Home WONDERLANDCULTURE “Ερωτόκριτος” και “Ταρτούφος” | Είδαμε τις 2 παιδικές παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

“Ερωτόκριτος” και “Ταρτούφος” | Είδαμε τις 2 παιδικές παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

“Το θέατρο ετυμολογικά προέρχεται από το ρήμα θεῶμαι, που σημαίνει βλέπω, παρατηρώ. Είναι η δραματική τέχνη που ακολουθεί ορισμένες συμβάσεις και αναπαριστά μπροστά σε κοινό μια σειρά γεγονότων με τη χρησιμοποίηση ανθρώπων (ηθοποιών) που μιλούν και δρουν. Είναι επίσης το κτίριο, η αίθουσα ή η κατασκευή που προορίζεται για θεατρικές παραστάσεις, κατά το λεξικό Τριανταφυλλίδη” διαβάζω στην Wikipedia.Ε, λοιπόν, εγώ σήμερα θα σας δώσω έναν διαφορετικό ορισμό!

Το θέατρο για εμένα είναι χρώματα· όλα τα χρώματα μαζί! Το θέατρο είναι μυρωδιές, είναι ένα τρυφερό άγγιγμα στον ώμο, είναι μία γλυκόπικρη γεύση, είναι μουσική…

Όταν κλείνεις τα μάτια σου ακούς και μαγεύεσαι, όταν κλείνεις τα αυτιά σου κοιτάς και χάνεσαι… Δεν μπορείς να αγγίξεις ούτε να μυρίσεις κανέναν αλλά – παραδεχτείτε το – όταν μια παράσταση σε κερδίζει σημαίνει πως έχει αιχμαλωτίσει κάθε σου αίσθηση! Δύο τέτοιες παραστάσεις, από αυτές που θα θυμάστε για πολύ καιρό αφότου τις δείτε, είναι αυτές τις οποίες θα αναφέρουμε σήμερα σε αυτό το αφιέρωμα!

Η αλήθεια είναι πως μου είναι πολύ δύσκολο να σας περιγράψω με λόγια αυτά τα δύο έργα· ίσως γιατί περισσότερο τα ένιωσα και λιγότερο τα “είδα”! Είναι ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ & ο ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ, που παίζονται ακόμη στην Παιδική – Εφηβική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου! Το αφιέρωμα στο θέατρο της Αναγέννησης με κλασικά έργα που διασκευάστηκαν για ‘μικρούς θεατές’ ξεκίνησε τον κύκλο του από τον ‘Έμπορο της Βενετίας’ που δυστυχώς δεν είχα τη χαρά να απολαύσω και συνεχίστηκε με τη συγκινητική επιτυχία του ‘Ερωτόκριτου‘ που έχει κερδίσει χιλιάδες θεατές πριν και μετά την έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας!

Προσωπικά, δεν είμαι από τους ανθρώπους που λάτρευα την ιστορία του Ερωτόκριτου ούτε τα τραγούδια του! Όσο για κι αν αγαπώ επίσης τα παιδικά βιβλία, στη συλλογή μας δεν υπήρχε σχετικός τίτλος εκτός από το μοναδικό Graphic Novel των εκδόσεων Polaris που επιμελήθηκαν οι Δημοσθένης Παπαμάρκος, Γιώργος Γούσης και Γιάννης Ράγκος! Τα ανίψια μου, από την άλλη, αγαπούσαν τη μουσική και ήξεραν να τραγουδούν το άσμα για αυτό και αποφασίσαμε για να χαρούν να παρακολουθήσουμε την παράσταση όλοι μαζί!

Το story γνωστό εν πολλοίς… Ο βασιλιάς της Αθήνας Ηράκλης μαζί με τη σύζυγό του αποκτούν ύστερα από πολλά χρόνια γάμου μια κόρη, την Αρετούσα. Αυτή την όμορφη βασιλοπούλα ερωτεύεται ο γιος του πιστού συμβούλου του βασιλιά, Ερωτόκριτος. Δεν μπορεί όμως να φανερώσει τον έρωτά του… Γι`αυτό τον λόγο πηγαίνει κάτω από το παράθυρό της τα βράδια και της τραγουδά. Η κοπέλα αρχίζει να ερωτεύεται τον άγνωστο τραγουδιστή που της κάνει καντάδα και από τότε ξεκινούν όλα τα ωραία μα και τα δύσκολα…

Πώς τώρα αυτή η έμμετρη μυθιστορία του Βιτσέτζου Κορνάρου σε κρητική διάλεκτο του 17ου αιώνα μεταμορφώνεται και γίνεται σύγχρονη, θα πρέπει να ρωτήσουμε την υπεύθυνη τόσο για τη διασκευή όσο και για τη σκηνοθεσία, Ελένη Βλάχου! Η ίδια χωρίς να χάσει την ευγένεια του πρωτότυπου κειμένου, ακολουθεί την ποίηση του Κορνάρου και όχι μόνο διασκευάζει την ιστορία μα επιμελείται και τους στίχους που θα απολαύσετε στα τραγούδια της παράστασης…

Αχ, αυτά τα τραγούδια! Σου ενσταλάζουν αγάπη και συμπόνια, και τρυφερότητα και γλύκα… Το έργο του Ηλία Βαμβακούση δεν το γνώριζα μα οφείλω να ομολογήσω πως δεν υπήρχε καλύτερη αφορμή για να το μάθω!! [Σσσσς, θα σας πω περισσότερα σε λίγο!]
Ας γυρίσουμε στον ‘Ερωτόκριτο’…

– Τι είναι όμως;;
– Μια ιστορία είναι. Μια ιστορία σαν αυτές που λέγονταν παλιά.

“Άκουσα να λένε πως κάποτε ένα κορίτσι αγάπησε ένα τραγούδι. Άκουσα πως το πιο μεγάλο μυστικό, κατάφερε και κρύφτηκε στο πιο μικρό συρτάρι. Άκουσα πως ο πιο καλός βασιλιάς του κόσμου έγινε ο πιο κακός. Πόλεμος άκουσα πως έγινε και ταραχή. Έγινε μάχη! Έγινε να ζωγραφιστεί σ’ ένα χαρτί η ίδια η αγάπη! Πως ο Ρωτόκριτος αγάπησε τόσο την Αρετούσα, πως τόσο πάλεψε γι’ αυτή, μα πως ως τώρα, άκουσα, κανείς δεν ξέρει αν βρέθηκαν μαζί.
Βρέθηκαν; Τα κατάφεραν; Ποιος ξέρει…
Η μοίρα άλλους ψηλά πετά κι άλλους στα βάθη φέρει…

Στον «Ερωτόκριτο» με αφορμή την ιστορία αγάπης δυο νέων, ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας μια ολόκληρη εποχή όπου κυριαρχούν μεγάλες αρετές, όπως η πίστη, η τιμή, η γενναιότητα αλλά και οι συμβάσεις, οι συγκρούσεις και τα στερεότυπα. Ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος που καθορίζεται τόσο από τη μοίρα όσο και από την τόλμη, το θάρρος και την ισχυρή θέληση των ανθρώπων…

Στη δική μας εκδοχή, θα χαμογελάσουμε με την ταπεινότητα των ηρώων, θα γελάσουμε με τις γκάφες τους, θα συγκινηθούμε με την επιμονή τους για όσα αγαπούν, για όσα θέλουν να πετύχουν. Θα ανακατέψουμε το τότε και το σήμερα, τη γλώσσα εκείνη με τη γλώσσα τη δική μας και όλα αυτά θα τα ταιριάξουμε με μουσική τόση όση έχει και η ίδια η ποίηση του Β. Κορνάρου και κάνει αυτή την ιστορία να ακούγεται στ’ αυτιά μας σαν τραγούδι!”

Και όλα αυτά που υπόσχονται, θα τα δείτε! Θα δείτε ευφάνταστα σκηνικά με μπαλκόνι που γίνεται μπουντρούμι· θα δείτε τους ηθοποιούς να αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού ρούχα τροποποιώντας μόνο τα γιλέκα τους· θα δείτε ασπίδες διαφορετικών σχημάτων και χρωμάτων να ενώνονται για να σχηματίσουν ένα άλογο· θα δείτε κονταρομαχία, θα δείτε πόλεμο δίχως ίχνος βίας μέσω χορογραφιών· και τι δε θα δείτε! Και τι δε θα θαυμάσετε… Τα θλιβερά μαντάτα δε θα είναι το τέλος της ιστορίας αυτής…

Δεν θέλετε να χάσετε το CD με τα τραγούδια και την πρόζα της παράστασης! BONUS: Η συμμετοχή της αγαπημένης Νατάσας Μποφίλιου σε 2 μουσικά κομμάτια

Ταυτότητα παράστασης:
Θεατρική διασκευή για παιδιά – Σκηνοθεσία: Ελένη Βλάχου
Μουσική σύνθεση – Μουσική διδασκαλία – Ζωντανή εκτέλεση: Ηλίας Βαμβακούσης
Σκηνικά: Θάλεια Μέλισσα
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Κινησιολογία – Χορογραφία: Βρισηίδα Σολωμού
Σχεδιασμός Φωτισμών: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Ειδικές κατασκευές – Props: Γιώργος Κωτσάκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Καπαμάς
Ζωγράφος σκηνικών: Αμαλία Θεοδωροπούλου
Ραφή κοστουμιών: Ευαγγελία Τσιούνη
Φωτογραφίες – Video: Πάτροκλος Σκαφίδας
Γραφιστικά: Γιάννης Στύλος
Κατασκευή Σκηνικού: Στέλιος Λαμπαδάριος
Υπεύθυνοι ήχου: Γιάννης Κολεβέντης – Γιώργος Κολεβέντης
Υπεύθυνος φωτισμών: Αργύρης Καλοπήτας
Βοηθός παραγωγής: Αρθούρος Ντόι
Βοηθός οργάνωσης παραγωγής: Πόπη Τζινευράκη
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Μυρτώ Απαλοπούλου
Οργάνωση Παραγωγής: Εύη Κουρεμένου
Παραγωγή: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Διανομή (αλφαβητικά): Αργυρώ Ανανιάδου, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας, Στέλιος Θεοδώρου-Γκλίναβος, Δημήτρης Μηλιώτης, Αλέξανδρος Σιάτρας, Χαρά Τζόκα. | Μουσικός επί σκηνής: Ηλίας Βαμβακούσης

Παραστάσεις:
Σάββατο 19/3 στις 16.00
Σάββατο 2/4 στις 16.00
Σάββατο 9/4 στις 16.00
Σάββατο 9/4 στις 18.00

Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalgyalino-mousiko-theatro/erotokritos-paidiki-skini/


Κι από τον ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ περνάμε στον Ταρτούφο του Μολιέρου… Δε γινόταν να μην παρακολουθήσουμε ΚΑΙ αυτή την παράσταση! Όταν έδειξα στα παιδιά το teaser και τους είπα πως θα παίζουν οι ηθοποιοί που έπαιζαν και στον Ερωτόκριτο, δε χρειαζόταν τίποτα παραπάνω! Δεν ξέρω πώς, μα ήμουν επίσης σίγουρη, πώς θα υπήρχε και τώρα μουσικό cd να προμηθευτούμε και πράγματι οι μελωδίες του Ηλία Βαμβακούση συνεχίζουν να ηχούν στο ελατοδάσος του Μαινάλου, κάθε φορά που μπαίνουμε στο αμάξι μας…

Ο Μολιέρος (Molière, Μολιέρ, πραγματικό όνομα: Jean-Baptiste Poquelin, Ζαν-Μπατίστ Ποκλέν, Παρίσι, 15 Ιανουαρίου 1622 – Παρίσι, 17 Φεβρουαρίου 1673) ήταν Γάλλος θεατρικός συγγραφέας και ηθοποιός, ο οποίος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους δασκάλους της κωμωδίας στη δυτική λογοτεχνία. Οι Γάλλοι τον θεωρούν ως τον καλύτερο κλασικό ποιητή τους, ενώ για πολλούς είναι και ο καλύτερος Γάλλος λογοτέχνης. Μπόρεσε και έφερε την κωμωδία σε ίση θέση με την τραγωδία, και αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμά του. Ανήκε στο καλλιτεχνικό κίνημα του κλασικισμού.

Ποιος είναι όμως ο Ταρτούφος; Ένας υποκριτής; Ένας “ψεύτης με περικεφαλαία”; Κάποιοι θα τον πιστέψουν, κάποιοι όχι. Κάποιοι θα τον αγαπήσουν, κάποιοι θα τον μισήσουν…

– Ταρτούφος! Τι υπέροχος, άρχοντα να τον πείτε! Όλα θα πάνε μια χαρά, αν τον αποδεχτείτε!

– Ψευτοκαλός, ψευτοπιστός, αισχρός, υποκριτής!

– Άγιος είναι, ενάρετος! Πρόσεξε τι θα πεις! Αυτός το δρόμο τον καλό να σας δείξει πασχίζει!

– Μα εκείνος απ’ το δρόμο αυτό συνέχεια ξεστρατίζει!

“Κι εμείς φορώντας κοστούμια όλο εκπλήξεις, πηδώντας από καρέκλα σε καρέκλα, παίζοντας κρυφτό πάνω σε ένα τεράστιο τραπέζι, τραγουδώντας παρέα με μουσικές βγαλμένες από τα γαλλικά Σαλόν και τις βασιλικές αυλές, θα φτάσουμε ως το τέλος αυτής της ιστορίας, ελπίζοντας πως η αλήθεια -όποια κι αν είναι- θα βρει για άλλη μια φορά το δρόμο της και θα φανερωθεί.”

Περιττό να πω πως τα παιδιά ξετρελάθηκαν με τον ψευτοκαλό, ψευτοπιστό, αισχρό υποκριτή Ταρτούφο και γέλασαν πολύ (ίσως όχι για τον ίδιο λόγο με εμένα!) όταν ο ίδιος εμφανίστηκε να χορεύει στη σκηνή και το σαλόνι φορώντας headphones. Σε σχετική μου ερώτηση, μέρες μετά, αναφορικά με το ποιος ήταν πιο ‘λάθος’ σε αυτή την ιστορία (ο πατέρας της οικογένειας ή ο Ταρτούφος) μου απάντησαν δίχως δεύτερη σκέψη: Ο Ταρτούφος! Αυτός ήταν που κορόιδευε!
“Πώς να κρυφτείς απ’τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα!”

Ευρηματικότητα στα σκηνικά με props (ένα τηλέφωνο βγαίνει από τον τοίχο) και αντικείμενα που ‘πέφτουν’ εξ ουρανού, έξυπνα κοστούμια με πομπώδη κάτω μέρη και μπλούζες με τα ονόματα των χαρακτήρων για να γίνουν πιο οικείοι στους θεατές, μακιγιάζ που αιχμαλωτίζει το βλέμμα των παιδιών και τα κάνει να αναρωτιούνται “Γιατί είναι έτσι βαμμένοι, μαμά;”, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά της παράστασης που θα θυμάστε σαν τελειώσει!

Τα 8 +1 άτομα επί σκηνής δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους! Οι 8 θα σας κάνουν να γελάσετε, να προβληματιστείτε και να συγκινηθείτε με τα καμώματά τους ενώ ο +1, ο εξαιρετικός Ηλίας Βαμβακούσης θα σας μαγέψει με τη μουσική και θεατρική – ναι!θεατρική – ερμηνεία του!

Δεν είναι μόνο ότι χάρις σε εκείνον απολαμβάνουμε επί σκηνής, ζωντανά μουσικά κομμάτια… Είναι ότι το πρόσωπό του και όλο του το είναι ενσαρκώνουν ένα μέρος του συνόλου! Δημιουργός με ‘Δ’ κεφαλαίο, συνέθεσε πρωτότυπη μουσική και διασκεύασε γνωστά κομμάτια ώστε να φέρει πιο κοντά στο σήμερα τα αναγεννησιακά αυτά έργα! Είναι τόσο όμορφο να γίνεσαι κοινωνός τέχνης και όλοι οι συντελεστές – συμπεριλαμβανομένου του Ηλία Βαμβακούση – σε τραβούν από το χέρι για να κάνουν ακριβώς αυτό· να σου επικοινωνήσουν μία ιστορία με τον πιο ποιοτικό τρόπο που υπάρχει!

Ταυτότητα παράστασης
Διασκευή για παιδιά – Σκηνοθεσία: Ελένη Βλάχου
Μουσική σύνθεση – Μουσική διδασκαλία – Ζωντανή εκτέλεση: Ηλίας Βαμβακούσης
Σκηνικά: Θάλεια Μέλισσα
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Σχεδιασμός φωτισμών: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Κινησιολογία – Χορογραφία: Βρισηίδα Σολωμού
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Ψυλλάς
Ειδικές κατασκευές με φως: Γιώργος Κωτσάκος
Κατασκευή σκηνικού: Στέλιος Λαμπαδάριος
Ραφή Κοστουμιών: Ευαγγελία Τσιούνη
Φωτογραφίες – Βίντεο: Πάτροκλος Σκαφίδας
Γραφιστικά: Γιάννης Στύλος
Υπεύθυνος φωτισμών: Αργύρης Καλοπήτας
Υπεύθυνοι ήχου: Γιάννης Κολεβέντης, Γιώργος Κολεβέντης
Βοηθός οργάνωσης παραγωγής: Πόπη Τζινευράκη
Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Μυρτώ Απαλοπούλου
Διεύθυνση – Οργάνωση παραγωγής: Εύη Κουρεμένου

ΔΙΑΝΟΜΗ (αλφαβητικά): Αργυρώ Ανανιάδου, Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας, Φώτης Κουτρουβίδης, Γιώργος Ματζιάρης, Δημήτρης Μηλιώτης, Μελισσάνθη Ρεγκούκου, Αλέξανδρος Σιάτρας, Χαρά Τζόκα|Μουσικός επί σκηνής: Ηλίας Βαμβακούσης

Παραστάσεις:
Κυριακή 20/3 στις 11.30 και 15.00
Κυριακή 27/3 στις 11.30 και 15.00
Κυριακή 03/04 στις 11.30 και 15.00
Κυριακή 10/04 στις 11.30 και 15.00
Κυριακή 17/04 στις 11.30 και 15.00

Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/theater/festivaltartoufos/

Ξέρω πως καμία από τις δύο παραστάσεις δε χρειάζεται τη δική μου εύφημη μνεία, μα ήθελα να εξομολογηθώ κάτι που σκέφτηκα μετά τον Ερωτόκριτο και το επιβεβαίωσε περίτρανα και ο Ταρτούφος! Χωρίς να έχω πρότερη επικοινωνία με τη σκηνοθέτη Ελένη Βλάχου, ένιωσα την ανάγκη να της στείλω ένα μήνυμα και να την ευχαριστήσω για τη συγκλονιστική παράσταση! Θυμάμαι τότε της εξέφρασα το θαυμασμό μου και θυμάμαι χαρακτηριστικά της έγραψα: “Συγκινήθηκα απίστευτα στο τέλος, δεν μπορώ όμως να εκφράσω με λόγια γιατί… Ίσως μου είχε λείψει αφόρητα το θέατρο και ο τρόπος που γιατρεύει!!! Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας… Παρακαλώ, μεταφέρετε τις ευχές μου σε όλους τους ηθοποιούς αλλά και τον κύριο Βαμβακούση για τις πολύ ξεχωριστές, αισθαντικές μελωδίες του!!”

Ένιωθα πως το χειροκρότημα δεν μπορούσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου για ό,τι είχα μόλις παρακολουθήσει! Μπορεί και οι δύο αυτές παραστάσεις να χαρακτηρίζονται παιδικές αλλά εγώ τις χρειαζόμουν πολύ περισσότερο από τα παιδιά μου! Χρειαζόμουν να ακούσω πως…

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ: “Γι’αυτό όποιος είναι φρόνιμος, δε θα χαθεί στα πάθη, γιατί τριαντάφυλλο όμορφο γεννιέται μέσα στ’ αγκάθι, και όποιος δύσκολα περνά του λέμε να αντέχει, μη χάνεται στον κίνδυνο, πάντα ελπίδα να έχει!”
ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ: “Υπάρχουν άνθρωποι καλοί μα δε φωνάζουν, σωπαίνει η καλοσύνη τους στα βάθη της ψυχής, χρειάζεται να ψάξεις καλά για να τη βρεις, άνοιξε τα μάτια σου και καθαρά θα δεις!”

Η επικοινωνία μας με την Ελένη Βλάχου (που οι πιο διαβασμένοι θα θυμάστε πως έχει συγγράψει σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Δαλαμάγκα τη “ΦΑΡΦΑΝΕΛΑ” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη, σε εικονογράφηση Σοφίας Γαλή), συνεχίζει να κρατεί καλά καθότι την απόλαυσα και σαν ηθοποιό, αυτή τη φορά, σε μία άλλη εμβληματική παράσταση της σεζόν, για την οποία θα σας μιλήσω πολύ σύντομα!! Με πολλή χαρά δέχτηκε να με βοηθήσει στο παρόν άρθρο ζητώντας από τους ηθοποιούς να δώσουν μία λέξη ο καθένας για τα έργα που πρωταγωνιστούν! Αφού τους ευχαριστήσω βαθιά για την προθυμία τους και για όσα απλόχερα μας χάρισαν μέσα από τις ερμηνείες τους, σας αποχαιρετώ με τα δικά τους λόγια, όπως τους πρέπει…

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
Δημήτρης Μηλιώτης (Πεζόστρατος) : ΑΦΟΣΙΩΣΗ
Στέλιος Θεοδώρου Γκλίναβος (Ερωτόκριτος): ΑΝΑ(Σ)ΤΑΣΗ
Κων/νος Δαλαμάγκας (Πολύδωρος): ΠΙΣΤΗ
Κων/νος Γεωργαλής (Ποιητής): ΤΑΞΙΔΙ
Αλέξανδρος Σιάτρας (Βασιλιάς): ΕΛΠΙΔΑ
Αργυρώ Ανανιάδου (Φροσύνη): ΕΛΠΙΔΑ
Χαρά Τζόκα (Αρετούσα): ΕΛΠΙΔΑ

ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ
Δημήτρης Μηλιώτης (Οργκόν) : ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ
Φώτης Κουτρουβίδης (Βαλέριος): ΠΙΣΤΗ
Κων/νος Δαλαμάγκας (Ταρτούφος): ΑΠΟΔΟΧΗ
Μελισσάνθη Ρεγκούκου (Μαριάννα): ΕΛΠΙΔΑ
Αλέξανδρος Σιάτρας (Κλέανθης): ΑΛΗΘΕΙΑ
Αργυρώ Ανανιάδου (Ελμίρα): ΠΙΣΤΗ
Χαρά Τζόκα (Ντορίν): ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ
Γιώργος Ματζιάρης (Δάμις): ΜΑΖΙ

Εγώ θα προσθέσω ακόμη μία λέξη για τις δύο παραστάσεις μα και για όλους τους συντελεστές!
Η Θ Ο Σ

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Λεωφόρος Συγγρού 143, Αθήνα, T.K. 17121, Τηλέφωνο: 2109315600
Email: info@gialino.gr (Πραγματοποιούνται πρωινές παραστάσεις για σχολεία κατόπιν συνεννόησης)

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ
Οι ενήλικοι θεατές εισέρχονται στο θέατρο κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ. Αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας για πιστοποίηση ενός εκ των παραπάνω. Οι ανήλικοι θεατές 4 – 17 ετών προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε εναλλακτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ. Για παιδιά μικρότερα των 4 ετών δεν απαιτείται self-test. Τα σχετικά πιστοποιητικά επιδεικνύονται εκτυπωμένα ή ηλεκτρονικά και θα σαρώνονται στην είσοδο μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής από το προσωπικό του θεάτρου.

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts