Home BEAUTIFUL YOU Schwarzkopf Professional|Γνωρίστε την ανανεωμένη σειρά χρωμάτων BLONDME!

Schwarzkopf Professional|Γνωρίστε την ανανεωμένη σειρά χρωμάτων BLONDME!

by Businessmum.gr

Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει την ανανεωμένησειρά χρωμάτων BLONDME με ΝΕΑ Προϊόντα, Βασικά Looks & μοναδικές Υπηρεσίες Κομμωτηρίου…γιατί είμαστε πραγματικά Αφοσιωμένοι στις Διαφορετικές Ανάγκες του Ξανθού!

Μ
ε την νέα σειρά BLONDME της , κάθε κομμωτής θα αναβαθμίσει τις δεξιότητές τους στο ξανθό και θα γίνει THE authorityin BLONDE
Πραγματικά αφοσιωμένο στις διαφορετικές ανάγκες ξανθού, η ευέλικτη σειρά της SchwarzkopfProfessional ενσωματώνει τη νέα Τεχνολογία Anti-Metal Bond Protection στα προϊόντα χρώματος της BLONDME και δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση στα ξανθά μαλλιά δημιουργώντας εντυπωσιακά και σαγηνευτικά looks για κάθε πελάτισσά τους.
Το ξανθό δεν ήταν ποτέ πιο διαφοροποιημένο από όσο είναι σήμερα και η Schwarzkopf Professional γνωρίζει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ξάνοιγμα! Η σειρά BLONDME με την ολοκληρωτική της προσέγγιση αποδεικνύει πως υπάρχει ένα ξανθό για τον καθένα ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος, το χρώμα των μαλλιών, την ηλικία ή το φύλο.

BLONDME: Προϊόντα ξανοίγματος και βαφής

Εσείς το γνωρίζατε ότι οι υπηρεσίες ξανοίγματος αποτελούν το 60% των εσόδων ενός κομμωτηρίου; Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε το καλύτερο σύστημα για ξανθά. Η συλλογή προϊόντων χρώματος BLONDME της Schwarzkopf Professionalανανεώνεται και προσφέρει στους επαγγελματίεςκομμωτές φανταστικές καινοτομίες και απόδοση με νέα,βελτιωμένα προϊόντα για ξάνοιγμα και ρεφλέ δίνοντας τη δυνατότητα στο κομμωτήριο να γίνει ο ανώτερος ειδικός στα ξανθά.

Η νέα και βελτιωμένη σειρά από σκόνες ξανοίγματος της BLONDME με ενσωματωμένο Σύστημα AntiMetal Bond Protection με μια  ματιά:

BLONDME Premium Lightener 9+

Βελτιωμένη σκόνη υψηλής απόδοσης με λιγότερη διόγκωση και τέλειο ξάνοιγμα.

BLONDME Clay Lightener
Clay lightener με μία μοναδική παχύρρευστη σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για ελεύθερες τεχνικές.
BLONDME Precision Lightener
ΝΕΟ Swellcontrol lightener για υπηρεσίες με ακρίβεια στην περιοχή της ανανεωμένης ρίζας με έως και 7 τόνους ξάνοιγμα
BLONDME Bleach & Tone
3 αποχρώσεις πρόσθετων για ξάνοιγμα και εξουδετέρωση σε ένα βήμα για την επίτευξη της τέλειας βάσης

Η νέα και βελτιωμένη συλλογή αποχρώσεων της BLONDME με ενσωματωμένη την AntiMetal BondProtection με μια ματιά:

BLONDME Pastel Toning

9 αναμίξιμες παστέλ αποχρώσεις ρεφλέ σχεδιασμένες για ενίσχυση καιεξουδετέρωση στις βάσεις μαλλιών 8-10 για το απαραίτητο βήμα μετά τη διαδικασία ξανοίγματος

BLONDME Deep Toning
5 αναμίξιμες αποχρώσεις deep toning σχεδιασμένες για ενίσχυση στις βάσεις μαλλιών 5-8, για το απαραίτητο βήμα μετά τη διαδικασία ξανοίγματος
BLONDME Blonde Lifting
6 αποχρώσεις υψηλής απόδοσης ξανοιχτικές αποχρώσεις για έως και 5 τόνους ξάνοιγμα και ρεφλέ σε ένα βήμα.
BLONDME Lift & Blend
6 αποχρώσεις για ξάνοιγμα και κάλυψη λευκών σε ένα βήμα με έως και 4 τόνους ξάνοιγμα.


BLONDME Dual Bond ΣύστημαΙσχυροί Δεσμοί για Δυνατά Ξανθά

Η συλλογή αποχρώσεων της BLONDME εξειδικεύεταιστην αντιμετώπιση κάθε ανάγκης των ξανθών μαλλιώνκαι συμπληρώνεται με τη σειρά περιποίησης τηςBLONDME. Η νέα σειρά περιποίησης προσφέρει νέες ανακυκλώσιμες συσκευασίες, βελτιωμένη δομή προϊόντων και αναβαθμισμένη τεχνολογία.

BLONDME Τεχνολογία

Το Σύστημα Dual Bond στα προϊόντα χρώματος και περιποίησης BLONDME βοηθάει στην ελαχιστοποίηση της φθοράς σε όλα τα επίπεδα. Προστατεύει τους δεσμούς κατά τη διάρκεια χημικών διεργασιών και βοηθά στη δημιουργία νέων δεσμών, με την αφοσιωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης για το κομμωτήριο και το σπίτι. Το Σύστημα Dual Bond δίνειστους κομμωτές μεγάλη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της βαφής και του ξανοίγματος, ενώ παράλληλα προσφέρει στους πελάτες το τέλειο ξανθό χρώμα.

Χρώμα Νέο Σύστημα Anti-Metal Bond Protection

Η Ενσωματωμένη τεχνολογία AntiMetal BondProtection σε όλα τα προϊόντα χρώματος και ξανοίγματος BLONDME δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τους δεσμούς της τρίχας για ελαχιστοποίηση του σπασίματος. Σε συνδυασμό με έναν νέο βιοδιασπώμενο χηλικό παράγοντα που αιχμαλωτίζει και εξουδετερώνει τα μεταλλικά ιόντα στην τρίχα, περιορίζει ακόμα περισσότερο το σπάσιμο της τρίχας και βελτιστοποιεί τα χρωματικά αποτελέσματα. Δεν απαιτείται η χρήση πρόσθετου bonding ή θεραπείας AntiMetal με αποτέλεσμα να εξοικονομείται και χρόνος και χρήματα. .

Περιποίηση στο Κομμωτήριο και στο Σπίτι – Δημιουργία Δεσμών

Η Τεχνολογία 3D Bond Creation σε όλα τα προϊόντα περιποίησης κομμωτηρίου BLONDME δημιουργεί τρισδιάστατους δεσμούς και σταθεροποιεί τη δομή της τρίχας για περισσότερη δύναμη και ελαστικότητα μεγάλης διάρκειας.

BLONDME Looks & Υπηρεσίες

Κάθε κομμωτής μπορεί να γίνει αυθεντία στο ξανθόχρησιμοποιώντας τα 8 BLONDME looks και τεχνικέςσχεδιασμένες από τους πιο καταξιωμένους ειδικούς στο χρώμα του ξανθού παγκοσμίως. Από το κλασικό ξανθό έως τα πιο μοντέρνα looks στις πασαρέλες, οτιδήποτε επιθυμούν οι πελάτισσες μπορούν οι κομμωτές να το κάνουν πραγματικότητα, μετατρέποντας κάθε τάσηξανθού σε fashion look κομμωτηρίου, με την νέα BLONDME σειρά.

Blonde Πρόκληση 1: Πώς να πετύχετε το πιο καθαρό ξανθό ενώ παράλληλα διατηρείτε τα πιο ευαίσθητα ξανθά μαλλιά υγιή.

Look: Platinum Bounce

Τεχνική: Back-to-back αλουμινόχαρτα

Hair Artist: Keya Neal (@keyaartistically) – Έναςκόσμος ανοίχτηκε

μπροστά μου όταν συνειδητοποίησα ότι το ξανθό μπορεί να υπάρξει

σε οποιοδήποτε τόνο δέρματος όταν αλλάζουμε τη θερμοκρασία”.

Blonde Πρόκληση 2:  Πώς να επιτύχετε τα πιο καθαρά ξανθά ακόμα και στις πιο σκούρες βάσεις.

Look: Platinum Purity

Τεχνική: Back-to-back αλουμινόχαρτα

Hair Artist: Emre Ayaksiz (@emreayaksiz) – “Πάντα εμπνέομαι από τις

πελάτισσές μου – το να συνδυάζω τις επιθυμίες τους με τις τελευταίες τάσεις είναι πραγματικά πηγή έμπνευσης

Blonde Πρόκληση 3: Πώς να ξανοίξετε τη μικρή περιοχή της νέας ρίζας για ομοιόμορφα ξανθά αποτελέσματα

Look: Regrowth Blonding

Τεχνική: Εφαρμογή στη Ρίζα

Hair Artist: Maggie Hancock (@maggiemh) – “Αυτό που με γοητεύει με τη

BLONDME είναι η μοναδική της ικανότητα να ξανοίγειακόμα και τις πιο σκούρες

βάσεις μαλλιών ενώ διατηρεί την ακεραιότητα τους”

Blonde Πρόκληση 4:  Πώς να δημιουργήσετε ένα λαμπερό ξανθό.

Look: Melted Balayage

Τεχνική: Ελεύθερη Τεχνική

Hair Artist: Natan Correia (@natancorreia)“Ποτέ δεν μένω στάσιμος –

Λατρεύω να είμαι προοδευτικός και να επανεφευρίσκω την τέχνη. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη δημιουργική διαδικασία και τη δημιουργία νέων τεχνικών είναι η ανταλλαγή και η πρόοδος μεταξύ των συναδέλφων που με εμπνέει να συνεχίσω”.

Blonde Πρόκληση 5:  Πώς να ξανοίξω φυσικά ξανθά ενώ καλύπτω τα λευκά σε ένα βήμα

Look: Peach Balayage

Τεχνική: Ελεύθερη Τεχνική

Hair Artist: Josie Vilay (@josievilay) – Λατρεύω το ότι η BLONDME μου προσφέρει

όλα τα εργαλεία που χρειάζομαι για να επιτύχω. Εάν αγαπάς το πόσο αποτελεσματικό είναι το lightener θα πρέπει να δοκιμάσεις ολόκληρη τη σειρά!”


Blonde Πρόκληση 6: Πως να δημιουργήσετε απαλές φυσικές ξανθές πινελιές σε

ανοιχτά μαλλιά

Τεχνική: Κλασικές ανταύγειες

Hair Artist: Danilo Bozic (@danilo.bozic) – “Αυτό που με σαγηνεύει στα

ξανθά είναι ότι δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα”

Blonde Πρόκληση 7: Πώς να δημιουργήστε τα καλύτερα ξανθά αποτελέσματα

Look: Grey Blonding

Τεχνική: Εφαρμογή στη Ρίζα

Hair Artist: Arjan Bevers (@arjanbevers) – “Τα ξανθά είναι πιο διασκεδαστικά! Είναι

το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και της αυτοπεποίθησης.”

Blonde Πρόκληση 8: Πώς να απογειώσετε οποιοδήποτε ξανθό.

Look: Pastel Blonde

Τεχνική: Παστέλ Ρεφλέ

Hair Artist: Lesley Jennison (@lesleyjennison) – “Λατρεύω το γεγονός ότι η συλλογή προϊόντων BLONDME καλύπτει κυριολεκτικά όλα όσα χρειάζεται κάποιος όταν βάφει στον κόσμο των ξανθών.”

BLONDME Online, Social and Εκπαίδευση

Ανακαλύψτε ολόκληρη την νέα συλλογή προϊόντωνBLONDME, μαζί με όλα τα looks, τις υπηρεσίες καθώς και συμβουλές και μυστικά των Ambassadors στην ιστοσελίδα της: schwarzkopfpro.com/blondme

Η Schwarzkopf Professional είναι αφοσιωμένη στην προώθηση του κλάδου της κομμωτικής με μια προσέγγιση Blended Learning στην εκπαίδευση – συνδυάζοντας φυσικά σεμινάρια με τις πιο συναρπαστικές ευκαιρίες ψηφιακής και διαδικτυακής εκπαίδευσης. Υποστηρίζοντας το συγκεκριμένολανσάρισμα, μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια BLONDME είναι διαθέσιμα, ώστε να μπορείτε να βουτήξετε βαθιά στον κόσμο του ξανθού με όλες τιςεπιστημονικές, θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες με σκοπό να γίνετε η αυθεντία στο ξανθό. Μάθετε περισσότερα στο schwarzkopfpro.com/askseminars

Σχετικά με την τηλεκπαίδευση, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7,η Schwarzkopf Professional eAcademy είναι έτοιμη και σας περιμένει- εγγραφτείτε δωρεάν στο ask-learning.com και απολαύστε όλο το εκπαιδευτικό οπτικό-ακουστικό υλικό (διαθέσιμο σε 16 διαφορετικές γλώσσες), συμβουλές κομμωτικής καθώς και τα τελευταία βίντεο και tutorials με hashtag #hairhacks, από μερικούς από τους πιο cool καλλιτέχνες στον τομέα της κομμωτικής: schwarzkopfpro.com/eacademy

Για τις τελευταίες τάσεις στις βαφές, μαζί με how-toοδηγίες για μαλλιά και περιεχόμενο  από τους κομμωτές της Schwarzkopf Professional, ακολουθήστε τον λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης @schwarzkopfpro χρησιμοποιώντας τα hashtags#BLONDME και #schwarzkopfpro.

Η ανανεωμένη σειρά BLONDME Colour της Schwarzkopf Professional θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2023.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts