Home BEAUTIFUL YOUBEAUTY Hydrabio | To 1o προστατευτικό spray νερού με αντηλιακή προστασία από την ΒIODERMA

Hydrabio | To 1o προστατευτικό spray νερού με αντηλιακή προστασία από την ΒIODERMA

by Businessmum.gr

Τόσο ευαίσθητο όσο και ισχυρό, το δέρμα μας εξελίσσεται και μας προστατεύει. Αντιστέκεται στον ξηρό αέρα και τον καυτό ήλιο ενώ επιδιορθώνει τις πληγές μας. Αισθάνεται τα συναισθήματά μας και τα οφέλη του ήλιου. Είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας, ο προστάτης του σώματός μας.

Στη Bioderma, το δέρμα είναι το πάθος μας, η εμπειρία μας, το μοντέλο μας. Παρατηρώντας τη βιολογία του δέρματος και αναλύοντας την φυσική του λειτουργία, βρήκαμε την έμπνευση για τη δημιουργία δερματολογικής φροντίδας του δέρματος που επαναφέρει την φυσική του ισορροπία για ενίσχυσή.

 Το ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ ενέπνευσε BIODERMA να βρει βιολογικές λύσεις για να διατηρήσει την υγεία και την ομορφιά του δέρματός μας με τρόπο που διαρκεί.

Hydrabio: To 1o  προστατευτικό spray νερού με αντηλιακή προστασία

  •  προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, δρα ενάντια στις ακτίνες UV.
  • Χαρίζει έντονη ενυδάτωση.
  •  Τελειοποιεί το μακιγιάζ

Με το νερό micellaire, η BIODERMA δημιούργησε μια νέα κατηγορία του νερού που έχει καταστεί απαραίτητη. Το Μάιο του 2015, η Bioderma ξεκινά την επανάσταση στο νερό για άλλη μια φορά με τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας: Προστατευτικά Spray ενυδάτωσης.

Παρατηρώντας τους φυσικούς μηχανισμούς των λειτουργιών του δέρματος, τα εργαστήρια της BIODERMA δημιούργησαν μια νέα γενιά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας ικανή να εξασφαλίζει τη βέλτιστη ενυδάτωση, και πολλά άλλα …

Για πρώτη φορά, αντηλιακή προστασία σε συνδυασμό με ένα αντι-οξειδωτικό σύμπλοκο ενσωματωμένο σε νερό για βαθιά ενυδάτωση. Αυτή η καινοτομία της σύνθεσης καθιστά το Hydrabio Eau de soin SPF30 30 το μοναδικό spray που δρα στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, προστατεύοντας το δέρμα από την αφυδάτωση, ακτίνες UV και τις ελεύθερες ρίζες σε καθημερινή βάση.

Χάρη στη σύνθεσή του και το αποκλειστικό σύστημα ψεκασμού, αυτή η νέα on-the-go καινοτομία περιποίησης καθιερώνει μια πρωτότυπη αντιγηραντική ενυδάτωση που μπορεί να ψεκαστεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ χωρίς να εξαπλώνεται.

Κάθε μέρα, το άγχος, οι κακές καιρικές συνθήκες, η ρύπανση, η κούραση, το κάπνισμα και ο λανθασμένος ή υπερβολικός καθαρισμός είναι παράγοντες που αλλοιώνουν την ακεραιότητα του υδρολιπιδικού φιλμ, ενθαρρύνοντας το νερό να εξατμιστεί, οδηγώντας σε αφυδάτωση. Επιπλέον, οι ακτίνες UV επιβαρύνουν συνεχώς την επιδερμίδα.

Αυτός είναι ο λόγος που τα εργαστήρια της BIODERMA δημιούργησαν την Hydrabio Eau de soin SPF 30. Μια ισχυρή ενυδατική κρέμα σε συνδυασμό με την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και της προστασίας SPF 30.Μια ισχυρή ενυδατική που συνδυάζει δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και δείκτη προστασίας SPF 30 UV που βελτιστοποιεί τις συστάσεις για εφαρμογή του αντηλιακού κάθε δύο ώρες.

Το 1ο προστατευτικό spray νερού με SPF 30 μπορεί να ψεκαστεί στο πρόσωπο και το ντεκολτέ όσο συχνά απαιτείται. Μια επαναστατική φόρμουλα και ένα καινοτόμο βήμα περιποίησης που διασφαλίζει την ενισχυμένη ενυδάτωση και προστασία, βελτιστοποιώντας την πρόληψη ενάντια στην πρόωρη γήρανση.

page7image8920

Hydrabio Eau de soin SPF 30

Η περιποίηση Hydrabio

Το πρωί, ψεκάστε Hydrabio Eau de soin SPF 30 σαν φινίρισμα μετά το make-up. κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να ψεκαστεί στο πρόσωπο και το ντεκολτέ ανά πάσα στιγμή για να ενυδατώσουν και προστατέψουν το δέρμα με μια μόνο κίνηση!

Άμεση ενυδατωμένη, αναζωογονημένη, με απαλή και προστατευμένη επιδερμίδα. οι γραμμές αφυδάτωσης λειαίνονται και η επιδερμίδα ενυδατώνεται εντατικά και προστατεύεται.

Πώς χρησιμοποιείται ;

Ανακινήστε καλά ώστε να αναμειχθούν τα αντηλιακά φίλτρα με το νερό. Τέσσερις ψεκασμοί αρκούν για την πλήρη προστασία του προσώπου και του ντεκολτέ ενώ δεν χρειάζεται καμία επάλειψη. Ψεκάστε σε απόσταση είκοσι εκατοστών από το πρόσωπο και αφήστε το να στεγνώσει είκοσι δευτερόλεπτα κάθε φορά.

page7image8920

 

1. SPF 30 σε μορφή ενυδατικού spray

Με το Hydrabio Eau de soin SPF 30, τα εργαστήρια της BIODERMA έχουν δημιουργήσει μια κατοχυρωμένη σύνθεση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: για πρώτη φορά, αντηλιακά φίλτρα ενσωματώνονται στο νερό, δημιουργώντας μια μοναδική υφή που δεν απαιτεί επάλειψη και είναι εντελώς αόρατη στο δέρμα, ακόμη και πάνω από το make-up.

Το εργαστήριο της BIODERMA συνδύαζει δύο υδρόφιλα αντηλιακά, που επιλέγονται για υδατοδιαλυτά τους χαρακτηριστικά και τη διαφάνειά τους. Η εξαιρετικά ακριβής δοσολογία αυτών των φίλτρων, αναμειγμένη με ειδικούς παράγοντες υφής, εξασφαλίζει άψογο τελείωμα που δεν κολλάει ενώ είναι εξαιρετικά άνετο και αόρατο στο δέρμα.

Για να μεγιστοποιηθεί η δυναμική δράσης των φίλτρων UV και να δημιουργηθεί ένα ευρύ φάσμα προστασίας από τη ζημιά του ήλιου, η BIODERMA πρόσθεσε το μοναδικό της σύμπλεγμα Cellular Bioprotection® που αποτελεί την τεχνογνωσία και αντηλιακή προστασία της Bioderma στην σειρά Photoderm. Μιμούμενη το δέρμα, αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιολογική προστασία διεγείρει την φυσική κυτταρική άμυνα ενισχύοντας έτσι τη φυσική ικανότητα του δέρματος για προστασία.

Με βελτιωμένη προστασία από UV, το δέρμα είναι λιγότερο εκτεθειμένη στον ήλιο που προκαλεί την πρόωρη γήρανση.

2. Επιτέλους, ένα νερό βαθειάς ενυδάτωσης.

Σχεδιασμένο χρησιμοποιώντας υψηλής καθαρότητας νερού, το Hydrabio Eau de Soin είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικά μόρια. Επωφελούμενο από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας AQUAGENIUM® που συνδυάζει εκχύλισμα σπόρων μήλου για την τόνωση της κυκλοφορίας του νερού, με τη βιταμίνη PP της οποίας η δράση των λιπιδίων αναπληρώνει το νερού επιτρέπει να διατηρεί την ενυδάτωση κι επιβραδύνει την απώλεια νερού. Επίσης, περιέχει γλυκερίνη και παράγοντες υφής που επιλέχθηκαν για να αυξήσουν την ενυδατική δύναμη της σύνθεσης παρέχοντας παράλληλα μια μοναδική αίσθηση άνεσης.

AQUAGENIUM®: η αποδεδειγμένη πατέντα, υπογραφή της σειράς Hydrabio.

οι τρεις μηχανισμοί συντήρησης της ενυδάτωσης του δέρματος είναι οι εξής:

  • Διεγείροντας την κυκλοφορία και τη διάχυση του νερού από το χόριο μέσω ακουαπορινών, ενυδατώνονται τα φυσικά κανάλια του δέρματος
  • Συγκράτηση του νερού στην επιδερμίδα χάρη στους NMF (φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες).
  • Περιορισμός της ανεπαίσθητης απώλειας του νερού από την τόνωση της σύνθεσης μεταξύ κερατινοκυττάρων και λιπιδίων: αυτό αποτελεί το υδρολιπιδικό φιλμ και αποτρέπει την απώλεια νερού μέσω της κεράτινης στιβάδας.

page10image10256

Ανεπτυγμένο από τα εργαστήρια της BIODERMA, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας AQUAGENIUM® διεγείρει τη σύνθεση των ακουαπορίνων και των λιπιδίων μεταξύ των κερατινοκύτταρων, επιτρέποντας στους παράγοντες NMF να διαδραματίσουν το ρόλο τους τέλεια. Με τη μίμηση της ενυδατικής δράσης του δέρματος, η πατέντα AQUAGENIUM® αποκαθιστά τη λειτουργική ικανότητα του, επιτρέποντας τη συνεχή βέλτιστη ενυδάτωση.

Συνεχώς ενυδατωμένο, το δέρμα είναι πιο ισχυρό, πιο ανθεκτικό και λαμπερό και πάλι.

3. Αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία 

Για να εξασφαλιστεί η ειδική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας το οξειδωτικό στρες και προστατεύοντας τη λειτουργία των κυττάρων, Hydrabio Eau de Soin με δείκτη προστασίας SPF 30 βοηθούμενη από την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε.

Προστατευμένο από το οξειδωτικό στρες, το δέρμα παραμένει πιο νεανικό.

page7image8920

4. Μια τεχνική διάχυσης για νέες αισθήσεις 

Όταν ψεκάζεται στο δέρμα, το Hydrabio Eau de soin SPF 30 χαρίζει απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς. Εισάγει μια καταπληκτική αίσθηση που η επιδερμίδα δεν έχει αισθανθεί ποτέ ξανά.

Μια πρακτική αντλία ψεκασμού

Επιλέχθηκε από το εργαστήριο της BIODERMA, η αντλία είναι μοντέλο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην αρωματοποιία. Χαρακτηριστικό της είναι ότι παράγει έναν σχεδόν ανεπαίσθητο ψεκασμό, επιτρέποντας ένα πέπλο υφής ώστε να εγκατασταθούν στο δέρμα. Αυτή η ειδική αντλία βοηθά να δημιουργηθεί μια αόρατη προστασία για όλη την ημέρα. Ένα τέλειο φινίρισμα make-up.

Χάρη στο εξαιρετικό σύστημα ψεκασμού, η Hydrabio είναι σε θέση να τελειοποιήσει το make-up: κατά την εφαρμογή με το Eau de Soin, οι χρωστικές ουσίες εφαρμόζονται χωρίς να αραιώνουν. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το make-up προκειμένου να βάλετε την συνηθισμένη προστασία σας. Η σύνθεση δεν λεκιάζει τα ρούχα.

Δοκιμάστε το και δείτε το δέρμα μας και πάλι ενυδατωμένο και λαμπερό.

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts