Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο άρθρο του μήνα, του χρόνου, της δεκαετίας! Το 2019 μας αφήνει και μπορώ να πω πως για εμένα προσωπικά  ήταν μια από τις πιο γεμάτες χρονιές, που με άλλαξαν και με ωρίμασαν αρκετά! Και επειδή είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το 2020 που μαζί του φέρνει έναν καινούριο χρόνο και μια ολοκαίνουρια δεκαετία, το σημερινό άρθρο θα ήθελα να το αφιερώσω σε κάτι διαφορετικό από το μακιγιάζ! Σε ένα ξεχωριστό top 5 συμβουλών (τις οποίες λέω για να ακούσω και εγώ φυσικά), που θα ήταν καλό να ακολουθήσουμε όλοι τη νέα χρονιά που έρχεται! 

  1. Να αγαπάτε και να εκτιμάτε τον εαυτό σας! Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μαθαίνουμε μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας και που πολλές φορές ξεχνάμε να το εφαρμόσουμε! 
  2. Να έχετε όνειρα και να προσπαθείτε για αυτά! Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο και θελκτικό από έναν άνθρωπο που έχει στόχους και όνειρα και προσπαθεί να τα υλοποιήσει! Η επίτευξη και του πιο μικρού ακόμα στόχου μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε πιο σκληρά ώστε να πετύχουμε τα όνειρα μας!
  3. Να φροντίζετε το σώμα σας! Να περιποιείστε το δέρμα σας και γενικά τον εαυτό σας, να τρέφεστε σωστά, μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό και τέλος να βρίσκετε πάντα λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να κάνετε αυτά που αγαπάτε, είτε αυτό είναι μια ώρα γυμναστικής, είτε κάποιος χορός, είτε μια έξοδος, ένα ταξίδι, να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, σας ευχαριστούν και σας δίνουν δυνάμεις να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας! 
  4. Να έχετε γύρω σας ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν ειλικρινά! Ίσως κάτι που πολλοί θεωρούμε δεδομένο, αλλά δεν είναι! Αποβάλετε από το περιβάλλον σας τους τοξικούς ανθρώπους που σας κάνουν κακό, χωρίς καν να το καταλαβαίνετε! 
  5. Να αποβάλετε τον αρνητισμό από την ζωή σας και να κάνετε θετικές σκέψεις! Πολλές φορές αυτό που μας σταματάει από το να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι είναι το μυαλό μας, το οποίο γεμίζουμε με αρνητικές σκέψεις και άγχη!

Και να θυμάστε ότι όσο καλό και να είναι το μακιγιάζ μας, η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας ουσιαστικά! 

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και άπειρα χαμόγελα! 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts