλεια του μωρού της. Συσκευές που θα χαρεί για μια ζωή με την οικογένειά της.

1. Aποστειρωτής PHILIPS AVENT 3σε1 ή 4σε1

 

Θα ξεκινήσουμε από τη διαδικασία της αποστείρωσης που όχι μόνο  είναι απαραίτητη αλλά και απαιτητική συνήθεια για την καθημερινότητα μιας μητέρας κατά τους πρώτους 6 μήνες του μωρού της. Τη λύση στην πολύπλοκη, όπως αρχικά φαντάζει, διαδικασία αποστείρωσης των μπιμπερό, των πιπίλων, του θηλάστρου και όλων των σκευών που χρησιμοποιεί το βρέφος μέχρι και τον 6ο μήνα δίνει ο αποστειρωτής της PHILIPS AVENT. Κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις, στην 3 σε 1   και στην 4 σε 1, με τη μόνη διαφορά ότι η 4 σε 1 περιλαμβάνει και ειδικό δοχείο για να μεταφέρεται τα σκεύη του μωρού για πλύση στο πλυντήριο πιάτων. Η διαδικασία της αποστείρωσης διαρκεί μόνο 6 λεπτά. Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό όμως αυτού του αποστειρωτή έναντι άλλων την αγοράς είναι ότι δεν έχει προκαθορισμένες θέσεις για τα μπιμπερό αλλά δυο ενιαία δοχεία ώστε να τοποθετεί η κάθε μητέρα όπως την εξυπηρετεί τα μπιμπερό αναλόγως του μεγέθους τους. Επίσης μπορείτε να επιλέξει σε κάθε πλύση το δοχείο που καλύπτει τις ανάγκες της ανάλογα με τον όγκο των σκευών του μωρού και με αυτό το δοχείο να τα αποθηκεύσει στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσει. Αν παραμείνουν μέσα στον αποστειρωτή, χωρίς να αφαιρεθεί το καπάκι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στο επόμενο 24ωρο

2. Baby Monitors PHILIPS AVENT

Μετά την αποστείρωση εξίσου σημαντική είναι η δυνατότητα παρακολούθησης και επικοινωνία με το βρέφος κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Χρειαζόμαστε δηλαδή μια συσκευή ενδοεπικοινωνίας. Η PHILIPS AVENT μας καλύπτει και αυτή την ανάγκη, με ποικιλία συστημάτων ενδοεπικοινωνίας και ξεπερνώντας τις κλασικές συσκευές με σύγχρονα monitors,  με τα οποία έχουμε τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας και οπτικής επαφής με το μωρό μας κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας. Τα συστήματα της ενδοεπικοινωνίας της PHILIPS AVENT είναι πολύ κομψά σχεδιασμένα, διακριτικά, εύχρηστα, ανθεκτικά και για αυτούς τους λόγους αγαπητά από τους νέους γονείς. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μετά το πρώτο χρόνο για επαφή με το παιδί κατά τη διάρκεια της νύχτα ή του παιχνιδιού σε άλλο δωμάτιο ή κατά την απουσία των γονιών από το σπίτι καθώς υπάρχει η δυνατότητα σε ορισμένες εκδόσεις να συνδεθούν μέσω διαδικτύου και με τα κινητά τηλέφωνα των γονιών.

3. Θερμόμετρο χώρου PHILIPS AVENT

Επίσης, με την άφιξη του μωρού σας στο σπίτι θα αρχίσει να σας απασχολεί ιδιαίτερα η θερμοκρασία του χώρου όπου βρίσκεται το μικρό σας. Για αυτό το λόγο και η ύπαρξη μιας συσκευής μέτρησης της θερμοκρασίας κρίνεται απαραίτητη. Ένα ιδιαίτερα κομψό και εύχρηστο θερμόμετρο χώρου σε σχήμα λουλουδιού έχει δημιουργήσει η PHILIPS AVENT για τους νέους γονείς προκειμένου να ελέγχουν τη θερμοκρασία του δωματίου αλλά και του νερού πριν το καθημερινό βρεφικό μπανάκι. Το θερμόμετρο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικότερα για τη θερμοκρασία του σπιτιού που πάντα απασχολεί τους γονείς για τη φροντίδα των παιδιών.

4. Παρασκευαστής 4σε1 PHILIPS AVENT  

Στη συνέχεια το μωρό μεγαλώνει και προκύπτει η ανάγκη χρήσης μιας συσκευής άλεσης των στερεών τροφών για το πρώτο χρόνο που εκπαιδεύεται στην πρόσληψη και επεξεργασία των τροφίμων σε μορφή χυλού. Ο παρασκευαστής 4 σε 1 της PHILIPS AVENT συνδυάζει το μαγείρεμα του φαγητού στον ατμό και το άλεσμα με τη χρήση όχι μόνο μιας συσκευής αλλά και του ίδιου δοχείου, αλλάζοντας απλά τη θέση του. Επίσης έχει τη δυνατότητα απόψυξης των κατεψυγμένων τροφών πριν το μαγείρεμα. Η συσκευή αυτή αποτελεί άλλη μια πρόταση  της PHILIPS AVENT που προορίζεται για τις ανάγκες του μωρού,  υποστηρίζοντας κάθε στάδιο της ανάπτυξής του, από τα πολύ καλά αλεσμένα φρούτα και λαχανικά, μέχρι το συνδυασμό υλικών όπως κρέας, ψάρι και όσπρια, αλλά και την άλεση της τροφής σε μεγαλύτερα κομμάτια. Πρόκειται όμως και για μια συσκευή που στη συνέχεια μπορεί να προσαρμοστεί και να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας για μια ζωή.

Αν λοιπόν αναζητάτε και εσείς εύκολες λύσεις για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών, η PHILIPS AVENT έχει φροντίσει με την επένδυση των χρημάτων μας μέσω των αγορών, να μας προσφέρει αξιόλογες, καινοτόμες και ανθεκτικές συσκευές που θα χρησιμοποιηθούν εύκολα για τις ανάγκες όχι μόνο του μωρού κατά τον πρώτο χρόνο αλλά αργότερα και όλης της οικογένειάς μας.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts