Home HOMEFOOD Nηστίσιμο brunch στο Mercato για την Καθαρά Δευτέρα από τον chef Σπύρου Γεωργάκη.

Nηστίσιμο brunch στο Mercato για την Καθαρά Δευτέρα από τον chef Σπύρου Γεωργάκη.

by Businessmum.gr

Φέτος την Καθαρά Δευτέρα, οι επισκέπτες και οι διαμένοντες του Four Seasons AstirPalace Hotel Athens, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Mercato, στον 5ο όροφο του Nafsika, ένα ξεχωριστό brunch με νηστίσιμα πιάτα.
Το ειδικό μενού για την Καθαρά Δευτέρα επιμελήθηκε ο ταλαντούχος chef Σπύρος Γεωργάκης, καταφέροντας να «παντρέψει» αριστουργηματικά την υψηλή γαστρονομία με την παράδοση. Άλλωστε, το καθιερωμένο brunch του Mercato που πλέον αποτελεί αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια, είναι μια ιδανική ευκαιρία να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, απολαμβάνοντας ένα πληθωρικό μεσημεριανό γεύμα.


Στο πλούσιο
, νηστίσιμο brunch του Mercato την Καθαρά Δευτέρα θα βρείτε μεταξύ άλλων χειροποίητη λαγάνα, αφράτη ταραμοσαλάτα, στρείδια και premium θαλασσινά εδέσματα, φρέσκα ζυμαρικά με καραβίδες, ριζότο με γαρίδες και φυσικάπαραδοσιακά ντολμαδάκια.

Το special brunch του Mercato για την Καθαρά Δευτέρα 2023 θα σερβίρεται από τις 13:00 έως τις 16:30, για διαμένοντες του ξενοδοχείου και εξωτερικούς επισκέπτες.

Τιμή: 95€ ανά άτομο.
Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 210 890 1199.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts