Home HOMEDECO Διακοσμητικά μαξιλάρια | O πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φρεσκάρεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Διακοσμητικά μαξιλάρια | O πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φρεσκάρεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

by Businessmum.gr

Το αλατοπίπερο της διακόσμησης, ο τρόπος να δώσετε ύφος και στιλ στο σπίτι σας με τα διακοσμητικά μαξιλάρια! Το μυστικό που μεταμορφώνει και ανανεώνει τον χώρο σας εύκολα και γρήγορα. Στις συλλογές ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για να δώσετε στον χώρο σας προσωπικότητα!

Ίσως να μοιάζει ένα μικρό κομμάτι της συνολικής διακόσμησης, δεν είναι έτσι όμως. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι ένα ισχυρό πολυεργαλείο που σας βοηθά να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα. Η διακοσμητική τους δύναμη είναι τεράστια. Ανάλογα το χρώμα, την υφή, το ύφος και το στιλ τους είναι ικανά να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά την εικόνα ενός χώρου. Είναι αυτή η έξυπνη κίνηση που μπορείτε να κάνετε και το σπίτι σας να αλλάξει εποχή, διάθεση, ταυτότητα. Αυτό είναι που κάνει τα μαξιλάρια τόσο απαραίτητα στην διακόσμηση: οι μεταλλάξεις που προκαλούν!


Χρησιμοποιήστε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα.
Τολμήστε, πειραματιστείτε, δοκιμάστε, συνδυάστε. Διαφορετικά μεγέθη και διαφορετικά σχήματα θα δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες συνθέσεις με στιλ. Εικόνες που θα λένε μια ιστορία, θα δημιουργούν συνειρμούς και συναισθήματα. Τα διαφορετικά μεγέθη δίνουν στο μάτι κάτι ενδιαφέρον για να κοιτάξει. Το παιχνίδι με τις αναλογίες δημιουργεί εικόνες με στιλ, πιο έντονες και πιο ενδιαφέρουσες από ότι η απόλυτη συμμετρία.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές υφές και σχέδια.
Τα μαξιλάρια είναι ό,τι και τα κοσμήματα ή τα αξεσουάρ σε μία εμφάνιση. Τα χρησιμοποιούμε για να προσθέσουμε ενδιαφέρον. Αν όλα τα μαξιλάρια είναι από το ίδιο ύφασμα, αλλά και στο ίδιο σχέδιο, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να δημιουργήσουμε μια επίπεδη επιφάνεια και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Συνδυάστε, επιλέξτε προσεκτικά και ανάλογα την εποχή.

Διαλέξτε ένα χρώμα συνοχής.
Έναν κοινό παρονομαστή, κάτι που θα τα συνδέει μεταξύ τους, έτσι ώστε ο χώρος να φαίνεται πολύ πιο συνεκτικός. Το χρώμα που θα τα συνδέει μπορεί να είναι το βασικό χρώμα της γενικότερης διακόσμησης ή το χρώμα ενός επίπλου που πρωταγωνιστεί. Ίσως στο χρώμα κάποιου τοίχου που έχει έντονη απόχρωση. Ένας βασικός άξονας επιλογής μαξιλαριών είναι να περιέχουν το βασικό χρώμα του χώρου, ώστε να δημιουργούν μια συνολική εικόνα με συνοχή.Συνδυάστε διαφορετικά μοτίβα.
Μην φοβηθείτε να αναμείξετε διαφορετικά στιλ, χρώματα και pattern. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να δώσετε οπτικό ενδιαφέρον στη διακόσμηση του δωματίου. Δημιουργείστε ενδιαφέρουσες συνθέσεις. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε και πάλι, είναι τον συνδετικό τους κρίκο. Πάντα θα πρέπει να υπάρχει κάτι που τα κάνει να δένουν μεταξύ τους -ακόμα κι αν απλά πρόκειται για τις αντιθέσεις τους.

Επιλέξτε προσεκτικά το χρώμα τους.
Αυτό είναι που θα καθορίσει και την αίσθηση του χώρου. Το χρώμα τους θα προσδιορίσει την εποχή, αλλά και την ένταση που θέλετε να δώσετε. Ένα δυνατό χρώμα μπορεί να “ζωντανέψει” έναν υποτονικό χώρο, ένα γήινο χρώμα που ακολουθεί τους γύρω τόνους, θα δημιουργήσει ένα ήρεμο περιβάλλον.
Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι εκείνα που θα δώσουν ενδιαφέρον και προσωπικότητα σε έναν χώρο.

Χρησιμοποιήστε μονό αριθμό.
Σύμφωνα με επιτυχημένους διακοσμητές εσωτερικών χώρων το μυστικό βρίσκεται στον αριθμό. Τα μάτια μας αγαπούν ιδιαίτερα να βλέπουν τα πράγματα σε ομάδες. Όταν λοιπόν αυτή η ομάδα αποτελείται από αντικείμενα σε μονό αριθμό τα μάτια στέλνουν σήμα στον εγκέφαλο ότι βλέπουν κάτι πιο όμορφο από ότι αν ήταν ζυγός αριθμός.
Τα μαξιλάρια είναι τα αξεσουάρ που θα δώσουν προσωπικότητα και στιλ στον χώρο σας. Είναι τα “μπαχαρικά” που θα νοστιμίσουν τη διακόσμησή σας. Σε έντονα ή γήινα χρώματα, κλασικά ή μοντέρνα, έθνικ, με boho διάθεση, με λάμψεις, με ανάγλυφα σχέδια, με γραμμικά ή γεωμετρικά μοτίβα, τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι το μυστικό για να μεταμορφώσετε τον χώρο σας. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Αρκεί να αντικαταστήσετε τα παλιά σας μαξιλάρια και αμέσως το καθιστικό, το σαλόνι, το χολ θα αλλάξουν ύφος.

Στα κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε μαξιλάρια σε όλα τα στιλ. Με διαφορετικές υφές και σχήματα, χρώματα και υφάσματα. Ανάλογα το ύφος που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας, στις συλλογές του ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε αμέτρητα διακοσμητικά μαξιλάρια που θα δώσουν στον χώρο σας το στιλ που επιθυμείτε.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts