Home LIFE VIEW Mother & Baby Awards 2022 | Στους νικητές και το Businessmumgr

Mother & Baby Awards 2022 | Στους νικητές και το Businessmumgr

by Businessmum.gr
Mother & Baby Awards 2022: μια γιορτή για την οικογένεια που επιβραβεύει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για την μητέρα και το μωρό.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο ATRAKTOS, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Mother & Baby Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν η ποιότητα και η καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και την φροντίδα της νέας μητέρας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 34 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: 4moms Greece, ALECTO BABY, A-PLAY, AS Company, Baby Brezza, BEBE JOU HELLAS, BIBS GREECE, Boutique Bebe Plus, Businessmum.gr, Casababy, Chicco, CONCORD, EMBRYOCLINIC, GRECO STROM, HUMANA GREECE, Inglesina, INSTITUTE OF LIFE – IASO, ISOPLUS A.E. – Mustela®, ISOPLUS A.E. – SOLGAR GREECE, KIDSCOM, MAM Hellas, MOTOROLA, Nulicious, PHARMASEPT, QUAX BABY, SEPTONA, THE BABY CITY, Virtus Pharma, Γερολυμάτος International, ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΟΥΣΗΣ -ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΙΑΣΩ ΑΕ, ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, Παιδί και Ανάπτυξη και ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ Βρεφικά πολυκαταστήματα.

Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητα που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: A-PLAY, ΙΑΣΩ ΑΕ και THE BABY CITY.

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η Mustela®- ISOPLUS A.E. αναδείχθηκε Brand of the Υear και η ISOPLUS αναδείχθηκε Company of the Year.

Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννας Μαρίας Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co- Founder Wellness Project, BOUSSIAS, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς βρεφικών προϊόντων αποτιμήθηκε σε 214,13 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021 και αναμένεται να επεκταθεί με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,7% από το 2022 έως το 2030. Ένας από τους κύριους παράγοντες που καθοδηγούν την επέκταση της αγοράς είναι οι προτιμήσεις των καταναλωτών οι οποίοι μετατοπίζονται προς βρεφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, βασισμένα στην εργονομία, την χρηστικότητα και τον premium χαρακτήρα».

Στην συνέχεια, η Βικτώρια Βιβιλάκη, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, RM PgCert MMedSc PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Μαιευτικής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά της αναφέροντας: «Ο θεσμός των Mother Baby Awards αποτελεί μια γιορτή για την οικογένεια, τη δημιουργία και την αγάπη. Αποτελεί όραμα για εμάς η διασφάλιση των συνθηκών για υγιείς Οικογένειες και η προαγωγή της εξατομικευμένης φροντίδας για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μητέρας και του παιδιού της. Στόχος της κριτικής επιτροπής είναι να προβληθούν οι εταιρείες και να επιβραβευθούν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για την μητέρα και το παιδί. Η συμβολή της κριτικής επιτροπής στην διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών για την μητέρα και το νεογνό θεωρώ ότι είναι καθοριστική. Στην κριτική επιτροπή των Mother Baby Awards κλήθηκαν να προσφέρουν την εμπειρία τους καταξιωμένοι επαγγελματίες υγείας στο χώρο της υγείας. Μια κριτική επιτροπή με συσσωρευμένη εμπειρία στην προαγωγή της υγείας της μητέρας και της οικογένειας».

Τέλος, το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Mother & Baby Awards 2022, όπου η Λέλα Βαβουράκη, Πρόεδρος «Ηλιτόμηνον», παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την Προσφορά της στα Δικαιώματα των Πρόωρων Νεογνών και o Δρ. Αυξέντιος Καλαγκός, Ιδρυτής «Καρδιές για Όλους», παρέλαβε το βραβείο για το Ανθρωπιστικό του Έργο.

Ο θεσμός των Mother & Baby Awards ευχαριστεί το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και στους εξέχοντες καθηγητές που παραβρέθηκαν και στήριξαν την τελετή απονομής όπως: την Ευσταθία Παπαγεωργίου, Καθηγήτρια Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, την Κλειώ Σγουροπούλου, Καθηγήτρια Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, την Γραμματή Πάντζιου, Καθηγήτρια πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και την Αικατερίνη Λυκερίδου, Καθηγήτρια Τμήματος Μαιευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος Τμήματος Μαιευτικής.

Χορηγός των Mother & Baby Awards 2022 ήταν η Mustela®.
Χορηγοί επικοινωνίας των Mother & Baby Awards 2022 ήταν οι: boommag.gr, all4mama.gr, infokids.gr καιparentshub.gr.

Στο site www.babyawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης και φωτογραφίες της βραδιάς.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts