Home LIFE VIEW Μια δυναμική και αληθινή γυναίκα δεν γίνεται «αντίγραφο κανενός»… Δημιουργεί τον δικό της «δρόμο» και τους δικούς της κανόνες!

Μια δυναμική και αληθινή γυναίκα δεν γίνεται «αντίγραφο κανενός»… Δημιουργεί τον δικό της «δρόμο» και τους δικούς της κανόνες!

Μια δυναμική γυναίκα αντέχει πολλά αλλά ανέχεται λίγα!

Η δυναμική γυναίκα δεν φοβάται να πει αυτό που αισθάνεται. Έχει εμπιστοσύνη στα συναισθήματα του εαυτού της και είναι συναισθηματικά ανεξάρτητη. Είναι εκείνη που δεν εξαρτάται από τους ανθρώπους είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο! Η γυναίκα που ξέρει τι θέλει, έχει δυναμισμό και μια ισχυρή προσωπικότητα που «σπάει» κάθε τοίχο και «ισοπεδώνει» όποιον σταθεί εμπόδιο στα σχέδια και στη ζωή της. Αναζητάει συνεχώς ευκαιρίες για να εξελιχθεί και είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από αυτό που έχει ήδη σχεδιάσει. Κάνει σταθερά βήματα και σιγά σιγά οδηγείται στην επιτυχία και στην ολοκλήρωση των στόχων της.   

Ένα άτομο που ακούει στο όνομα «γυναίκα» και διαθέτει έναν δυναμικό χαρακτήρα, γνωρίζει ότι έχει «χρέος» ως προς τον εαυτό της να του φέρεται καλά και μετά να δίνει βάση στον κοινωνικό της περίγυρο. Γνωρίζει πολύ καλά το ποια είναι και τι αξίζει, έχει εμπιστοσύνη στην κρίση της και έχει μάθει να αγαπάει την ίδια της την ύπαρξη κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο. Να ξέρεις ότι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα μιας δυνατής γυναίκας είναι ότι δεν μειώνει ποτέ τον εαυτό της και τον έχει τόσο ψηλά, χωρίς ίχνος αλαζονείας παρά μόνο υπερηφάνεια για ό,τι έχει καταφέρει.

Επίσης, κάτι ακόμη που χαρακτηρίζει την δυναμική γυναίκα είναι ότι ξέρει να απομακρύνεται από τοξικούς ανθρώπους και από όσους χαλάνε τον ψυχικό της κόσμο. Αποφεύγει αυτό το είδος των ανθρώπων, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να ασκούν κριτική και να ζηλεύουν τόσο τη δική της ζωή όσο και των άλλων. Δεν βασίζεται στη γνώμη των άλλων ούτε στις αρνητικές σκέψεις που κάνουν οι άλλοι για την ίδια. Χαρακτηριστικό μιας αληθινής και δυναμικής γυναίκας είναι ότι μπορεί να συγχωρέσει αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσει ποιος τη βοήθησε και ποιος βρέθηκε απέναντί της. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει καθετί προκύψει στο πέρασμά της και να βάλει σε ισχύ όλες τις δυνάμεις της, ώστε να επιλυθεί επί του θέματος.

Μία έξυπνη γυναίκα είναι σαν μία ενοχλητική αλήθεια!

Σκληρό να τη δεχτείς… Δύσκολο να την ξεχάσεις

Να ξέρεις ότι μια δυναμική γυναίκα έχει αποδεχτεί τα ελαττώματά της, προσπαθεί να έχει μια πιο σφαιρική εικόνα των πραγμάτων με κινητήρια δύναμη την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση στον εαυτό της. Δύσκολα μπορεί κάποιος να της επιβληθεί και έχει σχεδόν πάντα τεκμηριωμένες απόψεις. Μπορεί να δεις και την ευάλωτη πλευρά της, εάν η ίδια στο επιτρέψει, αλλά αν παρατηρήσει ότι πας να την εκμεταλλευτείς, σε «ισοπεδώνει» χωρίς φυσικά να χάσει τους τρόπους, τις προσωπικές της αξίες και την ευγένειά της.

Μια γυναίκα που την χαρακτηρίζει ο δυναμισμός, είναι αποφασιστική, συνδυάζει τις γνώσεις της με το έξυπνο χιούμορ και αφήνει το δικό της στίγμα σε κάθε διαπροσωπική σχέση που αναπτύσσει με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Να θυμάσαι… Είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς, και μην ξεχάσεις, όταν τη γνωρίσεις, να κρατήσεις κάποια απόσταση μέχρι να σε μάθει και να σε «αποδεχτεί», σύμφωνα και με τη δική της ιδιοσυγκρασία. Εάν δεν ταιριάξεις μαζί της, θα το καταλάβεις, πίστεψέ με. Έχει την ικανότητα να «διαβάζει» τους ανθρώπους που την περιβάλλουν και ποτέ δεν θα σου δείξει τις αδυναμίες της. Αποφασίζει, ρισκάρει, επιλέγει και προχωράει χωρίς φόβο και ιδεασμούς! Έχει βλέμμα της φωτιάς και ματιά που σε πείθει με αυτά που σου λέει…. Είναι αληθινή και δεν κρύβεται ποτέ πίσω από κανέναν. Η δυναμική γυναίκα είναι ασπίδα του εαυτού της και σύμμαχος με όποιον της σταθεί.

Πίσω από κάθε δυνατή και ώριμη γυναίκα βρίσκεται «μια ζωή» που δεν της άφησε άλλη επιλογή!

Ποτέ δεν θα δεις να μειώνει το άτομο ή τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεται, γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα της. Φροντίζει με τον δικό της, μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του, ελέγχοντας πάντα τις σκέψεις και τις κινήσεις της. Μια δυναμική γυναίκα είναι σαν να χορεύει «ταγκό»… Προσέχει πάντα τα βήματά της αλλά και τη λεπτομέρεια των κινήσεων! Γιατί πολλοί περιμένουν ένα της λάθος…. Όμως, μια δυναμική γυναίκα και λάθος να κάνει θα φροντίσει να μην το δείξει ποτέ αλλά και να το διορθώσει τόσο άμεσα, ώστε να μην το καταλάβει ο αντίπαλός της.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts