fbpx
Home FAMILY & HOME #Cooking Class #12_February21 | Τρούφες σοκολάτας με 4 υλικά

#Cooking Class #12_February21 | Τρούφες σοκολάτας με 4 υλικά

by Business Mum

#Cooking Class 12_February_21

Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε :

Για το σερβίρισμα

  • κανέλα
  • ανθό αλατιού

Εκτέλεση

  • Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα ταψί 18×18 εκ. και καλύπτουμε με λαδόκολλα τον πάτο και τα τοιχώματά του. 
  • Βάζουμε σε ένα πυρίμαχο μπολ το ζαχαρούχο γάλα, τη σοκολάτα γάλακτος κομμένη σε κομμάτια, την κανέλα και το εκχύλισμα βανίλιας. 
  • Μεταφέρουμε το μπολ πάνω από ένα μπεν μαρί και αφήνουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. 
  • Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο παχύρευστο μείγμα. 
  • Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και αφήνουμε για 4-6 ώρες στο ψυγείο να σφίξει. 
  • Αφαιρούμε από το ψυγείο, αναποδογυρίζουμε το ταψί στον πάγκο εργασίας και αφαιρούμε με προσοχή τη λαδόκολλα. 
  • Κόβουμε σε μικρά κομμάτια, πασπαλίζουμε με ανθό αλατιού και κανέλα, και σερβίρουμε. 

 

Related Posts

Leave a Comment