Home MUM Πόσο καθοριστική είναι η σωστή επιλογή απορρυπαντικού για την υγεία του βρέφους και του παιδιού;  

Πόσο καθοριστική είναι η σωστή επιλογή απορρυπαντικού για την υγεία του βρέφους και του παιδιού;  

by Ivi Chrysou Belesi

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σε απασχολήσει ως νέα μητέρα και μάλιστα πριν καν να έρθει στη ζωή το μωράκι σου, είναι η επιλογή και χρήση του κατάλληλου απορρυπαντικού για το πλύσιμο των βρεφικών ρούχων. Αρχικά να συμφωνήσουμε πως είναι απαραίτητο να επιλέξουμε ένα βρεφικό απορρυπαντικό και να μην χρησιμοποιήσουμε ένα απορρυπαντικό γενικής χρήσης. Σύμφωνα και με τους παιδιάτρους είναι καλό να επιλέγουμε εξειδικευμένα απορρυπαντικά καθώς η βρεφική και αργότερα παιδική επιδερμίδα, τα πρώτα χρόνια, είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και έχει ανάγκη από εξειδικευμένη φροντίδα, όπως αυτή που προσφέρουν και τα νέα απορρυπαντικά Teo Bebe, κλινικά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Το πλύσιμο των ρούχων λοιπόν με το σωστό απορρυπαντικό και μαλακτικό έχει καθοριστική σημασία για την καθημερινότητα του βρέφους και την υγείας του καθώς και την αποφυγή επιπρόσθετων δερματολογικών ερεθισμών που μπορεί να παρουσιάσει πέρα των προβλεπόμενων. Η ατοπική δερματίτιδα, η ξηροδερμία, η νινίδα στο κεφαλάκι είναι κάποιες από τις πιο συχνές δερματολογικές παθήσεις που μπορεί να εμφανίσει ένα βρέφος από τις πρώτες μέρες ή και αργότερα σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Σε αυτές τις περιπτώσεις η χρήση του σωστού απορρυπαντικού κάθε άλλο από ασήμαντη δεν είναι αλλά μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην συνολική αντιμετώπιση ή αντίθετα στην επιδείνωση του προβλήματος. Και σε κάποιες περιπτώσεις οι παθήσεις αυτές του δέρματος απασχολούν τα παιδάκια και μετά τη βρεφική ηλικία. 

Επιπλέον κατά τα πρώτα τρία χρόνια ζωής ενός παιδιού πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο εκδήλωσης κάποιας αλλεργίας για αυτό συνιστάται και η χρήση ποιοτικών, εξειδικευμένων προϊόντων με όσο το δυνατό πιο αγνά συστατικά, ακόμα και στο πλύσιμο των ρούχων.

Σήμερα μια μέλλουσα, νέα μανούλα που μπορεί να εξασφαλίσει στο μικρό της απορρυπαντικά προϊόντα που εξειδικεύονται πραγματικά στις ανάγκες των βρεφικών ρούχων και είναι άκρως ελεγμένα για την υγεία του μωρού, απλά με ένα click στο www.e-yup.com , δεν έχει κανένα λόγο να μην το κάνει!

Τα πλυσίματα είναι πολλά και καθημερινά και η χρήση του κατάλληλου απορρυπαντικού αποτελεί σύμμαχο της μητέρας και η Τeo Bebe, είναι αυτός ο σύμμαχος που κάθε μανούλα αναζητάει. Χάρη στη νέα πιο συμπυκνωμένη σύνθεση τα ρουχαλάκια είναι πεντακάθαρα. Χάρη στο 100% φυσικό σαπούνι και στην απουσία χημικών ουσιών (σιλικόνες, parabens, παραφίνες) το δερματάκι παραμένει απαλό και δεν κινδυνεύει από ερεθισμούς και αλλεργίες.

Ως νέα μαμά λοιπόν με τόσες ευκολίες που μου παρέχει η εποχή της τεχνολογίας, θεωρώ αδιανόητο να μην εξασφαλίζω στο παιδί μου το καλύτερο ακόμα και για το πλύσιμο των ρούχων του. Και όντας και μαμά ενός παιδιού που παρουσιάζει συχνά δερματολογικούς ερεθισμούς, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Με ένα click στο www.e-yup.com έχω στην πόρτα μου, εύκολα και γρήγορα αλλά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, τα αγαπημένα μου Teo Bebe που πραγματικά μου έχουν λύσει τα χέρια και φροντίζουν για την καθημερινή υγιεινή των παιδικών ρούχων και τη υγεία της μικρής μου! Kαι τα προτιμώ γιατί περιέχουν φυσικό σαπούνι, συνιστώνται για ευαίσθητο δέρμα και για χρήση από την πρώτη μέρα. Είναι αντιβακτηριδιακά, υποαλλεργικά, κλινικά ελεγμένα, κατάλληλά για λευκά & χρωματιστά ρούχα και φυσικά δεν περιέχουν parabens. Το δικό μου αγαπημένο απορρυπαντικό και μαλακτικό Teo Bebe είναι με εκχύλισμα λεβάντας και έχει υπέροχο άρωμα. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και το Teo Bebe απορρυπαντικό με aloe ή άρωμα αμυγδάλου.

Επισκέψου και εσύ το www.e-yup.com και βρες τόσο τα αγαπημένα Teo Bebe αλλά και ό,τι χρειάζεσαι για την καθημερινότητα του παιδιού εξοικονομώντας χρόνο και με προσφορές που πραγματικά συμφέρουν!

Σας φιλώ,

Ήβη_businessmumgr

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts