Home LIFE VIEW O “Dear Basketball”, ένας υπέροχος πατέρας, ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή αγκαλιά με την κόρη του.

O “Dear Basketball”, ένας υπέροχος πατέρας, ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή αγκαλιά με την κόρη του.

by Ivi Chrysou Belesi

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ με μια τεράστια καριέρα και επιτυχία κατάφερε να συγκινήσει με την πορεία του χιλιάδες θεατές ανά τον κόσμο και να αγαπηθεί από όλους ακόμα και οπαδούς αντίπαλων ομάδων. Κέρδισε τον απόλυτο σεβασμό και την αναγνώριση του ταλέντου του αλλά και του έργου του στο παγκόσμιο παρκέ.

Όλοι σίγουρα είχαμε ακούσει το όνομά του ως φαινόμενο του παγκόσμιου μπάσκετ ακόμα και αν δεν γνωρίζαμε αναλυτικά στοιχεία της πορείας τους. Η απώλειά του θα κάνει πολλούς να μάθουν για τον θρύλο του ΝBA τον υπέροχο άνθρωπο Κόμπι Μπράιαντ.

Το 2015 δημοσιεύτηκε το ποίημα του Kobe Bryant στο Players Tribune. Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής του. Το 2018 όπου οι στίχοι του Kobe ενώθηκαν με μια σειρά κινούμενων σχεδίων από τον θρυλικό animator της Disney, Glen Keane και τη μουσική επένδυση του  θρυλικού συνθέτη John Williams, οδήγησαν τον θρύλο του μπάσκετ να κερδίσει και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίου μικρού μήκους! Μέσα σε περίπου 5 λεπτά, ο Kobe Bryant ζωντανεύει ως κινούμενο σχέδιο, είτε σε παιδική είτε σε ενήλικη ζωή, απαγγέλλει ο ίδιος τους στίχους του, μιλώντας σε όλους για τη δύναμη που έχει κάποιος που αγαπάει στο μέγιστο βαθμό αυτό που έχει επιλέξει να κάνει. Αξίζει πραγματικά να το δείτε και να το μοιραστείτε με τα παιδιά σας.

Ας γνωρίσουμε  τον Κόμπι και εκτός παρκέ με την προσήλωση και την αγάπη πάντα για αυτό. Ο Κόμπι μένει στην ιστορία ως θρυλικός παίκτης του μπάσκετ στην Αμερική αλλά και παγκοσμίως σε όλο το κόσμο. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από 3 χρονών και “κρέμασε” την φανέλα  το 2016, σε ηλικία 38 ετών. Το μπάσκετ ήταν η ζωή του και μετά την αποχώρησή του συνέχισε ενεργά να προσφέρει έργο στο άθλημα που λάτρευε με τη ίδρυση και δική του ακαδημίας μπάσκετ.

Εκτός του παρκέ, δημιούργησε τη δική του οικογένεια με εξίσου μεγάλη επιτυχία και ευτυχία. Είχε 4 κόρες που λάτρευε εκ των  οποίων η πρώτη ήταν η αδυναμία του και όπως έλεγαν πιθανώς και η διάδοχός του. Η Τζιάννα είχε κληρονομήσει όπως φαινόταν τα γονίδια του θρυλικού πατέρα της. Έπαιζε και λάτρευε το μπάσκετ, παίζοντας και στην ακαδημία του πατέρα της.  Συνήθιζε να συνοδεύει τον θρύλο του ΝΒΑ  και πατέρα της σε πολλούς αγώνες για να του παρακολουθήσουν παρέα., δίπλα στο παρκέ.

Αγκαλιά μαζί μέχρι το τέλος έφυγαν και από τη ζωή, ο θρυλικός ήρωας Κόμπι Μπράιαντ σε ηλικία 41 χρονών και η κόρη του 13 χρονών δημιουργώντας παγκόσμια συγκίνησης και πένθος για την τόσο άδικη απώλειά τους στην Καλμπάσα της Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου τους ταξιδιού για προπονήσεις της Τζιάννα στις ακαδημίες του NBA,  μετά από την συντριβή του αεροσκάφους λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και πυκνής ομίχλης στην περιοχή.

Είναι αυτές οι στιγμές που η είδηση σε παγώνει και η σκέψη της εικόνας του αγκαλιασμένου γονιού με το παιδί σε μια τέτοια στιγμή απλά σε αποστομώνει. 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts