Home EDITORIAL ΑΦΙΕΡΩΜΑ “BUSINESSMUMS’ EASTER STORIES” | Ευσταθία Τζόβα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “BUSINESSMUMS’ EASTER STORIES” | Ευσταθία Τζόβα

by Businessmum.gr

Τι περιμένουμε από το φετινό Πάσχα και πόσο διαφορετικό ευελπιστούμε να είναι; Ποιες παιδικές αναμνήσεις μάς έχουν καθορίσει και ποιες θέλουμε να δημιουργήσουμε στα δικά μας παιδιά; Πώς νιώθει μια businessmum αυτές τις ημέρες, και τι εύχεται μέσα από την ψυχή της; Με όλες αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μας, δημιουργήσαμε ένα πασχαλινό editorial και ζητήσαμε την προσωπική οπτική από δυναμικές και αεικίνητες εργαζόμενες μαμάδες που “ακολουθούμε” και θαυμάζουμε καθεμιά ξεχωριστά!   

ΑΦΙΕΡΩΜΑ “BUSINESSMUMS’ EASTER STORIES” | Ευσταθία Τζόβα

Η Ευσταθία Τζόβα, Founder & Owner των @agg.kidsclothing, @honsclothing και @coop.ceramics, αυτοπροσδιορίζεται ως σύζυγος, μαμά δύο παιδιών, και ανήσυχο πνεύμα. Αγαπά πολύ το σχέδιο μόδας και ασχολείται αποκλειστικά με τα ρούχα, με την προοπτική να δημιουργήσει τη δική της συλλογή, ενώ σύντομα ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στον Γέρακα!


1. Κλείνεις τα μάτια, παίρνεις βαθιά ανάσα και συναντάς την Ευσταθία, μικρή.
Πάσχα… Τι εικόνα βλέπεις;

Τα περισσότερα Πάσχα τα πέρασα στην Αθήνα και γενικά μπορώ να πω πως είμαι παιδί των Χριστουγέννων! Θυμάμαι όμως κάποια Πάσχα στο χωριό της μητέρας μου στις Καρυές, Σπάρτη, και ήταν όμορφα! Άνοιξη, λουλούδια, μυρωδιές από φαγητά, χαιρετούρες με τους συγχωριανούς και φαγητό πολύ..! Χορός πάντα..! Έκτοτε έχω αγαπήσει πολύ και τα Πάσχα που κάνω στην Εύβοια στο χωριό του συζύγου μου και θεωρώ πως οι διακοπές του Πάσχα είναι για να λείπεις από την Αθήνα γενικά!

2. Τι περιμένεις από το φετινό Πάσχα; Πόσο διαφορετικό ευελπιστείς να είναι από τα προηγούμενα, και τι θα κουβαλάει μέσα του από τις δύο τελευταίες χρονιές;

Το φετινό Πάσχα είμαστε στην αναμονή για το άνοιγμα του πρώτου μας καταστήματος στο Γέρακα, HÄC, το οποίο θα περιλαμβάνει γυναικεία και παιδικά προϊόντα καθώς και είδη σπιτιού, οπότε είναι πολύ ρευστό! Περιμένω απλά να ανοίξουν οι πόρτες του!

3. Ανάσταση για σένα είναι… 

Ανάσταση για εμένα είναι η επίτευξη των στόχων που έχω θέσει εγώ στον εαυτό μου!

4. Αν αποδεχτούμε ότι η νηστεία είναι η αποχή από τις απολαύσεις, ποιες από αυτές μπορείς να στερηθείς χωρίς δεύτερη σκέψη;

Γενικά αν πάρω απόφαση να πειθαρχήσω, μπορώ να στερηθώ τα πάντα! Το θέμα είναι να πάρω την απόφαση..! Αλλά πάντα νηστεύω το Πάσχα..!

5. Η καλύτερη στιγμή σου από τις διακοπές του Πάσχα είναι όταν…

Γενικά όταν ήμουν πιο μικρή συνήθιζα να στολίσω τον Επιτάφιο και είναι κάτι που αγαπώ πολύ!

6. Αν έβαζες στη βαλίτσα των πασχαλινών διακοπών, μόνο 5 items, τι θα επέλεγες;

Πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να απαντήσω αυτή την ερώτηση! Πέντε;! Δύσκολο πολύ! Νιώθω πάντα πολύ ασφαλής όταν έχω jeans μαζί μου, αθλητικά σίγουρα, ένα floral φόρεμα, ένα σακάκι και πέδιλα!

7. Παραδόσεις/έθιμα που έχεις διατηρήσει από τη μαμά ή τη γιαγιά σου.

Νομίζω λίγο πολύ τα έθιμα που έχουμε όλοι κρατήσει από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας! Βάψιμο αυγών, τσουρέκια, πασχαλινά κουλουράκια!

8. Δυναμική, πολυπράγμων, αεικίνητη! Πόσο εφικτό είναι να κάνεις detox από τη δουλειά για λίγες μέρες;

Δεν θυμάμαι πότε ήταν τελευταία φορά που το έκανα αυτό… Η αλήθεια είναι πως πάντα συνδυάζω διακοπές μαζί με δουλειά! Προσπαθώ όμως να χαλαρώνω κάποιες ώρες αφού έχω ολοκληρώσει τη δουλειά!

9. Αν αντί για «Καλό Πάσχα», ήθελες να ευχηθείς για κάτι που καίει την ψυχή σου αυτή τη στιγμή, ποια ευχή θα έδινες;

Μία ευχή είναι λίγο… Τρέχουν τόσα πράγματα στη ζωή μου για τα οποία θέλω να ευχηθώ κάτι καλό… Από τα παιδιά μου, την υγεία του πατέρα μου, την υγεία όλων μας, τα επαγγελματικά… Είναι τόσες πολλές ευχές που χρειάζομαι…! Πού να την πρωτοδώσω..!

Photo credits: @efstathiatzv

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts